porcupine Δημ. November 30, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 το Ανόβερο θέλω οβερ να πληρωθώ.,... εδώ και κει χαμένος είμαι :p ταμείακι! εκεί που φάίνονταν απόλυτα χαμένο... να σου το Αννόβερο με γκόλ, 84,86,88!!!!! "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT-BULL Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 Χαχαχα καλα ΠΟΡΚ τα εσπασες ολα σημερα...το κοιταζα και λεω παει κουβα θα παει αλλα στο τελος εγινε το ΘΑΥΜΑ. Don't Talk To Me... I'm Dieting! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. November 30, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 έλα ντέ! τελευταία στιγμή δεν έπαιξα 50€ και τα κανα 20. δεν πειράζει,ικανοποιημένος είμαι. "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 Είχα να πιάσω κουπόνι στα χέρια μου 2 χρόνια και έπαιξα 3 φορές σε 3 μέρες...Τετάρτη κουβά με το Χ στο Βερντερ-Ρεαλ,ταμείο χθες με το Χ/Χ της ΑΕΚ και τον άσσο της Αλκμααρ(έριξα μια κατοστάρα) και απροσδόκητο ταμείο και σήμερα με 1 Ιενα(ελα μωρέ Τόργκελε!),1 Ανζε(δεν είδα ούτε σε ποια θέση βρίσκεται καθως βιαζομουνα να προλαβω την Ιενα) και 2 το Ανοβερο (αλλο κουλό..!3 γκολ σε 5 λεπτα!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT-BULL Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 Σημερα παμε με Γ/Γ Βεντερ και Γ/Γ Αρσεναλ... Don't Talk To Me... I'm Dieting! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabai Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 στουρμ-σοσιεδάδ-γκέρμιναλ-αρης χ :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT-BULL Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 Παμε ρε Αμβουργοοοοοοοο... Μια χαρουλα...Παμε και τωρα το Γ/Γ της Αρσεναλ. Don't Talk To Me... I'm Dieting! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT-BULL Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 ΤαμειΟοΟοΟοΟ... Κατι βραδινο...Ασσο το Μαλιν και Γ/Γ Μιλαν Don't Talk To Me... I'm Dieting! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aligator1 Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 ξέρει κάποιος κανένα καλό προγραμματάκι για αποστολή ομαδικών sms για το ppc ;:worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 Γιατί δεν κοιτάς στο http://www.getjar.com/ ??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aligator1 Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 ψάχνω για κανένα καλό προγραμματάκι ομαδικής αποστολής sms για ppc:worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT-BULL Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 Το Μαλλιν 4-3 με αποδοση 2.30 παρακαλω....Αιντε ρε Κωλο Ιταλοι βαλτε κανενα γκολ. E τους αμπαλους 0-0. Σκεφτομαι να σπροψω το διπλο του Ολυμπιακου 100 ευρω...τι λετε? Don't Talk To Me... I'm Dieting! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 Αν παίξει ο Γκαλέτι ρίχτο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 Σκεφτομαι να σπροψω το διπλο του Ολυμπιακου 100 ευρω...τι λετε? Να ΜΗΝ το κάνεις ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 Δεν ήρθε η ώρα να κάνει και κανένα διπλό στο ελληνικό πρωτάθλημα?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabai Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 Από site εξωτερικού έχει κάποιος να προτείνει κάτι? :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 Εγώ να δώσω μια δυάδα απόδοσης κοντά στο 8.5 περίπου.. Κορίνθιανς 2, Σπόρτ Ρεσιφέ 2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT-BULL Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 Ωραια ματσακια αλλα οχι για ΔΥΑΔΑ... Μαλλον πασο για τον Ολυμπιακο...Απ το πρωι κατι μου λεει οτι ο ΑΡΗΣ θα κερδισει σημερα με 2-1 σκορακι..για να δουμε. Don't Talk To Me... I'm Dieting! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 Αν επιβεβαιωθείς πάω για μεγάλο κουβά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT-BULL Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 Σουπα παιχνιδι...φοβαται ο Γιαννης το θεριο και το θεριο το Γιαννη. Don't Talk To Me... I'm Dieting! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabai Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 Παοκ χ καντιθ 1 λεβαντε χ2 :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT-BULL Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 Επαιξα μια δυαδουλα με Ολυμπιακο και Ατλεντικο...20 ευρακια. Don't Talk To Me... I'm Dieting! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabai Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 Παοκ χ καντιθ 1 λεβαντε χ2 Πάμε μωρε παοκ.1 GOAL... :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aligator1 Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 Είναι άσος ο Ολυμπιακός με Ατλέντικο κλάφτα τα ...20 ευρακια.:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 Θέλω να κάνω ανάληψη απο την interwetten και μου ζητάν ταυτότητα. Να δώσω; Παίζει κάποιος απο σας εκεί; ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts