hellsangel81 Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 όταν έχω νεύρω ψάχνω όλο το library μου για ότι πιο κάφρικο έχω κατα προτίμηση pantera το βάζω τέρμα και τραγουδάω (λέμε τώρα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis236 Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 Eγω νευριαζω σπανια αλλα οταν νευριαζω δεν μενει τιποτα. Εχτες ειχε κολισει το κινιτο μου και δεν δουλευε και το εκανα κοματακιαhttp://imageshack.gr/files/212opuwiftli8w88gwa2_thumb.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My bikepics member http://www.bikepics.com/members/akis236/ Tα παντα για τα scooter http://greekscooters.50.forumer.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 Κι εγώ ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο... Διάβαζα πόσες μέρες Μαθηματικά, κλεισμένος μέσα απο 4η μέχρι σήμερα και έκανα λάθος σε μια παραγοντοποιηση και ποιος ξερει ποσο θα χασω απο εκει... Όλα τα πλήρωσε το Κ850 μου, πράσινο κιόλας, Limited Edition.... Το τίναξα κάτω με δύναμη και έσπασε... Δεν ανοίγει καν. Όλα κομμάτια, η οθόνη, η πρόσοψη, όλα. Κρίμα, και το πήρα με πολύ κόπο :( Μάλιστα, μετά το έβαλα στην πρίζα και έκαιγε και το ηλίθιο έκαψε κ την κάρτα μνήμης μου και δεν αναγνωριζόταν. :p Είναι κ το iPhone στο service....... Τι να πεις :p Πάλι καλά που έχω κ ένα W910... Aλλά, καλά να πάθω. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 3η ωρα τα χαραματα και σε 3 ωρες πρεπει να ξυπνησω για πανελλαδικες.Αιτια:Τα νευρα μου εσπασαν για τα καλα.Πηγαινω στο κρεβατι 2η ωρα.Ενα τεταρτο ειμαι στο κρεββατι και μολις αρχιζουν να μου βαραινουν τα ματια και να αποκοιμαμαι ενα πουλι ερχεται εξω στο μπαλκονι και με την μπαλκονοπορτα στην ανακλιση , το ακουω να τσιριζει σαν τρελο.Κανω και δευτερη αποπειρα.Μολις αρχιζω να αποκοιμαμαι το κωπρο σκυλο μου απο κατω αρχιζει και γαβγιζει ασταματητα με μια εντονη φωνη που χτυπαει στο Κ.Ν.Σ.Αποτελεσμα:Τα νευρα μου ειναι σπασμενα τωρα για τα καλα και δεν υπαρχει υπνος.Και ζω τετοια γκαντεμιστικα περιστατικα καθε μερα και απο νευρα δεν την παλευω καθολου.Καπου επρεπε να τα γραψω γιατι αλλιως θα επρεπε να σπασω διαφορα αντικειμενα για να ησυχασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anda69 Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Με πολυ βαθιες αναπνοες κ αυτοσυγκεντρωση. Αν δεν πιασει, τη πληρωνει ο διπλα :D @Stefa, καλα εισαι συ.Εγω καθε χρονο που εδινα πανελλαδικες(κ στη 2α με τα δεκα μαθηματα)επεφτε παντα στη περιοδο εκδηλωσεων απο τις σχολες/πανεπιστημια κ τυχαινει να μενω κοντα σε μια κ δεν επαιζε να δεις ουτε τηλεοραση απο τα ηχεια τους :p Καλη επιτυχια στα επομενα :up: Παράθεση :cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Βασικα με τις πανελλαδικες ενα περιεργο πραμα.Ενω ξυπναω νωρις το πρωι,(ωστε να μπορω να κοιμηθω πιο ευκολα το βραδυ)οταν την επομενη γραφω πανελλαδικες δεν υπαρχη κανενα σημαδι υπνου!Οταν ομως δεν γραφει κανω μεγαλο αγωνα για να κρατησω τα ματια ανοιχτα! Αγχος σιγουρα δεν υπαρχει γιατι για το απολυτηριο παω λυκειο μονο.Αρα , τις πταει ?Και οταν δεν ερχεται υπνος...Τα νευρα μου !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Νευριάζω εύκολα αλλά για 5 λεπτά μόνο.. σπάνια να βαρέσω πχ το γραφείο ή το ποντίκι (είναι και microsoft) .. αντέχουν κιόλας :ninja: Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kikk Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Παλιά εκνευριζόμουν συνέχεια αλλά πλέον το έχω φιλοσοφήσει: Τι νόημα έχει να τσαντίζεσαι για μικροπράγματα; Μόνο τη δική σου διάθεση χαλάς για κάτι που εν τέλει συχνά δεν έχει νόημα –κι ακόμα πιο συχνά το έχεις ξεχάσει μέσα στα επόμενα 10 λεπτά :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostakis_TRP Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Εγώ πάντως τώρα που προσπαθώ να κόψω το κάπνισμα δεν την παλεύω καθόλου! Κρόσσια τα νεύρα... Κι όλο το σπίτι να σπάσω πάλι τίποτα δεν γίνεται!! :angry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Νευριάζω δύσκολα (στις περισσότερες περιπτώσεις) και δεν μου περνάει καθόλου εύκολα δυστυχώς. Κακό αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts