Γιάννης Δημοσιεύτηκε August 11, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 11, 2007 Δεν θα το πιστευα αν μου το ελεγαν αλλα μου ετυχε !!!! http://www.kotsovolos.gr/site/datafiles/catalog/c10039-1m.jpg Πηρα πριν 20 μερες περιπου μια τηλεοραση Sony 32'' KDL32U200032'' απο Κωτσοβολο . Την ειχε προσφορα μαλιστα 589 περιπου ευρω αν θυμαμια καλα για δυο μερες... http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10039 Λοιπον !!!! Η τηλεοραση γερνει προς τα δεξια !!!!! Η αποσταση της κατω αριστερης γωνιας απο το επιπλο που την εβαλα ειναι 5 εκ και της αντιστοιχης δεξιας γωνιας ειναι 4 εκ. !!!! Οσο και να φαινεται απιστευτο ετσι ειναι !!!!!!Φαινεται και με το ματι με λιγη προσοχη !!!! Και τωρα το ερωτημα...Που παω στον Κωτσοβολο ή στην Sony ??? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. August 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2007 Μήπως δε μπήκε σωστά η βάση? Έτσι κι αλλιώς ο πελάτης είναι αυτός που ενώνει την βάση με την τηλεόραση, μήπως δεν την έβαλες σωστά? Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 11, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2007 Μα δεν την εβαλα εγω στη βαση.Ετοιμη ηταν.Εγω μονο ρευμα και κεραια συνδεσα. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. August 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2007 Α okay τότε. Γιατί σε εμάς (Philips) ήταν ξεχωριστά στο πακέτο... Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 11, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2007 Α okay τότε. Γιατί σε εμάς (Philips) ήταν ξεχωριστά στο πακέτο... Αυτο με την βαση εκτος μονο σε pc οθονες μου εχει τυχει . Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. August 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2007 Αυτο με την βαση εκτος μονο σε pc οθονες μου εχει τυχει . Πολλές τηλεοράσεις έτσι είναι. Πρόσφατα πήραμε τρεις LCD Samsung, οι δύο (24άρα και 32άρα) δεν είχαν την βάση συνδεδεμένη, αλλά μία 37άρα ήταν στο κουτί της με την βάση. Όσον αφορά το αρχικό θέμα, θα πρότεινα για αρχή να απευθυνθεί ο φίλος στον Κωτσόβολο. Μήπως το κομμάτι που πήρες ήταν "δείγμα βιτρίνας" και είχε καταπονηθεί; Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 11, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2007 Όσον αφορά το αρχικό θέμα, θα πρότεινα για αρχή να απευθυνθεί ο φίλος στον Κωτσόβολο. Μήπως το κομμάτι που πήρες ήταν "δείγμα βιτρίνας" και είχε καταπονηθεί; Οχι...Την παρηγγειλα και την πηρα σε δυο μερες μετα...Τωρα για το ποιος ευθυνετα , και ο Κωτσοβολος ή μονο η Sony χλωμο τοπιο !!!! Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. August 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2007 Eγω νομιζω οτι με ενα διπλωμενο χαρτακι θα εισαι ΟΚ. Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 25, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2007 Eγω νομιζω οτι με ενα διπλωμενο χαρτακι θα εισαι ΟΚ. Εγω δεν το λεω "ενταξει" για καινουργια τηλεοραση !!! Δεν εχω βρει τον χρονο να την παω στη Sony και αντιπαθω πολυ το περα δωθε ... Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2007 γιατι δεν την πας στον κωτσοβολο;;απο αυτους την αγορασες το βρισκω εντελως παραλογο να αγοραζω κατι απο τον κωτσοβολο και οταν εχει καποιο προβλημα να πρεπει να το παω εγω στην εταιρεια κατασκευης.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 25, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2007 γιατι δεν την πας στον κωτσοβολο;;απο αυτους την αγορασες το βρισκω εντελως παραλογο να αγοραζω κατι απο τον κωτσοβολο και οταν εχει καποιο προβλημα να πρεπει να το παω εγω στην εταιρεια κατασκευης.. Ο καθε Κωτσοβολος εμποριο κανει...Ο κατασκευαστης εχει την ευθυνη κατα την γνωμη μου. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. August 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2007 Eγω ειχα παρει προιον σονυ απο Κοτσοβολο και οταν χρειαστηκα σερβις την 1η βδομαδα με στειλανε στη Σονυ. Δε προκειται να στο φτιαξουν αυτοι. Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 26, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2007 Eγω ειχα παρει προιον σονυ απο Κοτσοβολο και οταν χρειαστηκα σερβις την 1η βδομαδα με στειλανε στη Σονυ. Δε προκειται να στο φτιαξουν αυτοι. Και λογικο το βλεπω μετα απο παροδο 10-15 ημερων κατα τις οποιες πρεπει να το αντικαθιστα ο πωλητης. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. August 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2007 Δεν πηγα μετα απο 10-15 μερες, πηγα την επομενη. Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simossays Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 μη ρωτάς εδώ, άρχισε τα τηλέφωνα, πρώτα Κωτσόβολο κι αν στραβώσουν και δεν την πάρουνε πίσω (που είναι υποχρεωμένοι καθώς σου έδωσαν ελλατωματικό προϊόν), τότε πρέπει να πας στη Sony. Το DOA (death on arrival) το ξέρω ότι ισχύει για τα ηλεκτρολογικά, φαντάζομαι ότι θα έχει εφαρμογή και στα "του προσανατολισμού".. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 11, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 μη ρωτάς εδώ, άρχισε τα τηλέφωνα, πρώτα Κωτσόβολο κι αν στραβώσουν και δεν την πάρουνε πίσω (που είναι υποχρεωμένοι καθώς σου έδωσαν ελλατωματικό προϊόν), τότε πρέπει να πας στη Sony. Το DOA (death on arrival) το ξέρω ότι ισχύει για τα ηλεκτρολογικά, φαντάζομαι ότι θα έχει εφαρμογή και στα "του προσανατολισμού".. Δικιο εχεις αλλα το εχω αμελησει μεχρι τωρα....Ισως παω λιγο πριν ληξει η εγγυηση για ευνοητους λογους. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts