requiem78 Δημοσιεύτηκε July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 31, 2007 Έχει καταφέρει κάποιος να εγκαταστήσει Linux σε Pocket PC?Μετά από αρκετές μέρες ψαξίματος το μόνο που βρήκα είναι μόνο για κάποια μοντέλα ipaq.Αν κάποιος έχει βρει κάτι άλλο θα μ'ενδιέφερε πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 exartate... k gia ta htc me pliktrologio yparxun linux... alla ta perisotera einai ypo kataskeui.... Giati esy giati syskeui theleis? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 Γιατί να το καταστρέψεις το καημένο;:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 Δεν το καταστρέφει. Εκτός αν έχει wm2003se ή μικρότερο, το πολύ πολύ να καταλήξει με hard reset.. Έχω βάλει linux και στο Axim μου και στο 9090 και περιμένω να τελειοποιηθεί η έκδοση και για το 8310. Όταν μια τέτοια συσκευή έχει linux μπορείς να κάνεις κυριολεκτικά τα πάντα! Μπορείς να κάνεις compile τις open source εφαρμογές που υπάρχουν για PC και να δουλεύουν στο PPC σου.. Πληροφορίες για Linux σε HTC συσκευές υπάρχουν στο wiki του XDA Developers. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 Δεν το καταστρέφει. Εκτός αν έχει wm2003se ή μικρότερο, το πολύ πολύ να καταλήξει με hard reset.. Έχω βάλει linux και στο Axim μου και στο 9090 και περιμένω να τελειοποιηθεί η έκδοση και για το 8310. Όταν μια τέτοια συσκευή έχει linux μπορείς να κάνεις κυριολεκτικά τα πάντα! Μπορείς να κάνεις compile τις open source εφαρμογές που υπάρχουν για PC και να δουλεύουν στο PPC σου.. Πληροφορίες για Linux σε HTC συσκευές υπάρχουν στο wiki του XDA Developers. Οι δυνατότητες τηλεφώνου δεν απενεργοποιούνται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
requiem78 Δημ. July 31, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 Έχω το Ubiquio 401 αλλά και το Ε680i της Motorola και μπορώ να πω ότι υο Ε680i είναι ταχύτερο σε σχέση με το το 401.Τώρα γιατί θέλω να βάλω Linux?Για τον απλούστατο λόγο του ότι όταν έχεις τέτοιες συσκευές στα χέρια σου συνεχώς θέλεις να δοκιμάζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 Οι δυνατότητες τηλεφώνου δεν απενεργοποιούνται; oxi trexeis ta linux apo tin karta.... Mporeis na exeis k linux k windows.... Egw an mporusa na valw sto s200 tha evaza.... Gia ton logo oti ta linux su prosferun apeires dynatotites apo apopsi programmatwn pu trexeis k ston desktop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 Οι δυνατότητες τηλεφώνου δεν απενεργοποιούνται; Κοίτα, ανάλογα το τηλέφωνο. Στο Qtek 9000 είναι σε πολύ καλό στάδιο το linux και είναι πλήρες σε λειτουργικότητα. Στο 9090 δυστυχώς δεν έχει εξελιχθεί τόσο και αναγκαστικά απενεργοποιούνται οι δυνατότητες αυτές. (εκτός αν ο κάτοχος είναι ο super προγραμματιστής που να μπορεί να προσαρμόσει τον πυρήνα του Linux στο κινητό...) Αν κατάλαβα καλά, νομίζεις ότι γράφεις το Linux στη συσκευή και σβήνονται όλα. Το linux από την κάρτα το εκκινείς. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την συσκευή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 Αν κατάλαβα καλά, νομίζεις ότι γράφεις το Linux στη συσκευή και σβήνονται όλα. Το linux από την κάρτα το εκκινείς. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την συσκευή.. Yeap, νόμιζα οτι το flashάρεις με Rom linux ή κάπως έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_23 Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 Μήπως ξέρει κάποιος αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα και για το p3600? Παράθεση s1.bit3fight.gr/c.php?uid=23557 starfinal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts