Jump to content

Τηλεφωνία και internet εναλλακτικών: Ποιόν πάροχο;

Κοινοποίηση

Recommended Posts

H ποιοτητα που λές είναι σαν τις άλλες εταιρειες κοινή (οχι σαν μια που είναι απαραδεκτη!)

Οσο για τις τιμες που λες εχεις δικιο,πραγματι ετσι ειναι.

Βεβαια ο λογαριασμος μου ερχεται πολυ φτηνος.

Και κατι ακομα (αφου ασχολσαι με τον πινακα τιμων) θυμαμαι πριν ενα χρονο οτι υπηρχε ενα προγραμμα που ειχε τις τιμες απο τις περισσοτερες τις εταιρειες και αναλογα με τον λογαρισμο του πΟΤΕ σου εκανε την συγκριση για να δεις την διαφορα. Τωρα φυσικα δεν ισχυει αφου αλλαξαν οι τχρεωσεςι αλλα μηπως θα μπορουσε καποιος να τον φτιαξει!!!!!!!

Λεω τωρα....(αν και θα ηταν πολυ χρησιμος)

:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sakaflias (27 Φεβ. 2004 , 00:26)

H ποιοτητα που λές είναι σαν τις άλλες εταιρειες κοινή (οχι σαν μια που είναι απαραδεκτη!)

Οσο για τις τιμες που λες εχεις δικιο,πραγματι ετσι ειναι.

Βεβαια ο λογαριασμος μου ερχεται πολυ φτηνος.

Και κατι ακομα (αφου ασχολσαι με τον πινακα τιμων) θυμαμαι πριν ενα χρονο οτι υπηρχε ενα προγραμμα που ειχε τις τιμες απο τις περισσοτερες τις εταιρειες και αναλογα με τον λογαρισμο του πΟΤΕ σου εκανε την συγκριση για να δεις την διαφορα. Τωρα φυσικα δεν ισχυει αφου αλλαξαν οι τχρεωσεςι αλλα μηπως θα μπορουσε καποιος να τον φτιαξει!!!!!!!

Λεω τωρα....(αν και θα ηταν πολυ χρησιμος)

Είχα φτιάξει έναν με τις παλιές χρεώσεις, πλάκα είχε.

Θέλω να ξαναφτιάξω, αλλά επειδή υπάρχουν πολλά διαφορετικά μοντέλα χρέωσης θέλει αρκετή ώρα και έχω εξεταστική.

Πιστεύω ότι θα φτιάξω σε κάποια φάση, αλλά δεν αποκλείεται να βρεις και αλλού.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 3 weeks later...

Δείτε και αυτό: http://dias.aueb.gr/~p3020118/myFiles/paradeigmata_hreoseon.xls

Tου βάζετε διάρκεια της κλήσης σε δευτερόλεπτα και εμφανίζει πόσο θα χρεωθεί από κάθε εταιρία.

*Για την Teledome με επιφύλαξη γιατί στο site της έχει τις προπέρσινες τιμές.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΠαράθεσηΑρχικό μήνυμα από lewton Δείτε και αυτό: http://dias.aueb.gr/~p3020118/myFil...ta_hreoseon.xls

Tου βάζετε διάρκεια της κλήσης σε δευτερόλεπτα και εμφανίζει πόσο θα χρεωθεί από κάθε εταιρία.

Μπράβο lewton, πολύ καλό κι αυτό, καθώς και όλα όσα κατά καιρούς μας κοινοποιείς! :!:

:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοίταξα τις χρεώσεις της Q για διεθνείς κλήσεις και (αν δεν κάνω λάθος) καρασυμφέρει. Τις έχετε δει;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νομιζω οτι η Q προσφερει πλεον πολυ καλες χρεωσεις σε σχεση με την ποιοτητα ομιλιας η οποια ειναι ΑΡΙΣΤΗ!
Ι need a six month vacation, twice a year.

Αρχικό μήνυμα από lewton

Κοίταξα τις χρεώσεις της Q για διεθνείς κλήσεις και (αν δεν κάνω λάθος) καρασυμφέρει. Τις έχετε δει;

Ναι, τις έχω δει και πραγματικά είναι άπαιχτες!Κρίμα που δεν κάνω διεθνή τηλεφωνήματα για να τις εκμεταλλευτώ... :D

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος myphone-fan (19 Μάρ. 2004 , 09:42)

Ναι, τις έχω δει και πραγματικά είναι άπαιχτες!Κρίμα που δεν κάνω διεθνή τηλεφωνήματα για να τις εκμεταλλευτώ... :D

Να αρχίσεις να κάνεις! :alien: :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Kalos irthes nathalie
:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

Ένας φίλος μου χρησιμοποιεί την Tellas εδώ και καιρό και είναι πολύ ευχαριστημένος από την ποιότητα, αλλά όχι και από τις τιμές...

Ποιά από τις άλλες εταιρίες θεωρείται εξίσου καλή ποιοτικά με την tellas ώστε να του την προτείνω?

San thn poiothta tou OTE kammia etaireia.

Oles einai peripou to idio me mikrodiafores.

Κορυφαία σε ποιότητα είναι επίσης η Q η οποία στις περισσότερες κατηγορίες κλήσεων είναι αρκετά φθηνότερη από την Tellas και -το σημαντικότερο- έχει ελάχιστη χρέωση για κλήσεις προς κινητά 30 δευτερόλεπτα και όχι 60. Το μόνο κακό είναι ότι χρεώνει ανά λεπτό τις αστικές.

Τη συνιστώ σε όποιον ενδιαφέρεται πρώτα από όλα για καλή ποιότητα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nathalie (23 Μάρ. 2004 , 15:20)

δεν μας το κάνεις λιανά αυτο; (το θεό μπάρμπα?)

:D 1)ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΩΡΙΣ Ε/Χ

2)ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ

3)ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗ

4)ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΑΡΙΣΤΗ(ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΠΑΝΤΑ

ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΕ ΑΜΕΣΩΣ)

5) ΑΡΙΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ

6) ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ

7) ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΕ ΒΑΣΙΚΑ ΣΕ

ΕΤΑΙΡΙΚΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΙΔΙΩΤΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΟΠΩΣ

π.χ.ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ,ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ

ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΤΟΝ ΟΤΕ,ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ

ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΟΤΕκλπ.

ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΛΑΤΗ

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :D :D :D

1)ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΩΡΙΣ Ε/Χ

2)ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ

3)ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗ

4)ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΑΡΙΣΤΗ(ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΠΑΝΤΑ

ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΕ ΑΜΕΣΩΣ)

5) ΑΡΙΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ

6) ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ

7) ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΕ ΒΑΣΙΚΑ ΣΕ

ΕΤΑΙΡΙΚΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΙΔΙΩΤΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΟΠΩΣ

π.χ.ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ,ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ

ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΤΟΝ ΟΤΕ,ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ

ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΟΤΕκλπ.

ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΛΑΤΗ

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :D :D :D

Και ολα αυτα θα τα εχεις αν εχεις συνδεση Telecomplus ;

Και τι χρεωσεις εχει αναλυτικα,περιοχη καλυψη

αστικα-0,024 εχει σε ολη την ελλαδα

υπ/κα 0,049 κινητα 0,199 χρεωση ανα δευτ.απο την αρχη

δωρεαν dailer ή προεπιλογη ,αναλυση λογαριασμου καθε γραμμη χωριστα και στατιστικη αναλυση λογαριασμου (συχνα τηλεφωνηματα-μεγαλα τηλεφωνηματα κλπ.)

κανει ιδιωτες πελατες μονο με εξοφληση μεσω πιστωτικης.

απαντω στις ερωτησεις του φιλου sakaflia

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος petros dimoulas ( 5 Απρ. 2004 , 09:34)

αστικα-0,024 εχει σε ολη την ελλαδα

υπ/κα 0,049 κινητα 0,199 χρεωση ανα δευτ.απο την αρχη

δωρεαν dailer ή προεπιλογη ,αναλυση λογαριασμου καθε γραμμη χωριστα και στατιστικη αναλυση λογαριασμου (συχνα τηλεφωνηματα-μεγαλα τηλεφωνηματα κλπ.)

κανει ιδιωτες πελατες μονο με εξοφληση μεσω πιστωτικης.

απαντω στις ερωτησεις του φιλου sakaflia

Πολύ καλές τιμές πράγματι, αλλά για... λίγους.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton ( 5 Απρ. 2004 , 23:31)

Πολύ καλές τιμές πράγματι, αλλά για... λίγους.

Το για λίγους παει ...στην πιστωτικη ε;;;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sakaflias ( 6 Απρ. 2004 , 00:09)

Το για λίγους παει ...στην πιστωτικη ε;;;

Προφανώς :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...
Γνωρίζει κανείς τρόπους πληρωμής χωρίς επιβάρυνση για Vivodi και ACN; Και ποια από τις τράπεζες που συνεργάζονται παίρνει τη λιγότερη προμήθεια;