teo_l20 Δημ. August 19, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2007 Στα Ster οι αιθουσες απλα ειναι λιγο μικρες αλλα εχουν τελεια ευκρινεια εικονας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 Απ΄οτι θυμαμαι στην europa των village τα καθισματα ειναι μια χαρα Εγώ πάλι τα βρίσκω απαίσια και ειδικά τα τραπεζάκια που έχει δίπλα στο κάθισμα. Δε βολεύει καθόλου για να ακουμπήσεις κανονικά το χέρι στο μπράτσο. Για τη V-Max τα καλύτερα. Εκεί απολαμβάνεις την ταινία. Αύριο πάω για Χάρι Πότερ και δεν το διαπραγματεύομαι για άλλη αίθουσα. Απολαμβάνεις τα εφέ στη μεγάλη οθόνη και το σύστημα του ήχου λειτουργεί άψογα σε σκηνές δράσης, αλλά και στα θρίλερ. Τα καθίσματα πάντως τα βρίσκω αναπαυτικά και άνετα στα Village, αφού μπορείς να σηκώσεις το μπράτσο, να ενώσεις δύο καθίσματα και να καθίσεις και πάνω τους οκλαδόν, σε περίπτωση που η ταινία είναι μάπα. Και κάτι άλλο, οι μικρές αίθουσες στα Village δεν σας φαίνονται να έχουν μια παράξενη κλίση που στις πρώτες δύο διαφημίσεις σε ζαλίζει, αλλά μετά τη συνηθίζει το μάτι; Λές και η οθόνη έρχεται καταπάνω σου; Το παρατήρησα από την πρώτη στιγμή και ένας φίλος μου διαφώνησε. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keftes Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 Εγώ πάλι τα βρίσκω απαίσια και ειδικά τα τραπεζάκια που έχει δίπλα στο κάθισμα. Δε βολεύει καθόλου για να ακουμπήσεις κανονικά το χέρι στο μπράτσο. Για τη V-Max τα καλύτερα. Εκεί απολαμβάνεις την ταινία. Αύριο πάω για Χάρι Πότερ και δεν το διαπραγματεύομαι για άλλη αίθουσα. Απολαμβάνεις τα εφέ στη μεγάλη οθόνη και το σύστημα του ήχου λειτουργεί άψογα σε σκηνές δράσης, αλλά και στα θρίλερ. Τα καθίσματα πάντως τα βρίσκω αναπαυτικά και άνετα στα Village, αφού μπορείς να σηκώσεις το μπράτσο, να ενώσεις δύο καθίσματα και να καθίσεις και πάνω τους οκλαδόν, σε περίπτωση που η ταινία είναι μάπα. Και κάτι άλλο, οι μικρές αίθουσες στα Village δεν σας φαίνονται να έχουν μια παράξενη κλίση που στις πρώτες δύο διαφημίσεις σε ζαλίζει, αλλά μετά τη συνηθίζει το μάτι; Λές και η οθόνη έρχεται καταπάνω σου; Το παρατήρησα από την πρώτη στιγμή και ένας φίλος μου διαφώνησε. ναι ειδικα αν καθεσαι κοντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. August 21, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2007 Σε ολες τις μικρες αιθουσες συμβαινει αυτο!Ειδικα αν καθεσαι στις πρωτες σειρες ειναι βασανιστικο! ΥΣ.Και εγω την Κυριακη στις 16:00 (για ησυχια) θα παω να δω το Ηarry Potter 5 Village Cosmos στη V-Max! Wooooooowww! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. August 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2007 Σε ολες τις μικρες αιθουσες συμβαινει αυτο!Ειδικα αν καθεσαι στις πρωτες σειρες ειναι βασανιστικο! ΥΣ.Και εγω την Κυριακη στις 16:00 (για ησυχια) θα παω να δω το Ηarry Potter 5 Village Cosmos στη V-Max! Wooooooowww! Το ειδα κι εγω σημερα στη V-Max!! Super!! :up: Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. August 21, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2007 Aνυπομονω φιλε deb284! Σου αρεσε εσενα; Πως σου φανηκε η εμπειρια;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. August 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2007 Aνυπομονω φιλε deb284! Σου αρεσε εσενα; Πως σου φανηκε η εμπειρια;;; Φιλη! :p Μου αρεσε ναι. Δεν ειχα ξαναπαει στη V-Max στο Μall και τωρα με τον Χαρι ηταν καλη ευκαιρια. Βεβαια μου βγηκε το ματι με κατι μαργαριταρια στη μεταφραση απο κατω αλλα η ταινια αξιζε και με το παραπανω. ;) Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. August 21, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2007 Zητω συγγνωμη!Δεν το προσεξα! Θα τα δω και εγω και θα σου πω πως την κατακρεουργησαν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Η VMAX κοστίζει περισσότερο από τις κοινές αίθουσες; Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. August 22, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Στην Αθηνα ναι!Στη Θεσσαλονικη οχι! Στην Αθηνα κοστιζει 9 ευρω!(1 ευρω ακριβοτερο) ενω στη Θεσσαλονικη 8 ευρω (κανονικα) Καθημερινες Δευτερα - Πεμπτη ΜΟΝΟ 6.5 ΕΥΡΩ!KAI ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Μόλις σκέφτηκα να το τσεκάρω στο site τους... Για 3 διαδοχικές θέσεις αύριο βράδυ στη VMAX δίνει 27 ευρώ σύνολο.... Μήπως τα 6,5 είναι μόνο για αγορά από ταμείο;; Edit: Για σήμερα δίνει όντως τιμή 6,5 το ένα αρα είναι Δευ - Τετ Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. August 22, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Sorry!Στη Θεσσαλονικη δινει ως Πεμπτη τελικα!Αν παρεις το 2310 499999 το λεει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts