DeathAngel Δημοσιεύτηκε August 21, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 21, 2007 Prokeitai gia mia foithtria,26 xronwn,pou xreiazetai aparaithtws aima.Se opoiodhpote nosokomeio ths xwras,opoiadhpote omada aimatos,apla na dhlw8ei oti phgainei gia Ζόμπολα Ελένη του Νικολάου-Λαικό Νοσοκομείο Αθηνών.Opoios mporei,k oso mporei.Estw k enas,gia mas einai terastia boh8eia... Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
easytarget Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Φίλε μου ελπίζω να βρείτε άμεσα αίμα και να γίνει καλά η κοπέλα..Χωρίς να είμαι ειδικός δεν χρειάζεται όμως να είναι ίδια η ομάδα αίματος για να γίνει μετάγγιση? Παράθεση Near to the East, in a part of Ancient Greece...in an ancient land called Macedonia... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Φίλε μου ελπίζω να βρείτε άμεσα αίμα και να γίνει καλά η κοπέλα..Χωρίς να είμαι ειδικός δεν χρειάζεται όμως να είναι ίδια η ομάδα αίματος για να γίνει μετάγγιση? Η ομαδα ΑΒ ειναι πανδεκτης, δηλαδη δεχεται απο ολες τις υπολοιπες :) Μπορει η κοπελα να εχει αυτη την ομαδα αιματος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 AB+ είναι η ομάδα αυτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 AB+ είναι η ομάδα αυτή. :lol: Μολις ειχα κανει edit! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Φίλε μου ελπίζω να βρείτε άμεσα αίμα και να γίνει καλά η κοπέλα..Χωρίς να είμαι ειδικός δεν χρειάζεται όμως να είναι ίδια η ομάδα αίματος για να γίνει μετάγγιση?Σε ορισμενες περιπτωσεις αν π.χ χρειαζεσαι 3 φιαλες αιματος καποιας ομαδας αλλα δεν μπορεις να βρεις της ιδιας ,σου δινουν 3 φιαλες με προυποθεση οτι θα δωσεις κι εσυ πισω 3 φιαλες(οχι ενα ατομο φυσικα) καταλαβες τι εννοω:) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 :lol: Μολις ειχα κανει edit! Mόνο η AB+ είναι πανδέκτης. Η AB- δεν παίρνει απο δότη με rhesus + ;). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Mόνο η AB+ είναι πανδέκτης. Η AB- δεν παίρνει απο δότη με rhesus + ;). Ok! ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 Αυτές τις μέρες θα πήγαινα να δώσω, σαν εθελοντής, Β+ έχω, αύριο θα δώσω στο ΑΧΕΠΑ. Μία μπουκάλα από μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts