Jump to content

Προβλημα με ιδιοτητες φακελων

enick
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πέδες έχω ένα πρόβλημα στο pc μου, μου έχει σβηστή όταν ανοίγω έναν φάκελο η επιλογή Ιδιότητες φακέλων ώστε να μπορώ να επιλέγω να εμφανίζονται και η κρυφή φάκελοι, πως μπορω να την ξανα επαναφέρω την επιλογή. Ευχαριστο!

Πέδες έχω ένα πρόβλημα στο pc μου, μου έχει σβηστή όταν ανοίγω έναν φάκελο η επιλογή Ιδιότητες φακέλων ώστε να μπορώ να επιλέγω να εμφανίζονται και η κρυφή φάκελοι, πως μπορω να την ξανα επαναφέρω την επιλογή. Ευχαριστο!

den katalava plirws ti theleis... :D

Theleis na fenaontai oi hidden folders?

An nai einai sto tools-options i epilogi auti ston WINDOWS EXPLORER.

Φιλε iassael το θεμα ειναι οτι μου εχει σβηστη απο το pc μου η επιλογη folder opition που υπαρχει στα tools και ετσι δεν μπορω να βαλω να εμφανιζονται η κρυφή φάκελοι!

dokimase apo to registry mipws na voleuteis an den kanei tipota to restore (pu pote den kanei :D)

User Key: [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\

Advanced]

Value Name: Hidden

Data Type: REG_DWORD (DWORD Value)

Value Data: (1 = show hidden, 2 = do not show)

Φιλε Stefanos_79 ειχα δοκιμαση να κανω system restore αλλα τιποτα δεν εγεινε τι μπορω να κάνω; αν περασω τα windows απλος απο πανω λετε να διορθωθεί το προβλημα!

Φιλε Stefanos_79 ειχα δοκιμαση να κανω system restore αλλα τιποτα δεν εγεινε τι μπορω να κάνω; αν περασω τα windows απλος απο πανω λετε να διορθωθεί το προβλημα!

dokimases auto p su eipa egw?

logika nai tha diorthwthei...

Φιλε iassael ενταξει εγινε ευχαριστο αν και δεν εχω ποια την επιλογη ιδιοτητες φακελων παντος με αυτο που μου ειπες βλεπω τους κρυφους φακελους!

Φιλε iassael το θεμα ειναι οτι μου εχει σβηστη απο το pc μου η επιλογη folder opition που υπαρχει στα tools και ετσι δεν μπορω να βαλω να εμφανιζονται η κρυφή φάκελοι!

Έλενξε αν είναι ενεργοποιημένη η εντολή Remove the Folder Options menu item from the Tools menu στο προκύπτον σύνολο πολιτικής.

Πως;

Πήγενε Start -> Run γράψε rsop.msc και πάτα Enter

στο User Configuration\Administrative Templates\Windows Components\Windows Explorer τσέκαρε ότι δεν είναι ενεργοποιημένη η επιλογή "Remove the Folder Options menu item from the Tools menu". (Στην περίπτωση που δέν υπάρχει καθόλου το Administrative Templates ή Windows Components ή Windows Explorer ή η συγκεκριμένη επιλλογη τότε δεν είναι ορισμένη από την πολιτική ομάδας).

Στην περίπτωση που είναι είναι ενεργοποιημενο, πιο δίπλα αναφέρει την πολιτική ομάδας (group policy) που επιβάλει αυτή τη ρύθμιση.

Άν είναι η Local Security Policy για να την απενεργοποιήσεις στο Start -> Run γράψε gpedit.msc και πάτα Enter.

στο User Configuration\Administrative Templates\Windows Components\Windows Explorer απενεργοποίησε την επιλλογή "Remove the Folder Options menu item from the Tools menu".

αν είναι σε διαφορετική πολιτική ομάδας κάνε μου PM να σου πώ πως θα την κάνεις edit.

Wherever you go, no matter what the weather, always bring your own sunshine.....