murex Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 Άμα έχεις να τα σκάσεις τα ευρώπουλα, πηγαινει κατευθείαν σε εταιρεία. Είπαμε είναι μια ύστατη λύση, μη σε πάρω και στο λαιμό μου. Παράθεση http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dejan457 Δημ. July 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2007 Και εγω ειχα το essential edition στα 250 gb WD και δυο μηνες αντεξε και χαθηκαν ολα....:cry: ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΗΜΑΡΤΟΝ!!!Πηγα πλαισιο, α λεει πολυ ωραια θα σας δωσουμε καινουριο! Τι λες μωρε του λεω επισκευη λεω δεν παιζει ???, να παρω και τα δεδομενα μου?? Μπαα λεει.....:p να μην τα πολυλογω πηγα στην tic tac για recovery ανακτηση των αρχειων δηλαδη.... Α λεει δεν μπορουμε δυσκολα , το στελνουμε εξω... Και εξω που πηγε τι καταλαβα?? (Σε πολυ μεγαλη εταιρεια ειδικη στο χωρο και ανγωρισμενη επισημως απο την WD , η ONTRACK ) ............Σπανιο προβλημα λεει δεν διορθωνετε με τιποτα! Γδαρθηκε η ταινια η απαντηση ή καπως ετσι ......:wacko::wacko::confused::X:X:!::cry::ninja: Απιστευτο και τον προσεχα σαν τα ματια μου!!! δειτε και αυτο Please...http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=179484 στα τσακιδια οι wd essential edition και ολα τα παραγωγα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPHSTOS_ Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 Υπάρχει ένα πρόγραμμα το οποίο διωρθώνει τα bad sector... Δουλεύω στα InSpot και επειδή συχνά-πυκνά οι σκληροί μας τα παίζουν... Δοκιμάσαμε μια φορά το HDD Regenerator 1.51 του (Dmitriy Primochenko) και μπορώ να πω ότι έμεινα άφωνος!!! Το μηχάνημα για ένα σκληρό αν θυμάμαι καλά 120Gb ήταν ανοικτό και διώρθωνε bad sectors για 3 μέρες... Το αποτέλεσμα... Ο σκληρός να λειτουργεί κανονικά (έτσι δείχνει τέλος πάντων) χωρίς να έχουν χαθεί τα δεδομένα... Εγώ δε θα εμπιστευόμουν τον σκληρό.. Αλλά ας κατάφερνα να τον άνοιγα για μια φορά ώστε να πάρω backup και μετά ας πάει στα κομμάτια! Παράθεση ▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. September 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2007 1.Δοκίμασε να δεις αν τον βλέπει το Partition magic. 2.Ξήλωσε το δίσκο από το κουτί του (χάνεται η εγγύηση) και βάλτον απευθείας στην motherboard να δεις αν δουλεύει. Αν όχι εχεις πρόβλημα οπότε πάμε στις εξής ακραίες λύσεις: Τις έχω κάνει και πέτυχαν όσο και αν βιαστούν ορισμένοι να αρχίσουν το δούλεμα... 1.Αγοράζεις ίδιο ακριβώς δίσκο και αφαιρείς το κύκλωμα του καινούριου και το βάζεις στον παλιό.Αν δεν δουλέψει κατά 99% τα δεδομένα σου έχουν χαθεί μόνιμα. 2.Βάζεις το δίσκο στο ψυγείο για περίπου 5 ώρες.Στην συνέχεια τον βάζεις στην motherboard και βλέπεις αν δουλεύει.(Αν δουλεύει κάνε γρήγορα backup) Παράθεση Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts