Stavroulis Δημοσιεύτηκε July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 15, 2007 Παιδιά έχω ένα πρόβλημα . Ο Η/Υ μου δεν παίζει Streaming Videos , παρουσιάζοντάς μου το ακόλουθο παράθηρο. http://img28.picoodle.com/img/img28/9/7/15/f_LiveStreamm_e3fd329.png Τι μου προτείνετε ; Παράθεση Εικόνα εκτός ορίων. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. July 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2007 poio programma xrisimopoieies? Otan les stereaming videos p.x. (livetv k tetoia?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. July 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2007 Start->Run>"dxdiag" Κάνε τα σχετικά tests και πές αν και τι προβλήματα σου βγάζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavroulis Δημ. July 22, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2007 Λύθηκε :) . Πάντως ευχαριστώ . Έπρεπε να κατεβάσω κάτι plugins . Παράθεση Εικόνα εκτός ορίων. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 Εχω το ιδιο προβλημα.. πες μου που τα βρηκες σε παρακαλω :) Βασικα εχουμε 2 υπολογιστες σε ΛΑΝ.. Ο ενας υπολογιστης εχει το προβλημα που εχει το παιδι εδω, ενω στο λαπτοπ δεν κανει καθολου streaming.. εψαξα παντου να βρω λυση αλλα δεν καταλαβα. Δεν κανει ΚΑΘΟΛΟΥ streaming.. εχω το 11 windows media player. πριν βαλουμε την καινουρια συνδεση δεν ειχαμε τετοιο προβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts