Jump to content

Village Cinemas - Αίθουσες V-Max

teo_l20
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απ΄οτι θυμαμαι στην europa των village τα καθισματα ειναι μια χαρα

Εγώ πάλι τα βρίσκω απαίσια και ειδικά τα τραπεζάκια που έχει δίπλα στο κάθισμα. Δε βολεύει καθόλου για να ακουμπήσεις κανονικά το χέρι στο μπράτσο.

Για τη V-Max τα καλύτερα. Εκεί απολαμβάνεις την ταινία. Αύριο πάω για Χάρι Πότερ και δεν το διαπραγματεύομαι για άλλη αίθουσα. Απολαμβάνεις τα εφέ στη μεγάλη οθόνη και το σύστημα του ήχου λειτουργεί άψογα σε σκηνές δράσης, αλλά και στα θρίλερ.

Τα καθίσματα πάντως τα βρίσκω αναπαυτικά και άνετα στα Village, αφού μπορείς να σηκώσεις το μπράτσο, να ενώσεις δύο καθίσματα και να καθίσεις και πάνω τους οκλαδόν, σε περίπτωση που η ταινία είναι μάπα.

Και κάτι άλλο, οι μικρές αίθουσες στα Village δεν σας φαίνονται να έχουν μια παράξενη κλίση που στις πρώτες δύο διαφημίσεις σε ζαλίζει, αλλά μετά τη συνηθίζει το μάτι; Λές και η οθόνη έρχεται καταπάνω σου; Το παρατήρησα από την πρώτη στιγμή και ένας φίλος μου διαφώνησε.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

Εγώ πάλι τα βρίσκω απαίσια και ειδικά τα τραπεζάκια που έχει δίπλα στο κάθισμα. Δε βολεύει καθόλου για να ακουμπήσεις κανονικά το χέρι στο μπράτσο.

Για τη V-Max τα καλύτερα. Εκεί απολαμβάνεις την ταινία. Αύριο πάω για Χάρι Πότερ και δεν το διαπραγματεύομαι για άλλη αίθουσα. Απολαμβάνεις τα εφέ στη μεγάλη οθόνη και το σύστημα του ήχου λειτουργεί άψογα σε σκηνές δράσης, αλλά και στα θρίλερ.

Τα καθίσματα πάντως τα βρίσκω αναπαυτικά και άνετα στα Village, αφού μπορείς να σηκώσεις το μπράτσο, να ενώσεις δύο καθίσματα και να καθίσεις και πάνω τους οκλαδόν, σε περίπτωση που η ταινία είναι μάπα.

Και κάτι άλλο, οι μικρές αίθουσες στα Village δεν σας φαίνονται να έχουν μια παράξενη κλίση που στις πρώτες δύο διαφημίσεις σε ζαλίζει, αλλά μετά τη συνηθίζει το μάτι; Λές και η οθόνη έρχεται καταπάνω σου; Το παρατήρησα από την πρώτη στιγμή και ένας φίλος μου διαφώνησε.

ναι ειδικα αν καθεσαι κοντα

Σε ολες τις μικρες αιθουσες συμβαινει αυτο!Ειδικα αν καθεσαι στις πρωτες σειρες ειναι βασανιστικο!

ΥΣ.Και εγω την Κυριακη στις 16:00 (για ησυχια) θα παω να δω το Ηarry Potter 5 Village Cosmos στη V-Max! Wooooooowww!

Σε ολες τις μικρες αιθουσες συμβαινει αυτο!Ειδικα αν καθεσαι στις πρωτες σειρες ειναι βασανιστικο!

ΥΣ.Και εγω την Κυριακη στις 16:00 (για ησυχια) θα παω να δω το Ηarry Potter 5 Village Cosmos στη V-Max! Wooooooowww!

Το ειδα κι εγω σημερα στη V-Max!! Super!! :up:

http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg

In this light and on this evening

Aνυπομονω φιλε deb284!

Σου αρεσε εσενα;

Πως σου φανηκε η εμπειρια;;;

Φιλη! :p

Μου αρεσε ναι. Δεν ειχα ξαναπαει στη V-Max στο Μall και τωρα με τον Χαρι ηταν καλη ευκαιρια. Βεβαια μου βγηκε το ματι με κατι μαργαριταρια στη μεταφραση απο κατω αλλα η ταινια αξιζε και με το παραπανω. ;)

http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg

In this light and on this evening

Στην Αθηνα ναι!Στη Θεσσαλονικη οχι!

Στην Αθηνα κοστιζει 9 ευρω!(1 ευρω ακριβοτερο) ενω στη Θεσσαλονικη 8 ευρω (κανονικα)

Καθημερινες Δευτερα - Πεμπτη ΜΟΝΟ 6.5 ΕΥΡΩ!KAI ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ!

Μόλις σκέφτηκα να το τσεκάρω στο site τους... Για 3 διαδοχικές θέσεις αύριο βράδυ στη VMAX δίνει 27 ευρώ σύνολο.... Μήπως τα 6,5 είναι μόνο για αγορά από ταμείο;;

Edit: Για σήμερα δίνει όντως τιμή 6,5 το ένα αρα είναι Δευ - Τετ

KCB