bomber21 Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 Ρε παιδια θέματα στο κινητακι δεν μπορουμε να βαλουμε?? Δε νομίζω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 Όταν ανοίγω το μενού της κάρτας μνήμης θέλω τα τραγούδια και οι φάκελοι να ταξινομούνται αλφαβητικά.Έχω βρει την επιλογή αυτή αλλά κάθε φορά που το κλείνω και το ξανανοίγω,οι φάκελοι και τα τραγούδια είναι ταξινομημένα ανάλογα με την ημερομηνία! :( Πώς μπορώ να έχω την πρώτη επιλογή μόνιμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo19742001 Δημ. December 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2007 Τι αυτονομία έχει η μπαταρία του Samsung SGH-E590 , με ανοιχτό bluetooth και ομιλία γύρω στα 15 λεπτά τη μέρα. Γνωρίζει κανείς; Κανείς δε ξέρει πόσο κρατάει η μπαταρία!!! Άντε κάποιος γιατί θέλω να το αγοράσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. December 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2007 Ρε παιδια θέματα στο κινητακι δεν μπορουμε να βαλουμε?? νομιζω ακομα δεν υπαρχουν αλλα και να υπαρχουν λογικα θα γινεται μονο αν τα κατεβασεις απο ιντερνετ στο κινητο και οχι να τα στειλεις απο το πισι Τι αυτονομία έχει η μπαταρία του Samsung SGH-E590 , με ανοιχτό bluetooth και ομιλία γύρω στα 15 λεπτά τη μέρα. Γνωρίζει κανείς; με ομιλια ~10' τη μερα και κλειστο τα βραδια μου κραταει πολυ χαλαρα 4 μερες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2007 Θέματα παιδιά από ότι εχώ δει δεν παίρνουν αυτά τα samsung.Μονο το black/white έχουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okypous Δημ. December 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2007 Τι αυτονομία έχει η μπαταρία του Samsung SGH-E590 , με ανοιχτό bluetooth και ομιλία γύρω στα 15 λεπτά τη μέρα. Γνωρίζει κανείς; Με χρήση bluetooth 2 ώρες την ημέρα και ομιλία περίπου 15 λεπτά την ημέρα κρατάει χαλαρά τρεις μέρες (χωρίς να το κλείνεις το βράδι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginos Δημ. December 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2007 ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ! Παιδιά το αγόρασα σήμερα και έβαλα μία κάρτα μνήμης ξέμπαρκη που είχα αλλά δε βρίσκω τον τρόπο πως αποθηκεύονται οι φωτογραφίες και βίντεο που τραβώ στην κάρτα μνήμης και όχι στη μνήμη του τηλεφώνου? Πως γίνεται αυτό ρε παιδιά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. December 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2007 Με χρήση bluetooth 2 ώρες την ημέρα και ομιλία περίπου 15 λεπτά την ημέρα κρατάει χαλαρά τρεις μέρες (χωρίς να το κλείνεις το βράδι) Είσαι γενικότερα ευχαριστημένος απο το κινητό; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2007 Νομίζω όταν είσαι στο Mode Που τραβάς φωτό ,πατάς τις ρυθμίσεις και κάπου εκεί είναι. επιφυλλάσσομαι για πιο σίγουρη απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginos Δημ. December 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2007 Νομίζω όταν είσαι στο Mode Που τραβάς φωτό ,πατάς τις ρυθμίσεις και κάπου εκεί είναι. επιφυλλάσσομαι για πιο σίγουρη απάντηση. ΣΩΣΤΟΣ! Δεν είχα προσέξει το κουμπάκι MODΕ στο πλάι.... Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vananick Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις (λιγο αργα). Το gprs το εβγαλα ολα οκ. Ξαφνικα την προηγουμενη εβδομαδα ολα καλα με την φορτιση απο η/υ. Δεν ξερω το ξαναφορτιζω τωρα απο η/υ και θα δω. Εχω 2 γιγα μνημη (kingston) και την παει μια χαρα, και γρηγορα και ολα. Ιδιως στην τιμη που ειναι τωρα λεει παρα πολυ. Ουτε εμενα μικροφωνιζει. Μεχρι τωρα τουλαχιστον κανενα προβλημα. Γεια χαρα ... Παράθεση Motorola XOOM 3G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 Όταν ανοίγω το μενού της κάρτας μνήμης θέλω τα τραγούδια και οι φάκελοι να ταξινομούνται αλφαβητικά.Έχω βρει την επιλογή αυτή αλλά κάθε φορά που το κλείνω και το ξανανοίγω,οι φάκελοι και τα τραγούδια είναι ταξινομημένα ανάλογα με την ημερομηνία! :( Πώς μπορώ να έχω την πρώτη επιλογή μόνιμα; Μήπως ξέρει κανείς; :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okypous Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 Μήπως ξέρει κανείς; :O Δυστυχώς όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okypous Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 Είσαι γενικότερα ευχαριστημένος απο το κινητό; Σε γενικές γραμμές ναι. Έχει πλεονεκτήματα Απίστευτα μικρό (το χάνω) Απίστευτα ελαφρύ (δεν καταλαβαίνω ότι το έχω στη τσέπη μου) Καλές φωτογραφίες (την ημέρα κυρίως) και videos Μεγάλη ποσότητα γρήγορης δικής του μνήμης Καλή οθόνη Δεν του λείπει τίποτα (εκτός από 3g και 2η κάμερα) Ικανοποιητική Αυτονομία Θα μπορούσε να έχει καλύτερο ήχο να υπήρχε γρήγορη πρόσβαση σε όλα τα μενού και όχι μόνο στα προκαθορισμένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okypous Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Όσοι θέλουν πιο μεγάλη μπαταρία ας ρίξουν μια ματιά εδώ http://cgi.ebay.de/Akku-f-Samsung-SGH-E590-E790-1200mAh-Li-Poly-NEU_W0QQitemZ150187486207QQihZ005QQcategoryZ12446QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItem 1200mAh :) ενώ η κανονική είναι 800mAh 24 μήνες εγγύηση και κόστος 10,8€ (μπαταρία και έξοδα αποστολής) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Καμιά θηκούλα έχει βγει;Κανένα άλλο αξεσουάρ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Μια μικρή ερώτηση ο ήχος που έχει για ξυπνητήρι αλλάζει; Μπορείς να βάλεις ένα δικό σου ήχο για ξυπνητήρι; Μη γελάτε αλλά έχω πρόβλημα στο ξύπνημα θέλω να ακούω καμπάνες… :D Αν μπορεί ας απαντήσει κάποιος γρήγορα γιατί θέλω να πάω για ψώνια αύριο… Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Aπό ότι βλέπω,όχι δε μπορείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Μια μικρή ερώτηση ο ήχος που έχει για ξυπνητήρι αλλάζει; Μπορείς να βάλεις ένα δικό σου ήχο για ξυπνητήρι; Μη γελάτε αλλά έχω πρόβλημα στο ξύπνημα θέλω να ακούω καμπάνες… :D Αν μπορεί ας απαντήσει κάποιος γρήγορα γιατί θέλω να πάω για ψώνια αύριο… Aπό ότι βλέπω,όχι δε μπορείς. γιατι ρε συ bomber21? φυσικα και μπορει να βαλει οποιο ηχο θελει για αφυπνιση μενου -> οργανωτης -> ειδοποιηση -> αφυπνιση -> ηχος ειδοποιησης μπορεις να βαλεις για ηχο αφυπνισης τους εξης τυπους αρχειων: mp3, mid, amr, ειτε εναν απο τους εργοστασιακους του τηλεφωνου, ειτε ενα ραδιοφωνικο σταθμο! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 έχεις δίκιο,έπρεπε να μετακινήσω το μοχλό για να το δω... :oops Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlimitzouras Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 το πήρα σημερα! φοβερο! απλα με χαλαει λιγο η μεγαλλη γραμματοσειρα.. τελοσ παντων, τι χρειαζετε να κατεβασω για να μπορω να περναω αρχεια μεσα στν memory??? τι πρπει ν κανω εκτος απο το να συνδεω το κινιτο με τον υπολογιστη? ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 το πήρα σημερα! φοβερο! απλα με χαλαει λιγο η μεγαλλη γραμματοσειρα.. τελοσ παντων, τι χρειαζετε να κατεβασω για να μπορω να περναω αρχεια μεσα στν memory??? τι πρπει ν κανω εκτος απο το να συνδεω το κινιτο με τον υπολογιστη? ευχαριστω.. Μεγεια! Δε θα το μετανιωσεις, ειναι φοβερο κινητακι (ειδικα για τα λεφτα του) :) Στις ρυθμισεις usb το βαζεις σαν storage device και απλα το συνδεεις με το καλωδιο (ή με bluetooth) και το βλεπει σαν εξωτερικο σκληρο ;) Κατι ασχετο.... Εχει καταφερει κανεις να εκτυπωσει φωτος μεσω Pictbridge? Εχω εναν εκτυπωτη της canon που εχει θυρα usb για συσκευες που υποστηριζουν Pictbridge, αλλα δεν εχω καταφερει να τον κανω να συνδεθει με το κινητο... :confused: p.s. Πολυ με αρεσουν τα χριστουγεννιατικα emoticons :D:D:p:happy::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okypous Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 το πήρα σημερα! φοβερο! απλα με χαλαει λιγο η μεγαλλη γραμματοσειρα.. τελοσ παντων, τι χρειαζετε να κατεβασω για να μπορω να περναω αρχεια μεσα στν memory??? τι πρπει ν κανω εκτος απο το να συνδεω το κινιτο με τον υπολογιστη? ευχαριστω.. Καλορίζικο Για να το βλέπει ως storage device θα πρέπει να πάρεις και κάποια μνήμη. Διαφορετικά θα πρέπει να κατεβάσεις το Samsung PC Studio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hsaias Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 το πήρα σημερα! φοβερο! απλα με χαλαει λιγο η μεγαλλη γραμματοσειρα.. τελοσ παντων, τι χρειαζετε να κατεβασω για να μπορω να περναω αρχεια μεσα στν memory??? τι πρπει ν κανω εκτος απο το να συνδεω το κινιτο με τον υπολογιστη? ευχαριστω.. Το πήρα κι εγώ χθες. Ωραιότατο, αλλά Χωρίς κάρτα μνήμης δεν γίνεται τίποτε. Ο υπολογιστής λέει "βάλε μια δισκέτα". Για να καταβάσεις το Samsung PC Studio με σύνδεση PSTN θέλει λέει 3 ώρες και 10 λεπτά. Χάλια. Το έκλεισα και ησύχασα. Να ρωτήσω όμως, αν βάλεις κάρτα, ο ΗΥ βλέπει και τη μνήμη του τηλεφώνου ή μόνο την κάρτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okypous Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 Το πήρα κι εγώ χθες. Ωραιότατο, αλλά Χωρίς κάρτα μνήμης δεν γίνεται τίποτε. Ο υπολογιστής λέει "βάλε μια δισκέτα". Για να καταβάσεις το Samsung PC Studio με σύνδεση PSTN θέλει λέει 3 ώρες και 10 λεπτά. Χάλια. Το έκλεισα και ησύχασα. Να ρωτήσω όμως, αν βάλεις κάρτα, ο ΗΥ βλέπει και τη μνήμη του τηλεφώνου ή μόνο την κάρτα; Μόνο την κάρτα. Τη βλέπει σαν εξωτερική συσκευή αποθήκευσης. Είναι πολύ εύχρηστο. Μπορείς να μεταφέρεις ότι αρχεία θες. Το καλό είναι ότι μπορείς να δεςι στο κινητό σου αρχεία word, excel, pdf (με λίγη προσπάθεια βέβαια, αλλά μπορείς) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts