Jump to content

LG Viewty (KU990)

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδια συγγνωμη αλλα μηπως μπορει καποιος να πει αναλυτικοτερα τι πρεπει να κανουμε???? δεν εχω ξανακανει αναβαθμιση κ εχω χασει λιγο την μπαλα....ευχαριστω....

ρε παιδια αν παρω το κινητο και του περασω μεσα τις καινουριες εκδοσεις που λετε χανω την εγγυηση?γιατι αν ναι δεν αξιζει πιστευω να χασω ολοκληρη εγγυηση για μια αναβαθμιση.καλα δεν τα λεω?:O

παιδια συγγνωμη αλλα μηπως μπορει καποιος να πει αναλυτικοτερα τι πρεπει να κανουμε???? δεν εχω ξανακανει αναβαθμιση κ εχω χασει λιγο την μπαλα....ευχαριστω....

Βασικά δεν είναι τπτ σπουδαίο.Πας και κατεβάζεις το προγραμμα που έδωσε ο φιλος Michael234 πριν 2 σελίδες και στο σίτε που έστειλε,επιλέγεις ποια έκδοση λογισμικού θες,την hacka-ρισμένη ή την μη και την κατεβάζεις.Ολα τα γίνονται με το πάτημα 2 κουμπιών.Select Port > Image Folder (Επιλέγεις την έκδοση που κατέβασες) και μετά περιμένεις :) Θα καταλάβεις πλήρως τι εννοώ μόλις τα κατεβάσεις(αν τα κατεβάσεις) :D

Πέρασα κι εγω την νεα εκδοση ,

οκ φαινεται ,στην αρχη περιεργα αλλα η ταχυτητα ειναι αξιοπροσεκτη

Εγώ από την άλλη πέρασα και τις 2 εκδόσεις (και την hacka-ρισμένη και την κανονική).Καμία σοβαρή διαφορά ταχύτητας μεταξύ τους...και η όποια διαφορά υπήρχε,μόλις πέρασα το clean_nyx kai to hacked_nyx εξαλύφτηκε! Οπότε θα προτιμήσω την official έκδοση και θα περάσω ότι μου αρέσει απο την hacka-ρισμένη στην official :D Οποιος θέλει να το δοκιμάσει μπορώ να σας στείλω τα links για να μην ψάχνετε :)

παιδια για σασ! μολισ πηρα και εγω το τηλεφωνο μεταχειρισμενο. δεν ειναι το i . ku990 einai.εχει μενου myview εκδοση v10a. εγο δεν μπορω να κανω αναβαθμιση?δοκιμασα και λεει το τηλεφωνο δεν υποστηριζεται!!!! τι μπορω να κανω?δεν γινεται τιποτα? θα μπορουσε καποιοσ να με βοηθησει σασ παρακαλω?

Λες να το δοκιμασω; Ευπροσδεκτα τα λινκς παντως! :)

Clean NYX menu v2.2,KEYLOCK,Hacked NYX.Αυτα είναι οι εμφανείς διαφορές...όλα τα άλλα είναι μερικά πρόσθετα όπως πχ o φακός στις συντομεύσεις. Κάτι ακόμα που πρόσεξα είναι οτι στην official έκδοση τα χρώματα στις συντομεύσεις είναι πιο έντονα όταν περάσεις το hacked_nyx και το clean_nyx.

Ps : Στο hacked_nyx από την σελίδα που σου δίνει ο δημιουργός,εγώ διάλεξα την "Alternate Nyx version - Unbranded - 10g" μιας και μου φάνηκε ότι είναι η τελευταία έκδοση (οπότε περισσότερη συμβατότητα με το δικό μας λογισμικό).Πάντως πριν το δοκιμάσεις πες το,για να σου πω μερικά πραγματάκια που πιστεύω θα σε βοηθήσουν :)

παιδια για σασ! μολισ πηρα και εγω το τηλεφωνο μεταχειρισμενο. δεν ειναι το i . ku990 einai.εχει μενου myview εκδοση v10a. εγο δεν μπορω να κανω αναβαθμιση?δοκιμασα και λεει το τηλεφωνο δεν υποστηριζεται!!!! τι μπορω να κανω?δεν γινεται τιποτα? θα μπορουσε καποιοσ να με βοηθησει σασ παρακαλω?

Megia sou!

Nomizw den ginetai giati einai Myview.

Megia sou!

Γίνεται :) Απλά δεν είναι τόσο εύκολο όσο στο ξεκλείδωτο.Ετσι τουλάχιστον γράφει ο πάροχος του λογισμικού.

"EDIT:

To install this firmware on a Viewty is not OPEN, or foam are OPEN but only work in your country, do this:

Before making flash

TOTO safeguard and make the folder /Flex/

Make flash

When finished, copy the folder /Flex/, which are earlier in the Viewty.

That should work, you may have to restore NV Backup "

Megia sou!

Δηλαδη φιλε μου την πατησα!! ουτε με χακαρισμα δεν γινεται κατι?:wacko:

παιδια εμενα ειχε myview μενου και εβαλα την δευτερη αλλα κοιταξτε εχει εφαρμογες και παιχνιδια και εχει φλασ αρχεια πολαλ με παιχνιδια εφαρμογες εμενα μαρεσει πολυ και η καμερα αλλαξε και τα χρωματα ζωντανεψαν και ειναι και πιο γρηγορο {conception θα διαφωνισω με εσενα διοτι της μανας του δν μαρεσε και τοσο!!} αα και κατι αλλο εμενα η μπαταρια χωρις εξοικονομησησ ενεργειας και απασχοληση με τα φλασ αρχεια και με φωτο μου κρατησε 3 μερουλες

φιλε μου πωσ εκανεσ αναβαθμηση>?εχω μενου myview kai einai to ku990 oxi to i.

δεν γινεται αναβαθμηση σε μενα?:O

φιλε μου πωσ εκανεσ αναβαθμηση>?εχω μενου myview kai einai to ku990 oxi to i.

δεν γινεται αναβαθμηση σε μενα?:O

Oύτε εμένα ειναι i αλλά η αναβάθμηση έγινε μια χαρά :blink: Μήπως έκανες κάτι λάθος?

Oύτε εμένα ειναι i αλλά η αναβάθμηση έγινε μια χαρά :blink: Μήπως έκανες κάτι λάθος?

εχει myview menu εσενα φιλε?δοκιμασε με update tool tis LG αλλα λεει οτι το τιλεφωνο δεν υποστηριζεται:(

ρε παιδια να μην γινομαι κουραστικος αλλα αν παρεις κανουριο το κινητο και του περασεις μεσα θεματα και τετοια χανεις τν εγγυηση?

εχει myview menu εσενα φιλε?δοκιμασε με update tool tis LG αλλα λεει οτι το τιλεφωνο δεν υποστηριζεται:(

Δοκιμασε ο,τι KU990 εχει.

Κάτι που είναι λίγο ενοχλητικό αλλά δεν συμβαίνει πάντα,είναι οτι όταν μπω στο μενού π.χ αρχεία και επιλέξω κάτι , μετά πατώντας για επιστροφή δεν με γυρίζει στην αμέσως προηγούμενη οθόνη αλλά στην αρχική.. διορθώνεται μόνο με επανεκίνηση της συσκευής.

ρε παιδια να μην γινομαι κουραστικος αλλα αν παρεις κανουριο το κινητο και του περασεις μεσα θεματα και τετοια χανεις τν εγγυηση?

Για να περάσεις θέματα πρέπει να αντικαταστήσεις αρχεία του κινητού με αυτά του θέματος...οπότε ναι χάνεις την εγγύηση :happy: Βεβαια άμα κρατήσεις τα αρχικά αρχειάκια μπορείς να επαναφέρεις το κινητό στην αρχική του μορφή.

Δεν είναι myview και δεν κάθησα να ψάχνω στο site της LG γιατί τα firmware εκεί μέσα έχουν ήδη παλιώσει και κυκλοφορούν νεότερα,πχ αυτό που δόθηκε πριν 3 σελίδες από τον Michael234.

Εμένα αυτό που με ενοχλεί είναι όταν ανοίγω εφαρμογές flash (touch drummer κλπ) και επειδή δεν έχει επιλογή για να βγεις από την εφαρμογή αναγκαστικά πατάς το "κόκκινο" και μετα μ εχει στην αρχική οθόνη ενα εικονίδιο οτι μια εφαρμογή τρέχει.Μια φορά είχα μπορέσει να βγώ χωρίς να μ το βγάλει αυτό...αλλά από τότε τπτ :O

Κρίμα χειροτερεύει.. μπαίνω μενου και αν δεν επιλέξω κάτι σε 1-2 δευτερόλεπτα.. επιστρέφει απο μόνο του στην αρχική οθόνη .. καμιά ιδέα?

να έγινε ζημιά άραγε?

myst ποιο εβαλες; Με το καθαρο δεν εχει προβλημα. Το χακαρισμενο μπορει να τρωει καποια κολληματακια! Αυτο το κινητο εχει καταντησει πειραματοζωο!! Ευτυχως που εχω και αλλη συσκευη ετσι ωστε να μην ανησυχω αν θα μου βαρεσει διαλυση καποια στιγμη... :p:lol:

Την πειραγμένη έκδοση έβαλα,μου άρεσε ο φακός :)

θα την βγαλω αν συνεχίσει τα κολλήματα.Έγραψα στο φόρουμ του Homero που πείραξε το firmware.Να δούμε

Μου έδωσαν λύση στο φόρουμ απ οπου κατεβασαμε την Firmware.

Είναι λέει γνωστό bug και απλά αντικατέστησα το Nyx file με το clean Nyx