fragiad Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 Απολαμβανω να χορευω το χανιωτικο συρτο αλλα ο πεντοαζαλης ειναι αυτος που μου αρεσει πιο πολυ αλλα δεν μπορω να τον χορεψω,τα ποδια μου γινονται κομπος. Προσπάθησε να μην πατά όλο το πέλμα κάτω.... Μόνο τις μύτες!!! Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
infid10 Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 Καλσπέρα σε όλους.Θέλω να ρωτήσω αν ξέρετε καμια σχολή που να κάνει θερινά μαθήματα παραδοσιακώ χορών και να είναι Βύρωνα - Ηλιούπολη ή εκεί κοντά.Ρώτησα σε ένα στον Υμμητό και μου είπαν ότι θα κάνω για τρεις μήνες(και αν με πάρουν - έχουν ένα τμήμα αρχάριων που ξεκίνησε Οκτώβρη...) και μετα από την επόμενη σεζον.Ευχαριστώ εκ των προτέρων:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. June 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2011 Γεια σας παίδες. Μου αρέσει πολύ ο freestyle χορός. Δεν ξερω ακριβώς τι περιλαμβάνει αλλά κάτι σαν αυτο το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=q8qrHchscCs και επισης κάτι ρομποτικά και κάτι δυναμικά γρήγορα πετάγματα!:superman: Στα 20 μου θα μπορούσα να μάθω και να φτάσω σε ένα καλό επίπεδο.? Ασπουμε λίγο πιο κάτω απο αυτήν την κοπέλα! Μπορει ο σκελετος μου να αποκτήσει ευλυγισιά αφου δεν ξεκίνησα απο μικρός? :dance: Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts