talentscout Δημοσιεύτηκε August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 24, 2007 Καλησπερα! Οπως γραφω και στον τιτλο το προβλημα ειναι πολυ παραξενο για εμενα τουλαχιστον που δεν τα κατεχω και πολυ αυτα,ελπιζω να μην ειναι για εσας ομως και να βρεθει η λυση (αν υπαρχει δηλαδη) γρηγορα! Παω στο θεμα μας τωρα και ας τα παρουμε απ'την αρχη τα πραγματα μηπως και βγαλει καποιος ακρη! Εβαλα λοιπον ενα μουσικο αλμπουν εχθες να ακουσω στο winamp και πριν καλα καλα αρχισει να παιζει,κολλισε το pc για 1 λεπτο περιπου και μου πεταξε μπλε οθωνη..:wacko: (μεχρι εκεινη τη στιγμη δεν ειχε παρουσιασει το pc μου κανενα απολυτως προβλημα,κανοντας σχεδον καθε μερα καθαρισμο στην registry και σε κατεστραμενα αρχεια και τετοια διαφορα με ενα πολυ καλο προγραμματακι που χρησιμοποιουσα γι'αυτη τη δουλεια, συν το Nod να τρεχει παντα απο πισω μπας και μου 'ρθει κανενας virus και ψαχνομαι.Οποτε λογικα virus δεν ηταν.) Συνεχιζω λοιπον απο το αναγκαστικο restart που επρεπε να κανω οταν μου εβγαλε την μπλε οθωνη... Γινεται το restart και μολις με βαζει στα windows ξαφνικα ακουω ενα ηχο να βγαινει απο το κουτι (τικ..τικ..τικ) παρατεταμενα και ασταματητα,(ρε ****το λεω τι να 'ναι αυτο παλι:worry:) αφηνω τον ηχο για λιγο και παω να μπω στο "my computer" διπλο κλικ,τιποτα..κολλαει και ο ηχος απο πισω να με φτιαχνει:mad: Restart 2ο, τα ιδια... Restart 3o, f4 και safe mode,τα ιδια.. Reboot, και βγαλσιμο ολα τα καλωδια απο τα περιφερειακα (εκτυπωτη κ.λ.π.) αφηνω μονο mouse,keyboard και οθωνη..μηπως και καποια αλλη συσκευη χτυπαει, αποτελεσμα το ιδιο..:wacko: Restart ξανα και το τραγικο τωρα...οχι μονο στα windows δεν μπαινει,αλλα ουτε καν τις πληροφοριες συστηματος δεν βγαζει στην οθωνη οπως κανει παντα στην αρχη,και μενει σε μαυρη οθωνη:( JUST PERFECT!!! Και να φανταστειτε το pc ειναι ενος χρονου, με 2 gb ram,3.4 intel με καρτα γραφικων ASUS,GTX N7800,και μια καλη motherboard της Asus παλι.Και το λεω αυτο γιατι λυπαμαι να το πεταξω στη θαλασσα:lol: Ελπιζω να μπορεσει καποιο παιδι να εντοπισει το προβλημα για να μην το τρεχω απο εδω και απο 'κει! Ευχαριστω εκ των προτερων και sorry αν κουρασα λιγο με την πολυλογια μου! *Ξεχασα να αναφαιρω οτι ο παραξενος θορυβος που εβγαζε μου φανηκε οτι εβγαινε απο τον σκληρο..(και το "τικ...τικ.. που εκανε δεν ηταν συνεχομενο) Αυτα! τις γνωσεις σας παρακαλω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eugenios20 Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 Φιλε μου λυπαμαι που θα στο πω αλλα συνηθως αυτος ο ηχος σημαινει πως ο σκληρος ειναι ετοιμος να σε αφησει, αν μπορεις σωσε οτι εχεις εκει και το χρειαζεσε.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talentscout Δημ. August 24, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 Πως ομως? Αφου ο σκληρος που εχει το προβλημα λογικα ειναι αυτος που εχω τα windows,και το οτι την τελευταια φορα που του κανα restart και δεν με εβαλε στα windows μαλλον συμαινει πως μ'αφησε ειδη :( αλλα το καλο στην υποθεση ειναι οτι δεν χτυπησε ο 250 αρης που εχω και εκει αποθηκευω μουσικη,ταινιες κ.λ.π. και αυτη τη στιγμη απο τα 250 εχουν μηνει τα 40gb ελευθερα) Λογω διακοπων και καλοκαιριου γενικοτερα εχω αφησει τα backup να περιμενουν...ελπιζω ομως να ειναι οπως τα λεω και να μην ειναι αυτος ο 250 gb! Αλλα ειναι τελικα σκληρος? ας μας πει και καποιος που την εχει πατησει εδω μεσα πριν προβω σε αγορα δισκου. Και κατι ακομα, οι Maxtor εχουν εγγυηση? Εαν ναι,ποσο? Εγω οπως ειπα τον εχω 1+ χρονο..και ειναι maxtor 80 gb sataII Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eugenios20 Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 Την εχω πατησει και εγω φιλε μου γι'αυτο στο λεω, μπορεις να βαλεις τον αλλο σκληρο σαν master και να βαλεις εκει windows, και τον χαλασμενο να τον βγαλεις τελειος, ετσι θα εισαι σιγουρος αν ειναι ο σκληρος.Παντως ειμαι 99% σιγουρος πως ειναι ο σκληρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talentscout Δημ. August 25, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2007 Το pc ανοιγει,τα ανεμηστιρια παιρνουν μπρος κανονικα,αλλα δεν μπουταρει κσι η οθωνη παραμενει μαυρη! Μητρικη ειναι ρε παιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talentscout Δημ. August 27, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Προβλημα ΤΕΛΟΣ!!! Τι ηταν? Α) Η οθωνη ειχε μαυρισει και δεν εδειχνε τιποτα γιατι ειχα πιραξει τις ram και δεν ειχαν κουμπωσει καλα! Β) Ο περιεργος ηχος (κλακ..κλακ..κλακ..) ηταν ο σκληρος "τα 'παιξε:)" Παλι καλα που δεν ειχε καει καμια μητρικη δηλαδη,η καμια καρτα γραφικων που ειχα χρυσοπληρωσει 500+ ευρω! Αυτα! Οποιος εχει παρομοιο προβλημα με το δικο μου ισως να του χρησιμευσει αυτη η απαντηση! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
golfakias17 Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Γεια σας , επειδη δεν ξερω και πολλα πανω στους υπολογιστες , μου εμφανισε και εμενα ενα παρομοιο προβλημα, εκει που επαιζα ξαφνικα κολουσε, τον εκανα επανεκκινηση και δουλευε κανονικα. Αυτο εγινε τρεις φορες και απο τοτε ο υπολογιστης ανοιγει , μπαινει στην επιφανεια εργασιας και μετα απο δεκα δευτερολεπτα κολαει. Νομιζα οτι ειναι υπερθερμανση και αλλαξα παστα στον επεξεργαστη και στο τσιπακι της μητρικης αλλα το προβλημα συνεχιζεται. Μετα μοθ εβγαλε ενα μυνημα που ελεγε οτι ο ηπερχρονισμος απαιτυχε, χωρις ομως να το εχω ηπερχρονισει, ετσι εβγαλα την μπαταρια της μητρικης για να σβηστουν οι ρυθμισεις που εχω κανει αλλα παλι δεν δουλευει. Μπορει καποιος να με βοηθησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts