Jump to content

Πάμε Στοίχημα 2007-2008

porcupine
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγώ χτες πληρώθηκα και στα δυο παιχνίδια παίζοντας κάρτες.

Δυστυχώς εκει που έχω χρήματα τώρα δεν έχει ειδικά στοιχήματα, αλλιώς.....

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγώ πάλι πιστεύω περισσότερο στο 2πλο της Πολωνίας. Απο την άλλη η Αυστρία είναι και διοργανώτρια και ήδη η μία έμεινε εκτός... Τη Γερμανία τη φοβάμαι σήμερα. Δίνω πολλές πιθανότητες στο Χ. Δηλαδή ή Χ και 2 ή 2 και Χ τα παιχνίδια. :p
Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

και εγώ με τις κάρτες, έχασα τα χτεσινά κέρδη.

πάμε για το βραδινό να δούμε τι θα κάνουμε.

www.innerwish.gr

www.youtube.com/innerwish

το over το επιασα σημερα,τωρα για το αλλο δεν το εχω παιξει ακομα...θα δω πως θα ξεκινησει και θα πονταρω αναλογα

Με πλήρωσε το Χ στο 93! Έβγαλα τη χασούρα από τη Γερμανία. :)
Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

Ελεος ειπα να παιξω για την πλακα μου να κερδισω 2 ευρω και εχασα 50! Επαιξα στο 89 να μη υπαρξει πεναλτι!!

Στο mundial του 2002 αν δεν κάνω λάθος, Αγγλία-Αργεντινή, παίζω ότι θα κερδίσει πέναλτυ ο Οουεν και θα σκοράρει ο Μπέκαμ. Το κέρδισε ο Μιχαλάκης και το εκτέλεσε ο στριγκάκιας. Η ******* είναι ότι τα παιξα μονά αποδεκτά. :O

Με πλήρωσε το 2-1 και το 1-1 και τα ζυγά...Χοχοχοχο....

Για πες και τίποτα για αύριο... :p

Λοιπον σημερα επαιξα

Ιταλια-Ρουμανια 1{γιατι οι Ιταλοι αμα χασουν δεν περνανε στον επομενο ομιλο}=+ οτι η ρουμανια ειναι λιγο μαπα:O:O

Ολλανδια-Γαλλια 1{απο οτι ειδα τους Ιταλους τους σκισανε+οτι τους επαιξα 3€ να παρουν το euro.}

Τουρκια-Τσεχια Χ2 σιγα μην κερδισουν οι Τουρκοι.

Αυτα επαιξα με 6 € και αμα δω κανα καλο ονειρο αποψε μπορει να παιξω την Ελλαδα αυριο κανα 3€{πολυ καλη αποδοση το 3,25,ετσι????},και οταν βγει η αποδοση για την Γερμανια αλλα τοσα διοτι οι και οι Γερμανοι πρεπει να περασουν.......

Καλη μου τυχη:):)

Youtube΄s Channel:Kamilaririder

check out my bikepics account

http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg

Εγώ έχω βάλει Χ την Ιταλία και 1 την Ολλανδία. Άντε να δούμε!

Πιτσιρίκο, δεν είναι για σένα το στοίχημα. Ας μεγαλώσεις λίγο και μετά. Μην πετάς εκεί τα λεφτά των γονιών σου. Καλύτερα φάτα στις ιερόδουλες. ;)

Kαλα,δεν ειναι για μενα το στοιχημα,6υτε τα μηχανακια,τοτε για τι κανω εγω?????Σε λιγο καιρο θα μου πειτε οτι ειμαι μικρος και δεν πρεπει να μπαινω και να postαρω σε forum:ρ:ρ

Γιατι δεν ειμαι για στοιχημα????Ειδικα τωρα το καλοκαιρι που εχει και euro που με χανεις που με βρισκεις στο προπατζιδικο θα ειμαι........Εχω βρει και ενα γαματο και σπαμε πολυ πλακα με τους τυπους εκει.........Και δεν τα πεταω τα λεφτα,τα αυξανω{οχι πως δεν χανω,αλλα τα εχω βαλει ολα κατω και εχω βρει πως εχω βγει κερδισμενος,εχω βγαλει καθαρο κερδος σε 6μηνες γυρω στα 70€:O:O}

Ωραίος ο πιτσιρίκος :)

:lol::lol::lol::lol:

http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg

Βγήκε το Χ! Το κακό είναι ότι το έβαλα μαζί με τον άσσο της Ολλανδίας... Μπορεί να βάλω και λίγα στο Χ για κάλυψη.

Απλά δεν είναι για την ηλικία σου ο τζόγος. Όταν θα βγάζεις δικά σου χρήματα, κάνε ό,τι θες.

Κοιτα τωρα πως το γρουσουζεψες:lol::lol::lol:..Πλακα πλακα τα λεφτα τα εχασα,και δεν θα επρεπε να γελαω..........{και μην νομιζεις οτι παιρνω τρελο χρημα απο τους γονεις μου,ενα 15€ το μηνα παιρνω-αλλα μου εχουν δωσει και ενα μηχανακι που καινουριο κανει......2300€

Βγήκε το Χ! Το κακό είναι ότι το έβαλα μαζί με τον άσσο της Ολλανδίας... Μπορεί να βάλω και λίγα στο Χ για κάλυψη.

Αλλος τωρα το γλενταει{και καλα κανει}.......καλη τυχη και στην Ολλανδια

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...