mi3s Δημοσιεύτηκε August 16, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 16, 2007 Ρε παιδιά ο υπολογιστής μου δε μπορεί να φορτώσει στο άνοιγμα.Περνάει το σήμα της μητρικής και μετά εμφανίζει το ακόλουθο μήνυμα :veryfyiing DMI pool data NTLDR is missing please press ctrl alt del to restart και όταν πατάω επανεκινηση με τον ακόλουθο τρόπο εμφανίζεται το ίδιο μήνυμα.Μήπως γνωρίζει κάποιος τι σημαίενι αυτό το μήνυμα και πως θα ανοίξω τον υπολογιστή μου γιατί είναι ανάγκη? Ευχαριστώ εκ των προτέρων:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. August 16, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2007 κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. August 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2007 αυτο εβγαζε και σε μενα και εβγαλα τον σκληρο τον συνδεσα στον δευτερο υπολογιστη μου και ξαναπερασα τους drivers του mobo. και λυθηκε το προβλημα. δοκιμασε το:) τι mobo εχεις και τι τυπο δισκου? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soterman Δημ. August 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2007 Αυτό το μήνυμα σημαίνει ότι δεν βρίσκει το partition από το οποίο ξεκινάει το λειτουργικό. Μπορεί να συμβαίνουν πολλά, πχ δεν βλέπει το σωστό δίσκο, είτε γιατί είναι κατεστραμμένος, είτε γιατί άλλο λειτουργικό σύστημα έγραψε στον bootloader, είτε γιατί άλλαξε η σειρά των δίσκων στο bios. Εμένα μου το βγάζει όταν συνδέω το card reader πριν φορτώσει windows (δεν το έχω μόνιμα συνδεδεμένο).... Παράθεση Panasonic GD70, Ericsson GF768, Panasonic GD30, Nokia 3210, Ericsson T18s, Panasonic GD92, Ericsson R320s, Nokia 6210, Ericsson T65i, SE T300i, SE K700i, Siemens SX1, Nokia 7610, Siemens SX1 Music Edition, SE J210i, Sendo X, Qtek 8500, Nokia 6021, HTC Touch Cruise, HTC HD2, LG Optimus 4X HD, HTC One M7, HTC One M9, HTC 10, Xiaomi Mi8 Lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. August 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2007 Για δες εδω http://tinyempire.com/notes/ntldrismissing.htm Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. August 17, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2007 τελικά έκανα εγκατάσταση τα windows δεύτερη φορά,άνοιξε πήρα τα αρχεία που μου χρειάζονταν απο τα έγγραφα μου και μετά έκανα ένα φορμάτ. κανονικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts