Jump to content

Linux on Pocket PC

requiem78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχει καταφέρει κάποιος να εγκαταστήσει Linux σε Pocket PC?Μετά από αρκετές μέρες ψαξίματος το μόνο που βρήκα είναι μόνο για κάποια μοντέλα ipaq.Αν κάποιος έχει βρει κάτι άλλο θα μ'ενδιέφερε πολύ.

Δεν το καταστρέφει. Εκτός αν έχει wm2003se ή μικρότερο, το πολύ πολύ να καταλήξει με hard reset..

Έχω βάλει linux και στο Axim μου και στο 9090 και περιμένω να τελειοποιηθεί η έκδοση και για το 8310. Όταν μια τέτοια συσκευή έχει linux μπορείς να κάνεις κυριολεκτικά τα πάντα! Μπορείς να κάνεις compile τις open source εφαρμογές που υπάρχουν για PC και να δουλεύουν στο PPC σου..

Πληροφορίες για Linux σε HTC συσκευές υπάρχουν στο wiki του XDA Developers.

Δεν το καταστρέφει. Εκτός αν έχει wm2003se ή μικρότερο, το πολύ πολύ να καταλήξει με hard reset..

Έχω βάλει linux και στο Axim μου και στο 9090 και περιμένω να τελειοποιηθεί η έκδοση και για το 8310. Όταν μια τέτοια συσκευή έχει linux μπορείς να κάνεις κυριολεκτικά τα πάντα! Μπορείς να κάνεις compile τις open source εφαρμογές που υπάρχουν για PC και να δουλεύουν στο PPC σου..

Πληροφορίες για Linux σε HTC συσκευές υπάρχουν στο wiki του XDA Developers.

Οι δυνατότητες τηλεφώνου δεν απενεργοποιούνται;

Έχω το Ubiquio 401 αλλά και το Ε680i της Motorola και μπορώ να πω ότι υο Ε680i είναι ταχύτερο σε σχέση με το το 401.Τώρα γιατί θέλω να βάλω Linux?Για τον απλούστατο λόγο του ότι όταν έχεις τέτοιες συσκευές στα χέρια σου συνεχώς θέλεις να δοκιμάζεις.

oxi trexeis ta linux apo tin karta.... Mporeis na exeis k linux k windows....

Egw an mporusa na valw sto s200 tha evaza....

Gia ton logo oti ta linux su prosferun apeires dynatotites apo apopsi programmatwn pu trexeis k ston desktop.

Κοίτα, ανάλογα το τηλέφωνο.

Στο Qtek 9000 είναι σε πολύ καλό στάδιο το linux και είναι πλήρες σε λειτουργικότητα.

Στο 9090 δυστυχώς δεν έχει εξελιχθεί τόσο και αναγκαστικά απενεργοποιούνται οι δυνατότητες αυτές. (εκτός αν ο κάτοχος είναι ο super προγραμματιστής που να μπορεί να προσαρμόσει τον πυρήνα του Linux στο κινητό...)

Αν κατάλαβα καλά, νομίζεις ότι γράφεις το Linux στη συσκευή και σβήνονται όλα.

Το linux από την κάρτα το εκκινείς. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την συσκευή..

Αν κατάλαβα καλά, νομίζεις ότι γράφεις το Linux στη συσκευή και σβήνονται όλα.

Το linux από την κάρτα το εκκινείς. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την συσκευή..

Yeap, νόμιζα οτι το flashάρεις με Rom linux ή κάπως έτσι.

• 4 months later...