Jump to content

LG Viewty (KU990)

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παδια και εγω το εχω καταλαβειο οτι τρεχει πιο γρηγορα!! και δν αργει στην καρτα μνημης εμενα ειχα 100 φωτο και μου εβγαζε φωρτοσει για 2 δευτερολεπτα αλλα τωρα οχι:)

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ποιο αρχείο κατεβάζουμε απο τη σελίδα

αυτό?

This version is a standard EU OPEN

KU990-BIN-V10j-OCT-21-2008-OPN-EU-Homero.rar - 63.77MB

Mια και θα χαθουν τα πάντα.. και ο τηλεφωνικός κατάλογος περάστηκε με "αίμα",

με το λογισμικό που μας δόθηκε στο cd όλα λειτουργούν ρολόι?

(ειδα οτι βγηκε και η έκδοση 3 του LG PC SUITE)

έχω ένα θεματάκι με πρόβλημα Bluetooth pairing κινητου με pc

δεν αναγνωρίζει password.. ενώ δίνω το ίδιο και στα δύο

αυτο δεν το ξερω εκει απο πανω εχει μαι λιστα και λεει για το nyx και κατι τετοια εγω διαλεξα το δευτερο και κατεβασα οχι αυτο που λεει διπλα {i'm editing}

Για δώσε ενα γρήγορο "how to" quide γιατί ο τύπος λέει πως η έκδοση που δίνει είναι για open terminals και δεν είμαι τόσο σίγουρος οτι είναι open η δικιά μου :p

damgr εχει η συσκευη σου vf live η myview μενου; Αν οχι τοτε μαλλον ειναι open!

Δεν έχει τπτ! Παω να το κάψω στις αναβαθμήσεις :p

Ποιο αρχείο κατεβάζουμε απο τη σελίδα

αυτό?

This version is a standard EU OPEN

KU990-BIN-V10j-OCT-21-2008-OPN-EU-Homero.rar - 63.77MB

Mια και θα χαθουν τα πάντα.. και ο τηλεφωνικός κατάλογος περάστηκε με "αίμα",

με το λογισμικό που μας δόθηκε στο cd όλα λειτουργούν ρολόι?

(ειδα οτι βγηκε και η έκδοση 3 του LG PC SUITE)

έχω ένα θεματάκι με πρόβλημα Bluetooth pairing κινητου με pc

δεν αναγνωρίζει password.. ενώ δίνω το ίδιο και στα δύο

Κατεβαστε καλυτερα τη standard EU OPEN που ειναι η καθαρη εκδοση του κινητου χωρις "πειραγματα". Αυτη που εβαλε ο Michael ειναι ιδια εκδοση αλλα custom δηλαδη εχει προσθεσει ο χρηστης δικα του εικονιδια κλπ. Δεν αντιμετωπισα καποιο προβλημα και με αυτη αλλα προτιμω να εχω την εκδοση της μανας του!

Το pc suite παντως δουλευει κανονικα.

Είναι η μόνη άραγε διαφορά τα customs stuff που έβαλε?

διότι βλέπω ημερομηνία στην "καθαρή" october ενώ η νέα είναι πολύ πρόσφατη.

εχεις δίκιο αφού κι αυτός με την j έκδοση παιζει

Λέω να βάλω την πειραγμένη:p

Παίδες πόση ώρα περίπου κρατάει το refreshing?

40 λεπτά λέει στην σελίδα τους

εχεις δίκιο αφού κι αυτός με την j έκδοση παιζει

Λέω να βάλω την πειραγμένη:p

Και εγώ την πειραγμένη προσπαθώ να περάσω αφού ετσι και αλλιώς τις περισσότερες αλλαγές που έκανε θα τις έκανα μόνος μου αργότερα...οπότε γλυτωνω χρόνο.Βασικά και κάτι άλλο τωρα που το πρόσεξα η ονομασία του "pack" που περνάω στο κινητό μου έχει την εξής ονομασία "KU990-MSM6280-V10j-OCT-21-2008-XX" ενώ η ονομασία που έχει δώσει ο άλλος στο custom FW ειναι "KU990-BIN-V10j-MAY-18-2009" και η ημερομηνία του παλιού μ FW ήταν "JUL-2008".Ξέρει κανείς τι παίζει με τις ημερομηνίες? 3 διαφορετικές ημερομηνίες σε 2 μόνο FW :P

To diafora exei apo thn kanonikh?

Improvements in v1.2:

- NYX 2.1 of RossDuggan

- Camera / Camcorder Color V2.5 by Homero

- Shorcut 0.9 by Joe13

- Start-up & Shut down by (I have not found the creator)

- Fish theme replaced by Butterfly

Λοιπόν η εγκατάσταση τελείωσε μέσα σε μόλις 20 λεπτά.Από τη πρώτη ματιά φαίνεται ενδιαφέρον η νέα έκδοση.Θα την λιώσω στο ψάξιμο και θα σας πω εντυπώσεις.

παιδια εμενα ειχε myview μενου και εβαλα την δευτερη αλλα κοιταξτε εχει εφαρμογες και παιχνιδια και εχει φλασ αρχεια πολαλ με παιχνιδια εφαρμογες εμενα μαρεσει πολυ και η καμερα αλλαξε και τα χρωματα ζωντανεψαν και ειναι και πιο γρηγορο {conception θα διαφωνισω με εσενα διοτι της μανας του δν μαρεσε και τοσο!!} αα και κατι αλλο εμενα η μπαταρια χωρις εξοικονομησησ ενεργειας και απασχοληση με τα φλασ αρχεια και με φωτο μου κρατησε 3 μερουλες

Εγω που εψαξα λιγο και τις δυο δεν ειδα καποια ουσιαστικη διαφορα. Τωρα αν θελετε να εχετε πεταλουδες στο κινητο σας ειναι αλλο θεμα! :p Επιπλεον η πειραγμενη εχει ενα light στο μενου που κανει την οθονη ασπρη για να λειτουργει σαν φακος αν σας ειναι χρησιμο αυτο. Εχει και καποια παιχνιδια αλλα τιποτα ιδιαιτερο. Η κυριοτερη διαφορα ειναι τα εικονιδια στην επιφανεια εργασιας(που κρυβονται κιολας αν θελετε να φαινεται ολη η οθονη)και οι εγχρωμες ενδειξεις της καμερας! Ενδιαφερον παντως. Αν υπαρχουν και αλλες εκδοσεις που υποστηριζουν ελληνικα να τις ποσταρουμε εδω για ολους! ;)

παιδια εμενα ειχε myview μενου και εβαλα την δευτερη αλλα κοιταξτε εχει εφαρμογες και παιχνιδια και εχει φλασ αρχεια πολαλ με παιχνιδια εφαρμογες εμενα μαρεσει πολυ και η καμερα αλλαξε και τα χρωματα ζωντανεψαν και ειναι και πιο γρηγορο {conception θα διαφωνισω με εσενα διοτι της μανας του δν μαρεσε και τοσο!!} αα και κατι αλλο εμενα η μπαταρια χωρις εξοικονομησησ ενεργειας και απασχοληση με τα φλασ αρχεια και με φωτο μου κρατησε 3 μερουλες

Τις εφαρμογές που τις είδες?Μονο το google maps βλεπω πρόσθετο εγώ.Απο παιχνίδια μόνο το space commando :O

Πρώτες εντυπώσεις :

1)Τα χρώματα έχουν ζωντανέψει λίγο στο κινητό

2)Ωραίο το ότι κάνανε οι επιλογές της κάμερας να είναι έγχρωμες

3)Είναι φανερά πιο γρήγορο το μενού και συγκεκριμένα στο άνοιγμα και φόρτωση των photo

4)Ωραίο το 3ο θέμα με την πεταλούδα

5)Ωραία η αλλαγή της οθόνης αναμονής με το εφέ φωτισμού και τα νέα γράμματα

Δεν μου άρεσαν :

1)Τα χρώματα των συντομεύσεων στην αρχική οθόνη είναι αλιωμένα χωρίς καλό contrast

2)Δεν έχει ούτε ένα εφέ στο άγγιγμα στις συντομεύσεις και δεν μπορείς να καταλάβεις αν το έχεις πατήσει ή όχι

3)Πρέπει να ψάξω πάλι να βρω το αρχειάκι για να έχω τα εικονίδια των άλλων 2 θεμάτων στο μαύρο :p

εμενα τα χρωματα στην αρχικη οθονη μαρεσαν δν ηταν αλειωμενα αλλα τεσπα αμα δεν σας αρεσει να σας δωσω λινκ να ακουλουθησετε την διαδικασια και να βαλετε παλι της μανα του στους φακελους μπηκες?? απο τα αρχεια εμενα εχει ακι εφαρμογες και mobyexlorer kai mtoolbox kai face warp kai alla polla

εμενα τα χρωματα στην αρχικη οθονη μαρεσαν δν ηταν αλειωμενα αλλα τεσπα αμα δεν σας αρεσει να σας δωσω λινκ να ακουλουθησετε την διαδικασια και να βαλετε παλι της μανα του στους φακελους μπηκες?? απο τα αρχεια εμενα εχει ακι εφαρμογες και mobyexlorer kai mtoolbox kai face warp kai alla polla

Γενικότερα είναι μια ευχάριστη αλλαγή.Να σου πω την αλήθεια βαριέμαι να περιμένω άλλα 20 λεπτά + τις αναζητήσεις για να το ξανακάνω όπως ήταν...οπότε καλή είναι και αυτή :p

Και σε μενα 20 λεπτα εκανε(22'30"για την ακριβεια:p)

Το facewarp εχει φαση, οι αλλες εφαρμογες δεν μου χρειαζονται και πολυ.

Και σε μενα 20 λεπτα εκανε(22'30"για την ακριβεια:p)

Το facewarp εχει φαση, οι αλλες εφαρμογες δεν μου χρειαζονται και πολυ.

Me to facewarp mporeis na epeksergazese proswpa?:wacko: