Jump to content

LG Viewty (KU990)

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το εχω ψαξει πολυ το θεμα και βλεπω οτι με συμφερει.παντως το κινητο για τα λεφτα του τα σπαει!

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Προς το παρον μαλλον το Viewty καλυπτει σχετικα αυτες τις απαιτησεις. Και ταινια εχω βαλει να δω χωρις προβλημα. Και στο Cookie λογικα θα παιζουν ταινιες mp4...

τι να πω?το σιγουρο ειναι οτι η lg μπαινει για τα καλα στο χωρο των κινητων.

Δεν μπαίνει, έχει μπει ήδη... :)

Καλησπερα

Ενδιαφερομαι να αγορασω το Viewty απο την αγγλικη vodafone αλλα μου ειπαν οτι το κινητο 8α ειναι κλειδωμενο μονο για αγγλικεσ vodafone sim...Ειναι ευκολο να 3εκλειδωσει??Κοιταξα σε κατι σιτε αλλα δεν μου φανικαν και πολυ σοι :/

Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

Παιδια να μενουμε εντος θεματος ...

Να θυμησω οτι εδω συζηταμε τα σχετικα με το LG KU990 - Viewty και μονο..

Τα offtopic εφυγαν ...

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Καλησπερα...σκεφτομαι να παρω το viewty apo την αγγλικη vodafone...

Το προβλημα ειναι οτι ειναι κλειδωμενο...Το εχει ξεκλειδωσει κανεις???

Βρηκα ενα σιτε http://www.mygreatphone.com/forum/modifications-hacking/6619-step-step-unlocking-ku990-viewty-images-included.html

Λετε να δουλεψει???Κριμα ειναι να το παρω και να ειναι αχριστο στην Ελλαδα :(

Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

Καλησπερα σε ολους.

Σημερα πριν κανα μισαωρο παρελαβα στα χερια μου το viewty.Το κουτι ειναι χαρτινο γραφει οτι ειναι το lg Viewty Ku990i και στη συσκευασια ειχε μπαταρια κινιτο και manual.Oυτε καλοδιο για usb ουτε cd εγκαταστασης ουτε στιλο.Θα ηθελα λοιπον να μαθω

Ποια η διαφορα του i με του απλου?

Που μπορω να βρω τα εξαρτηματα που λοιπουν?

Μπορω να κανω αναβαθμισεις?(ακουσα κατι τετοιο αλλα δεν ξερω)

Το λογισμικο που εχει παντος ειναι το KU990i_V10a

Χ10 mini 2.1

Iridium Rom Thanks to Dark_Dog

Καλησπερα σε ολους.

Σημερα πριν κανα μισαωρο παρελαβα στα χερια μου το viewty.Το κουτι ειναι χαρτινο γραφει οτι ειναι το lg Viewty Ku990i και στη συσκευασια ειχε μπαταρια κινιτο και manual.Oυτε καλοδιο για usb ουτε cd εγκαταστασης ουτε στιλο.Θα ηθελα λοιπον να μαθω

Ποια η διαφορα του i με του απλου?

Που μπορω να βρω τα εξαρτηματα που λοιπουν?

Μπορω να κανω αναβαθμισεις?(ακουσα κατι τετοιο αλλα δεν ξερω)

Το λογισμικο που εχει παντος ειναι το KU990i_V10a

Μεγια!

Τις διαφορες τις εχουμε αναφερει σε προηγουμενες σελιδες.

Τα εξαρτηματα που λοιπουν μπορεις να τα βρεις παντου.Σε οποιο μαγαζι με ηλεκκτρικα ειδη πας(με κινητα βεβαια).

Φυσικα μπορεις να κανεις αναθαβμισεις.Λογικα τωρα θα εχεις το νεοτερο λογισμικο.

Eυχαριστω πολυ.Ειδα τις διαφορες...Σχεδον ασυμαντες...Αλλα κακως που δεν τα εχουν.Θα βγει τουλαχιστον ενα 20ρικο ολα αυτα εξτρα.Τελως παντων ευχαριστω πολυ που απαντησες

Χ10 mini 2.1

ρε παιδια ειναι αδικο να μην βαζουν μεσα το usb manual κλπ και πληρονουν κι ολας 219 αντι να κατεβασουν την τιμη και σιγα το μονο γυριζει η οθονη ελεος

ψαχνεις να βρεις ακρη?οταν ειναι να παρουν λεφτα οτι τους συμφερει.ολι ετσι κανουν.και μια ερωτηση donmitsos.απο που το πηρες?

Eυχαριστω πολυ.Ειδα τις διαφορες...Σχεδον ασυμαντες...Αλλα κακως που δεν τα εχουν.Θα βγει τουλαχιστον ενα 20ρικο ολα αυτα εξτρα.Τελως παντων ευχαριστω πολυ που απαντησες

Gia auto iparxei to myphone!Gia na miloume apories!

σωστος αλλα παρτους και πεστο και πες εγω το αγορασα το lg viewty να εχει ολα μεσα και αμα σου πουνε διαφορα πεστους θελω να μου φερετε και τα αλλα και αμα συνεχισους να σουβλενε τετοιες παρλαπ..ες κλειστο στην μουρι τους {σορρυ αν ειμαι λιγο αγριος αλλα ειναι αδικια

σωστος αλλα παρτους και πεστο και πες εγω το αγορασα το lg viewty να εχει ολα μεσα και αμα σου πουνε διαφορα πεστους θελω να μου φερετε και τα αλλα και αμα συνεχισους να σουβλενε τετοιες παρλαπ..ες κλειστο στην μουρι τους {σορρυ αν ειμαι λιγο αγριος αλλα ειναι αδικια

Τεραστια αδικια ειναι!Πληρωνεις στην τιμη που τα εχει ολα και σου δινουν μονο το Manual,το φορτηστη και την μπαταρια!Καθαρα κλεψιμο!

Μαλλον θα το κατεργησουν για το νεο Viewty.

Το θεμα ειναι οτι κανονικα πρεπει να σου παρεχουν τα ακουστικα εφοσον εχει ραδιοφωνο το κινητο. Και το καλωδιο usb χρειαζεται για συγχρονισμους και μεταφορα δεδομενων. Απορω αν εχουν εντολη απο την LG για να το πουλανε ετσι.. ολος ο κοσμος δυσανασχετει!

Το θεμα ειναι οτι κανονικα πρεπει να σου παρεχουν τα ακουστικα εφοσον εχει ραδιοφωνο το κινητο. Και το καλωδιο usb χρειαζεται για συγχρονισμους και μεταφορα δεδομενων. Απορω αν εχουν εντολη απο την LG για να το πουλανε ετσι.. ολος ο κοσμος δυσανασχετει!

Συμφωνω απολυτα μαζι σου!USB δεν εχει;

Πρεπει να εχει γινει καποιο λαθος.Ο,τι υπαρχει μεσα στο κουτι του KU990 ειναι πολυ χρησιμα και πρεπει να υπαρχουν και στου KU990i!

Aν δεν εχει γινει λαθος τοτε ειναι κανονικη απατη!

Τα πηρα στο κρανιο με τις απαντησεις σας και τους πηρα ενα τηλεφωνο.Απο το e-click το πηρα.Πολυ εξηπηρετικοι αφησα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι θα με παρουν σε 5 λεπτα να μου πουν τι συμβαινει.Μπορει και να μου τα στειλουν.206 ευρω ειναι αυτα....

Χ10 mini 2.1

Τα πηρα στο κρανιο με τις απαντησεις σας και τους πηρα ενα τηλεφωνο.Απο το e-click το πηρα.Πολυ εξηπηρετικοι αφησα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι θα με παρουν σε 5 λεπτα να μου πουν τι συμβαινει.Μπορει και να μου τα στειλουν.206 ευρω ειναι αυτα....

Τι εννοεις 206 ευρω ειναι αυτα;

Eννοω οτι τοσο το αγορασα μαζι με το κουριερ....Με πηραν τηλεφωνο οι ανθρωποι εχουν δικιο.Τους ηρθε ετσι σφραγισμενο δεν φταινε αυτοι.Η LG φταιει που τα βγαζει ετσι στην αγορα....

Χ10 mini 2.1

Eννοω οτι τοσο το αγορασα μαζι με το κουριερ....Με πηραν τηλεφωνο οι ανθρωποι εχουν δικιο.Τους ηρθε ετσι σφραγισμενο δεν φταινε αυτοι.Η LG φταιει που τα βγαζει ετσι στην αγορα....

Τοτε ειναι κλεψιμο γιατι σε αυτη τη τιμη πληρωνεις και τα παρελκομενα...

Κακη πολιτιτικη αυτη της LG και πολυ φοβαμαι οτι θα την εφαρμοζει σε ολα τα μοντελα. Και το Shine οταν πρωτοκυκλοφορησε ειχε μεσα ακουστικα, καλωδιο, μεχρι και πανακι για καθαρισμο οθονης! Τωρα τιποτα, σου πετανε ενα ξερο κινητο με τον φορτιστη του και μερικες οδηγιες που μπορει να μη διαβασεις ποτε! Αρχιζω και σπαζομαι.. ετσι θα πουλανε του χρονου και το ρενουαρ; Ελπιζω ν'αλλαξουν τακτικη γιατι πολυς κοσμος θα στραφει αλλου.

Ωστοσο εδω εντοπισα το πληρες πακετο και μαλιστα με νεα παραλαβη:

http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.001220

Αβυσσος η ψυχη της LG...

Ας κοιταξουν επιτελους αυτο το site να δουν ποσα παραπονα εχει ο κοσμος!!!

φιλε donmitsos σε ρωταω απο που το πηρες γιατι εχω μια υποψια οτι μονο στη cosmote το κανουν αυτο.αν το παρεις απο τη vodafone νομιζω οτι τα εχει ολα μεσα.νομιζω