johnb Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 παιδιά το viewty έχει βγάλει κάποια αναβάθμιση από τότε που κυκλοφόρισε; Δεν το έχω ψάξει καθόλου. Εννοώ επίσημη αναβάθμιση. Αν ναι από που την κατεβάζω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 Παιδες μια ερωτηση.Τα handsfree του Arena δν κανουν για το viewty? Αν έχεις το μισό κομμάτι των ακουστικών του viewty τότε ναι κάνουν. Αν όχι δεν κάνουν. Το μισό εννοώ ότι τα ακουστικά του viewty ήταν δυο κομμάτια, έτσι το μισό το έβαζες γιατί χρειαζόταν και από πάνω έβαζες ότι άλλα ακουστικά ήθελες 3,5mm. Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosthebest Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 Αν έχεις το μισό κομμάτι των ακουστικών του viewty τότε ναι κάνουν. Αν όχι δεν κάνουν. Το μισό εννοώ ότι τα ακουστικά του viewty ήταν δυο κομμάτια, έτσι το μισό το έβαζες γιατί χρειαζόταν και από πάνω έβαζες ότι άλλα ακουστικά ήθελες 3,5mm. Αρα αν δν υπαρχουν μεσα στο κουτι τν πατησες ε? Και μια αλλη ερωτηση.Μεσα στο κουτι πλεον υπαρχει screen protector? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 Αρα αν δν υπαρχουν μεσα στο κουτι τν πατησες ε? Nαι:(:mad::cry: Και μια αλλη ερωτηση.Μεσα στο κουτι πλεον υπαρχει screen protector? Οχι:(:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KATHARMA_100 Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Hι παίδες..Μία ερώτηση θέλω να κάνω-Απο που μπορώ να προμηθευτώ το sreen protector??? Eyxaristw..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosthebest Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Hι παίδες..Μία ερώτηση θέλω να κάνω-Απο που μπορώ να προμηθευτώ το sreen protector??? Eyxaristw..:) Φιλε στη σελιδα 237 υπαρχει link που σου δινει την διευθυνση για το screen protector.Νομιζω στο e-shop ειναι. Φιλε γραψε λαθος.Στη σελιδα 238 ειναι.:) Παιδες μια ερωτηση.Ξερει κανεις ποτε θα καταργηθει η κυκλοφορια του VIEWTY? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 παιδιά το κινητό μου τα παιξε μάλλον, η μπαταρία ενώ έχει φορτιστεί και δείχνει τέρμα ξαφνικά βγάζει μήνυμα χαμηλής μπαταρίας και σβήνει, έχει τύχει σε άλλους; έχω δοκιμάσει να το φορτίσω και με το usb από υπολογιστή αλλά το πρόβλημα παραμένει :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 Το'χεις καιρο; Μαλλον πας για καινουργια μπαταρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosthebest Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 Το'χεις καιρο; Μαλλον πας για καινουργια μπαταρια... Ακριβως.Το ιδιο ειχα παθει μ το ericsson T290i.Αλλη μπαταρια κ εισαι οκ φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paintstar Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 Καλημερα σε ολους,σημερα θα παραγγειλω και εγω το Viewty.. Εχω ακομα το διλλημα λευκο η' μαυρο αν και συγκλινω προς το λευκο... Ψαχνοντας το νετ βρηκα κατι πολυ ενδιαφερον και θα ηθελα να το μοιραστω μαζι σας.. Enjoy! http://www.sgpstore.com/index.php/cPath/23_31 http://www.yopool.com/categories/Skins/LG-KU990-Skin/ Παράθεση Device: HTC Desire, s-on Radio: 32.49.00.32U_5.11.05.27 HBOOT / Recovery: stock / ClockWorkMod 2.5.1.8 Kernel Version : 2.6.35.10 Rom: ΜΙUΙ 1.8.19 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 Παιδες μια ερωτηση.Ξερει κανεις ποτε θα καταργηθει η κυκλοφορια του VIEWTY? οταν τελειωσει το αποθεμα. σε κανενα μηνα υπολογιζε... Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 Καλα, ποσα LG εχουνε βγει στο εξωτερικο; Ωραια αυτα τα σχεδιακια παντως..αρκει να εφαρμοζουν καλα πανω στο κινητο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosthebest Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 Καλημερα σε ολους,σημερα θα παραγγειλω και εγω το Viewty.. Εχω ακομα το διλλημα λευκο η' μαυρο αν και συγκλινω προς το λευκο... Ψαχνοντας το νετ βρηκα κατι πολυ ενδιαφερον και θα ηθελα να το μοιραστω μαζι σας.. Enjoy! http://www.sgpstore.com/index.php/cPath/23_31 http://www.yopool.com/categories/Skins/LG-KU990-Skin/ Καλως ηρθες φιλε.Πολυ ωραια τα λινκ που εδωσες.Ειδικα αυτη η προσοψη με τ γη ολοκληρη τα σπαει. Ευχαριστω conception.Θα το παρω αυτη τη βδομαδα μαλλον Φιλε paintstar μια ερωτηση.Πως γινεται μπροστα ν απεικονιζεται η γη?Αυτο ειναι θεμα η οχι?Ευχαριστω! Γραψτε λαθος.Εδια πως γινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paintstar Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 Εγω δεν εχω δει καν ακομα πως γινεται..:O Μια ερωτηση μιας που τελικα μαλλον θα παρω το λευκο.Ολα τα λευκα κυκλοφορουν με καλυμα της καμερας η' οχι? Παράθεση Device: HTC Desire, s-on Radio: 32.49.00.32U_5.11.05.27 HBOOT / Recovery: stock / ClockWorkMod 2.5.1.8 Kernel Version : 2.6.35.10 Rom: ΜΙUΙ 1.8.19 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosthebest Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 Εγω δεν εχω δει καν ακομα πως γινεται..:O Μια ερωτηση μιας που τελικα μαλλον θα παρω το λευκο.Ολα τα λευκα κυκλοφορουν με καλυμα της καμερας η' οχι? Στα χαρτια λενε πως υπαρχει.Αλλα ορισμενοι λενε ναι και ορισμενοι λενε οτι δν υπαρχει.Αρα τα συμπερασματα δικα σου:lol:Επισης αυτο με τις προσοψεις λεει πως γινεται απο πανω.Αν αγορασεις αυτο το προιον σου δινει τσαμπα ενα wallpaper να το κατεβασεις.Σε καλυψα?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paintstar Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 Οποτε ειδωμεν οταν το παρω στα χερια μου.. Οσο για το skin ειμαι οκ το καταλαβα :) thanxxx Κατοχος πλεον και εγω.. Προσπαθω να του τελειωσω την μπαταρια για να το φορτισω. Η συσκευη που πηρα ηταν στο μικρο κουτακι που οπως καταλαβαινετε ολοι δεν ειχε τιποτα μεσα.. Μονο τον φορτιστη.. Το κινητο δεν εχω προλαβει να το δουλεψω πολυ ακομα αλλα εχω καποιες αποριες.. Στην πισω πλευρα και πανω στην καμερα δεν λεει τιποτα,παρα μονο 5.0MP,manual/auto focus.. 1) Δεν θα επρεπε να λεει και την μαρκα της καμερας? Φανταζομαι δεν υπαρχει περιπτωση να την αλλαξαν και να εβαλαν καποια απλη 5αρα..Επιπλεον δεν υπαρχει προστατευτικο καμερας. Ατυχος?Αρκετα θεωρω... Ωραιο κινητο φαινεται αν και νομιζω πως θα δυσκολευτω λιγο με τον καταλογο. 2)Απο sony ericsson πως περναω ολες τις επαφες στο viewty?προσπαθησα με ΒΤ αλλα δεν τις περναει ολες..μονο λιγες. Το κουτι γραφει KU990i..Σημαινει κατι? Ξερω ρωταω πολλα αλλα δεν θυμαμαι και τα παντα απ οσα διαβασα μετα απο 200 σελιδες..:) Υ.Γ.: Καλωδιο για το pc απο που προμηθευομαι??? Παράθεση Device: HTC Desire, s-on Radio: 32.49.00.32U_5.11.05.27 HBOOT / Recovery: stock / ClockWorkMod 2.5.1.8 Kernel Version : 2.6.35.10 Rom: ΜΙUΙ 1.8.19 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 Δεν αναγραφει Shneider Kreznauch πανω στην καμερα; Ποιος ξερει τι πατατα εχουν κανει παλι! Καλυμμα νομιζω δεν εχει ουτως η αλλως. Usb πρεπει να υπαρχει στο e-shop. Αν δεν εχεις ξαναπαρει touchscreen θα δυσκολευτεις λιγο αλλα μην απογοητευεσαι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paintstar Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 OΧι φιλε μου δυστυχως δεν το γραφει.. Κανα 2 φωτογραφιες που εβγαλα ομως εδειχναν αρκετα καλες.Δεν εχω ρυθμισει τιποτα βεβαια ακομα.. Ελπιζω παντως να δικαιωθω για την επιλογη στο τελος γιατι τωρα τα συναισθηματα ειναι αναμικτα.. Για τον τηλεφωνικο κατολογο γνωριζει κανεις κατι να με βοηθησει?? Παράθεση Device: HTC Desire, s-on Radio: 32.49.00.32U_5.11.05.27 HBOOT / Recovery: stock / ClockWorkMod 2.5.1.8 Kernel Version : 2.6.35.10 Rom: ΜΙUΙ 1.8.19 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrebreton Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 HELP PLEASE! Το έχω το κινητό 1,5 χρόνο και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ξαφνικά ενώ μιλάω σβήνει...ενώ κάποιος με καλεί και δεν το σηκώνω αμέσως σβήνει...και γενικά δείχνει απότομα να τελειώνει γρήγορα η μπαταρία...όταν το βάζω να φορτίσει και το ανοίγω πάλι τότε δείχνει να έχει 2 ή 3 γραμμές σα να είναι ολα οκ! Και μετά από λίγες ώρες πάλι τα ίδια...! Να τα έφτυσε η μπαταρία ή να χάλασε κάτι άλλο; Να το πάω στο wind store λόγω εγγύησης ή θα το ψάχνω κανα μήνα; Το κινητό το χρησιμοποιώ καθημερινά για αρκετή ομιλία λόγω δουλειάς και ψάχνω άμεση λύση! τι λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 HELP PLEASE! Το έχω το κινητό 1,5 χρόνο και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ξαφνικά ενώ μιλάω σβήνει...ενώ κάποιος με καλεί και δεν το σηκώνω αμέσως σβήνει...και γενικά δείχνει απότομα να τελειώνει γρήγορα η μπαταρία...όταν το βάζω να φορτίσει και το ανοίγω πάλι τότε δείχνει να έχει 2 ή 3 γραμμές σα να είναι ολα οκ! Και μετά από λίγες ώρες πάλι τα ίδια...! Να τα έφτυσε η μπαταρία ή να χάλασε κάτι άλλο; Να το πάω στο wind store λόγω εγγύησης ή θα το ψάχνω κανα μήνα; Το κινητό το χρησιμοποιώ καθημερινά για αρκετή ομιλία λόγω δουλειάς και ψάχνω άμεση λύση! τι λέτε; Η μπαταρια σου.Κριμας γιατι δεν υπαρχουν.Πηγαινετο παντως.Μηπως βρουν αυτοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 Paintstar εγω επειδη δεν ειχα πανω απο 200 τηλεφωνα τα ειχα μεσα στη sim και απο κει τα περασα στο τηλεφωνο. Τωρα για το αν θα δικαιωθεις..θα δειξει! Οι φωτογραφιες του παντως ειναι πολυ καλες και το βιντεο του καλυτερο ακομα και απο το καινουργιο Viewty! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrebreton Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 Τι εννοείς δεν υπάρχουν; Δεν υπάρχουν στα wind stores ή γενικά; Με μια πρόχειρη αναζήτηση στο google βρήκα e-shops που πουλάνε μπαταρίες για το κινητό...λες να έχω πρόβλημα σε περίπτωση που δεν υπάρχουν γνήσιες; Ευχαριστώ πολύ πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paintstar Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 Ok βρηκα ακρη.. Σου ειναι ευκολο φιλε να μου δωσεις ενα λινκ για το καλωδιο συνδεσης? Παράθεση Device: HTC Desire, s-on Radio: 32.49.00.32U_5.11.05.27 HBOOT / Recovery: stock / ClockWorkMod 2.5.1.8 Kernel Version : 2.6.35.10 Rom: ΜΙUΙ 1.8.19 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 http://www.expansys.com/p.aspx?i=140102 Αυτο βρηκα προχειρο!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paintstar Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση! Φιλε andrebreton δες για μπαταρια εδω: http://www.blueunplugged.com/c.aspx?c=55673 Εχει και πολλα αλλα,και τα στελνει και Ελλαδα!! Παράθεση Device: HTC Desire, s-on Radio: 32.49.00.32U_5.11.05.27 HBOOT / Recovery: stock / ClockWorkMod 2.5.1.8 Kernel Version : 2.6.35.10 Rom: ΜΙUΙ 1.8.19 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts