Jump to content

LG Viewty (KU990)

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό τελικά αληθεύει; Το είδα στο site της LG και δεν το πίστευα!! Καλά ρε παιδιά, είναι δυνατόν; Το Cookie παίρνει μέχρι 8 και αυτό που υποτίθεται ότι είναι ανώτερο, μόνο μέχρι 2; Αυτό μάλλον θα είναι και ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ λόγος να μετανιώσω την αγορά του και να στραφώ στο πολύ ασχημότερο (ναι, με ενδιαφέρει το design) GT505 αλλά το οποίο με 80 ευρώ παραπάνω μου προσφέρει 8GB εξωτερική μνήμη, WiFi και GPS. Κρίμα γιατί είναι τόσο όμορφο το KU990i, ειδικά στο άσπρο χρώμα... :(

Αληθεύει και είναι κάπως λογικό. Ρε παιδιά το Viewty είναι 2-3 ετών! Πόσο να ήταν τότε το μέγιστο;

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά καλησπέρα. Σήμερα το πρωί πήρε ο κολλητός μο το 990, αλλά δεν λέει να συνδεθεί με τον υπολογιστή. κατεβάσαμε και drivers και το LG PC SUITE, αλλά το βγαζει σαν άγνωστη συσκευή. Σε windows 7 και σε XP
iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max

Αληθεύει και είναι κάπως λογικό. Ρε παιδιά το Viewty είναι 2-3 ετών! Πόσο να ήταν τότε το μέγιστο;

Δεκτό αυτό που λες και έχεις δίκιο.. Το KU990 είναι μοντέλο 2007. Γιατί όμως στο KU990i (το οποίο χωρίς να γνωρίζω, λογικά είναι πολύ πιο πρόσφατο) δεν έδωσαν ένα energy kick yeah mother****er να πάει λίγο πιο ψηλά; :lol::lol::lol::lol:

Κρίμα είναι...

Δεκτό αυτό που λες και έχεις δίκιο.. Το KU990 είναι μοντέλο 2007. Γιατί όμως στο KU990i (το οποίο χωρίς να γνωρίζω, λογικά είναι πολύ πιο πρόσφατο) δεν έδωσαν ένα energy kick yeah mother****er να πάει λίγο πιο ψηλά; :lol::lol::lol::lol:

Κρίμα είναι...

Ίσως να μην τα "αντέχει" ο επεξεργαστής.;) Και το Cookie και το GT505 αργούν να φορτώσουν τα αρχεία.;):( (κάτοχος και των δύο).

(Στο Cookie δεν συνέχισα την συζήτηση για ήταν ανούσια;))

Ίσως να μην τα "αντέχει" ο επεξεργαστής.;) Και το Cookie και το GT505 αργούν να φορτώσουν τα αρχεία.;):( (κάτοχος και των δύο).

(Στο Cookie δεν συνέχισα την συζήτηση για ήταν ανούσια;))

Για το GT505 δε γνωρίζω (σκέφτομαι σοβαρά την απόκτησή του και είμαι ανάμεσα σε αυτό και το KU990i) αλλά το δικό μου Cookie με 8-άρα κάρτα τίγκα (ζήτημα να είχε 10 MB ελεύθερα) mp3, videoclips και ταινίες ολόκληρες (σε mp4), πήγαινε ΣΦΕΝΤΟΝΑ!! :superman:

Για το GT505 δε γνωρίζω (σκέφτομαι σοβαρά την απόκτησή του και είμαι ανάμεσα σε αυτό και το KU990i) αλλά το δικό μου Cookie με 8-άρα κάρτα τίγκα (ζήτημα να είχε 10 MB ελεύθερα) mp3, videoclips και ταινίες ολόκληρες (σε mp4), πήγαινε ΣΦΕΝΤΟΝΑ!! :superman:

Θα μας τα σβήσει ο Spidey αυτά τα μηνύματα.;)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Εγώ στο Cookie είχα 8 GB (microSDHC) και είχε πολύ χώρο αλλά κολλούσε όταν πήγαινα κάπου. πχ να ανοίξω τις εικόνες.

Θα μας τα σβήσει ο Spidey αυτά τα μηνύματα.;)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Εγώ στο Cookie είχα 8 GB (microSDHC) και είχε πολύ χώρο αλλά κολλούσε όταν πήγαινα κάπου. πχ να ανοίξω τις εικόνες.

Σας αφήνω επειδή είναι γιορτές..:)

Ace of Hearts..

Παιδια μια ερωτηση γιατι εχω μπερδευτει :wacko: :wacko:...το KU990i ποτε κυκλοφορησε στην ελλαδα???

Παιδια μια ερωτηση γιατι εχω μπερδευτει :wacko: :wacko:...το KU990i ποτε κυκλοφορησε στην ελλαδα???

Αν πας μια βόλτα στην πρώτη σελίδα του topic θα δεις... :blink:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=178219

Για το KU990i ρώτησε.

Ναι, έχεις δίκιο τώρα το πρόσεξα. Καλά, εδώ δε γνωρίζουμε τις διαφορές τους, θα γνωρίζουμε πότε ήρθε στην Ελλάδα;

Eμπειρικά γύρω στο τρίμηνο περίπου.

Ace of Hearts..

Eμπειρικά γύρω στο τρίμηνο περίπου.

Γνωρίζεις τις διαφορές που υπάρχουν μεταξύ τους;

Γνωρίζεις τις διαφορές που υπάρχουν μεταξύ τους;

Eίναι το "στερημένο αδερφάκι" του KU990.

-Ο φακός δεν είναι schneider kreuznach

-Δεν έχει σταθεροποιητή εικόνας (μικρό το κακό)

-Στη συσκευασία του έρχεται γυμνό.Χωρίς και usb καλώδιο νομίζω.Αν κοιτάξεις κάποιες σελίδες πίσω, θα δεις αναφορές χρηστών.

Ace of Hearts..

Σαν κινητο δημιουργει προβληματα στο χρηστη του??? π.χ κλεινει μονο του οπωσ τα sony erricson...

Παίδες έχω το ΚU990i, unbranded από WIND

και φοράει την έκδοση KU990i_V10b.

Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει νεότερη έκδοση λογισμικού που να λύνει το

πρόβλημα του τηλ. καταλόγου(που για να εμφανίσεις επαφές που αρχίζουν με ελληνικούς

χαρακατήρες πρέπει να πατήσεις το ".#1" της κάθετης αριστερά μπάρας του ευρετηρίου)

και που μπορώ να την κατεβάσω;

Πριν λίγο κατέβασα το LGMDP v1.6

και την έκδοση λογισμικού KU990-DZ-V10g-JUL-08-2008-OPN-EU.

Να προχωρήσω ή θα γίνει μακελιό;!!!

Άκυρο το LGMDP v1.6 μιας και είχε ιό.

Μπορεί κάποιος να φτιάξει έναν οδηγό αναβάθμισης firmware μέσω EFS builder;

παιδια εχω το viewty εδω και λιγες μερες.Εχω ενα προβλημα.δεν μπορω να το συνδεσω με το pc.εχω ενακαλωδιο δεν ειναι αυθεντικο lg αλλα ειναι για να φορτιζει το κινητο απο usb θυρα.εχω κατεβασει τους drivers τους εχω κανει εγκατασταση αλλα δεν μπορω να συνδεθω.τι μπορει να φταει.επισης ειναι φυσιολογικο που η καμεραα οταν τραβαει με 120fps αμα ειναι λιγο σκοτεινος ο χωρος τραβαει χαλια??

εψαξα τις σελιδες αλλα επειδη ειναι πολλες δεν καταφερα να βρω τα εξης..

δεν βρισκω pc suite,θεματα και παιχνιδια να κατεβασω..

μπορει καποιος να βοηθησει????

επισης οταν μου ερχεται αναφορα στα μηνυματα χτυπαει γαι 10 δευτερα..δηλαδη οτι και να παταω δεν σταματαει ο ηχος..πρεπει να περασουν αυτα τα 10 δευτερα...ετσι ειναι σε ολους??

ασε που στα μηνυματα εχει αγγλικους χαρακτηρες ενω το εχω επιλεξει ελληνικα...γραφει ελληνικα αλλα δειχνει αγγλικα κουμπια...

δεν βρισκω pc suite,θεματα και παιχνιδια να κατεβασω..

μπορει καποιος να βοηθησει????

Εχεις ψαξει για το EFS?

το pc suite δεν χρειαζεται για συνδεση στον υπολογιστη??δεν μου ειχε cd το κινητο οταν το πηρα...(βασικα δεν ειχε τιποτα)

το efs τι ειναι???

το pc suite δεν χρειαζεται για συνδεση στον υπολογιστη??δεν μου ειχε cd το κινητο οταν το πηρα...(βασικα δεν ειχε τιποτα)

το efs τι ειναι???

To efs είναι ένα πρόγραμμα για να χακάρεις το κινητό και να του περάσεις θέματα.

Το pc suite θα το βρεις http://www.fullandfree.info/mobile/lg-ku990-viewty-pc-suite-official-v20115/

Το χρειάζεσαι :)

Ace of Hearts..