okypous Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 Το μόνο λυπηρό είναι ότι για να γίνει το δικό μας θέμα επισημασμένο έβγαλαν από τα επισημασμένα το D500, το προηγούμενό μου κινητό :( Είναι το κινητό που έκανε τη διαφορά για τη Samsung και ένα από τα πιο εύχρηστα κινητά κατά την άποψη μου. Αν δεν έσπαγε η οθόνή του δε θα το άλλαζα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ga2618 Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 Επισημασμένο! :clap::clap::clap: Το πήρε κανείς πολύ πρόσφατα το κινητό;Ακόμα την ίδια έκδοση λογισμικού έχει; E590BDGF3? ego to pira.pes mou pos na to do kai tha sou po Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teog Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 ego to pira.pes mou pos na to do kai tha sou po *#1234# Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanta Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Παιδιά γεια χαρά Θέλω να σας ενημερώσω ότι πήρα το κινητό από Pixmania, με 139 ευρώ. Δεν έχει ελληνικά ούτε στο μενού, για το οποίο δεν καίγομαι, αλά κυρίως ούτε στα λεξικά T9 και ως αποτέλεσμα, η λειτουργία του είναι χάλια ακόμη και στα στοιχειώδη, όπως για παράδειγμα η αναζήτηση στον κατάλογο. Η εδώ αντιπροσωπεία δε δέχεται να μου αναβαθμίσει τη συσκευή με ελληνικό firmware αλλά σκοπεύω να επικοινωνήσω με την ίδια τη Samsung. Απλώς σας το λέω, μήπως το σκέφτεται κανείς από εξωτερικό. Είναι άλλη έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okypous Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 Παιδιά γεια χαρά Θέλω να σας ενημερώσω ότι πήρα το κινητό από Pixmania, με 139 ευρώ. Δεν έχει ελληνικά ούτε στο μενού, για το οποίο δεν καίγομαι, αλά κυρίως ούτε στα λεξικά T9 και ως αποτέλεσμα, η λειτουργία του είναι χάλια ακόμη και στα στοιχειώδη, όπως για παράδειγμα η αναζήτηση στον κατάλογο. Η εδώ αντιπροσωπεία δε δέχεται να μου αναβαθμίσει τη συσκευή με ελληνικό firmware αλλά σκοπεύω να επικοινωνήσω με την ίδια τη Samsung. Απλώς σας το λέω, μήπως το σκέφτεται κανείς από εξωτερικό. Είναι άλλη έκδοση. http://www.mediafire.com/?10ny4ebyaxs Σε αυτό το site μπορείς να κατεβάσεις την ελληνική έκδοση του firmware. Κάποιο από τα μέλη θα σε βοηθήσει να το εγκαταστήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanta Δημ. January 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2008 Το έχω κατεβάσει λογισμικό, γιατί έκανα σχετική αναζήτηση από την αρχή. Όμως δεν έχω βρει τρόπο να το εγκαταστήσω, το PC Studio δεν υποστηρίζει αυτή τη λειτουργία. Τελικά σκέφτομαι να το επιστρέψω. Καλό το κινητό αλλά πραγματικά, αν όταν πατώ το Κ δε με πάει στα ονόματα που αρχίζουν από Κ ελληνικό, τότε είναι πρακτικά άχρηστο. Πρέπει να περνάω από όλο τον κατάλογο για να βρω αυτό που ψάχνω. Υπάρχει πρόγραμμα για να εγκαταστήσω μόνος μου το firmware? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xux99 Δημ. January 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2008 Για την αναβάθμιση λογισμικού θα χρειαστείς το αρχείο E590BDGF3 και πρόγραμμα OneNAND Downloader v1.4 Lite. Μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ στην ενότητα του Samsung SGH-D900i. Οδηγίες υπάρχουν στο Samsung SGH-E590 service manual. Παράθεση Ταπετσαρίες για κινητά τηλέφωνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanta Δημ. January 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2008 χμ ενδιαφέρον... ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okypous Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 Χθες ήρθε η καινούρια μπαταρία από ebay. 11,4 ευρώ. Θα σας ενημερώσω για απόδοση. Μου έκανε εντύπωση ότι ήταν φορτισμένη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 Χθες ήρθε η καινούρια μπαταρία από ebay. 11,4 ευρώ. Θα σας ενημερώσω για απόδοση. Μου έκανε εντύπωση ότι ήταν φορτισμένη. Δε τελείωσε ακόμα η μπαταρία......:D Περιμένουμε νεώτερα.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okypous Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 Μπα, τελείωσε. :( Απλά ξεκινάω πάλι από σήμερα το πρωί τη μέτρηση ελπίζοντας ότι δεν ήταν πλήρως φορτισμένη όταν μου ήρθε. Θα ακολουθήσει ενημέρωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okypous Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Τρεισήμιση μέρες χωρίς να το κλείνω το βράδυ με 20 λεπτά ομιλία καθημερινά και μία ώρα bluetooth. Μάλλον δεν αξίζει η μπαταρία. Θα περιμένω να βγάλει κάτι καλύτερο η Samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_K_054 Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Τρεισήμιση μέρες χωρίς να το κλείνω το βράδυ με 20 λεπτά ομιλία καθημερινά και μία ώρα bluetooth. Μάλλον δεν αξίζει η μπαταρία. Θα περιμένω να βγάλει κάτι καλύτερο η Samsung Φαντάζομαι αστειεύεσαι έτσι? Νομίζω ότι του κάνεις αρκετή χρήση,(εγώ μιλάω 5 λεπτά την ημέρα το πολύ), οπότε 3,5 μέρες με ανοιχτό τo βράδυ είναι καλός χρόνος.Γνώμη μου πάντα. Μπορεί κάποιος να μου πει, γιατί πλαίσιο και eshop to εχουν πιο ακριβά από pixmania και Κολομβούνη?(γύρω στα 150 ευρώ σε αυτά τα μαγαζιά) ενώ στο πλαίσιο 179, και στο eshop 178. Παράθεση If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Τρεισήμιση μέρες χωρίς να το κλείνω το βράδυ με 20 λεπτά ομιλία καθημερινά και μία ώρα bluetooth. Μάλλον δεν αξίζει η μπαταρία. Θα περιμένω να βγάλει κάτι καλύτερο η Samsung Πόσο να κράταγε δηλαδή;;ένα μήνα;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ga2618 Δημ. February 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 για τους αλλους δεν ξερω αλλα ο κολομβουνης μάλλον εχει υποτιμησει το κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_K_054 Δημ. February 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 για τους αλλους δεν ξερω αλλα ο κολομβουνης μάλλον εχει υποτιμησει το κινητο elpizo syntoma na to ypotimisoune kai oi alloi...sta 150 einai poli kalh eukairia san syskeuh,,,,pisteuo Παράθεση If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 elpizo syntoma na to ypotimisoune kai oi alloi...sta 150 einai poli kalh eukairia san syskeuh,,,,pisteuo basika to kinitaki einai super eukairia se autin tin timi! kinita allwn etairiwn me antistoixes dynatotites kanoun toylaxiston ta diplasia xrimata!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultra Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 καλησπέρα παιδιά. από το κινητό προς το pc στέλνει jar αρχεία?(το θέλω για backup μιας εφαρμογής που χρησιμοποιώ). μπορεί να μπει συντόμευση ώστε πχ πατώντας το κουμπί 1 να ανοίγει την εφαρμογή κατευθείαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 καλησπέρα παιδιά. από το κινητό προς το pc στέλνει jar αρχεία?(το θέλω για backup μιας εφαρμογής που χρησιμοποιώ). μπορεί να μπει συντόμευση ώστε πχ πατώντας το κουμπί 1 να ανοίγει την εφαρμογή κατευθείαν? Ένα πρώτο βασικό πρόβλημα είναι πώς θα βάλεις την εφαρμογή που χρησιμοποιείς στο κινητό εγώ ακόμα δεν έχω βρει λύση... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultra Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 απ'ότι διάβασα πιο πάνω μέσω wap. (είτε να το βρεις έτοιμο από κάποιο site ή να το κάνεις εσύ upload σε ένα δικό σου.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 απ'ότι διάβασα πιο πάνω μέσω wap. (είτε να το βρεις έτοιμο από κάποιο site ή να το κάνεις εσύ upload σε ένα δικό σου.) Ξέρεις κάποιο site το οποίο μπορείς να το κάνεις upload εγώ δε μπορώ να βρω κάποιο το οποίο να δουλεύει.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultra Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 προσωπικά όχι δεν έχω ασχοληθεί.κάτι MIME ρυθμίσεις βάζεις λέει στον server κτλ. νόμιζα ότι ήταν κάτι απλό. πολύ σπάσιμο αυτά τα κλειδώματα στα κινητά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest gmavrom Δημ. February 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2008 Χαίρετε!! Να ρωτήσω κάτι!! Γίνεται το κινητό να είναι κλειστό και να χτυπάει το ξυπνητήρι?? Γιατί δεν τα κατάφερα να το βρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okypous Δημ. February 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2008 Χαίρετε!! Να ρωτήσω κάτι!! Γίνεται το κινητό να είναι κλειστό και να χτυπάει το ξυπνητήρι?? Γιατί δεν τα κατάφερα να το βρω... Επιλέγεις οργανωτή, ειδοποίηση, αυτόματη ενεργοποίηση, ενεργό (αφού φυσικά έχεις ορίσει την ώρα στην αφύπνιση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultra Δημ. February 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2008 μια ερωτησούλα plz φτιάχνεις directories όπως στο κομπιουτερ για τα αρχεία? τα αρχεία word τα ανοίγει γρήγορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts