speed_fire08 Δημοσιεύτηκε July 22, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 22, 2007 ειχα επιλεξει auto update και ετσι τα windows μου κατεβασαν 8 ενημερωσεις για το office. ομως κατα τη διαρκεια της εγκαταστασης λεει πως τα windows δεν βρηκαν το ταδε αρχειο και μετα λεει να βαλω το σιντι με το office για να βρει το αρχειο. εγω ομως το σιντι δεν το εχω και ετσι παταω ακυρωση. το προβλημα ειναι ομως οτι καθε φορα που ανοιγω τον υπολογιστη μου βαζει 8 παραθυρα για την εγκατασταση των ενημερωσεων! εκτος απο το οτι ειναι σπαστικο ειναι και αρκετα χρονοβορο! πως μπορω να φιξαρω το προβλημα? ευχαριστω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. July 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2007 Δοκίμασε αυτό: http://www.annoyances.org/exec/show/article03-002 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. July 22, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2007 δυσνοητο σαιτ..καλα καλα δεν καταλαβα τη λειτουργια του! υποβαλουμε ερωτησεις? η κατι τετοιο! δεν βοηθησε και πολυ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts