Jump to content

LG Viewty (KU990)

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά έχασα το pen που έχει το κινητό οχι ότι το χρησιμοποιώ αφου δουλευω με το δάχτυλο αλλά μου άρεσε και αυτο να το έχω ξέρετε που θα βρω το άσπρο όχι το μαυρο!

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!

;)

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Να κανω μια ερωτηση.Η οθονη του viewty μετα απο εναμισι χρονο τα εχει παιξει και δεν ανταποκρινεται.Εχω βαλει θεματα εντομεταξι στο κινητο μου.Η εγγυηση μου που ειναι για 2 χρονια ισχυει?Επειδη εχω πειραξει τα θεματα.Αν οχι υπαρχει καποιος τροπος να βαλω πισω τα παλια μου θεματα ωστε να μην φαινεται οτι το εχω πειραξει?:wacko:

Και μια ακομα ερωτηση ποια είναι η τελευταια αναβαθμιση?

Έβαλα αυτη την έκδοση αλλα δεν ηερω αν ειναι η ταλευταια!!

Και μια ακομα ερωτηση ποια είναι η τελευταια αναβαθμιση?

Έβαλα αυτη την έκδοση αλλα δεν ηερω αν ειναι η ταλευταια!!

http://www.mygreatphone.com/forum/modifications-hacking/13370-firmware-bin-ku990-v10j-open.html

σόρρυ καταλαθος έγεινε αυτο!! αν μπορει καποιος ας διορθωσει το μηνυμα!!

;)

Γειά σάς παιδιά!Εχτές αγόρασα το συγκεκριμένο κινητό και μπορώ να πώ οτι μέχρι στιγμής είμαι αρκετά ικανοποιημένος!Μόνο που στη συσκευασία του κινητού, το οποίο αγόρασα από τον Γερμανό,δεν υπήρχαν ουτε hands-free ούτε η γραφίδα!Το περίεργο είναι οτι στη συσκευασία γράφει οτι δεν περιλαμβάνονται σε αντίθεση με το site της Lg όπου λέει οτι περιλαμβάνονται!Τι μου προτείνεται να κάνω?

Γειά σάς παιδιά!Εχτές αγόρασα το συγκεκριμένο κινητό και μπορώ να πώ οτι μέχρι στιγμής είμαι αρκετά ικανοποιημένος!Μόνο που στη συσκευασία του κινητού, το οποίο αγόρασα από τον Γερμανό,δεν υπήρχαν ουτε hands-free ούτε η γραφίδα!Το περίεργο είναι οτι στη συσκευασία γράφει οτι δεν περιλαμβάνονται σε αντίθεση με το site της Lg όπου λέει οτι περιλαμβάνονται!Τι μου προτείνεται να κάνω?

Πηγαινετο πισω και πες του τι εγινε.Κοροιδο τους εισαι;Αφου αυτα συμπεριλαμβανοντε!Ειναι για να πας και να τα αγορασεις ξεχωριστα για να παρουν περισσοτερα λεφτα.

Εχω την εντυπωση οτι η Cosmote το δινει ετσι. Τσεκαρε το..

Θα το τσεκαρο εγω.Ο φιλος μας ομως ειπε πως το αγορασε απο Γερμανο....

Eδω αναφερει και ακουστηκα...

http://www.cosmote.gr/cosmote/eshop.portal?_nfpb=true&_pageLabel=Handsets&portlet_66_1_actionOverride=%2Fportlets%2Feshop%2FeshopWizard%2FshowHandsetFullStory&_windowLabel=portlet_66_1&sku=E00-0131-9000-0101

Απο Cosmote ειναι

Ναι και επισης ο γερμανος πουλαει κινητα με συνδεση Cosmote γι'αυτο το ειπα... το ειχε αναφερει και καποιο αλλο παιδι πισω οτι λειπουν αυτα!

Στο μαυρο το οποιο εχω εγω δεν τα δινουν!thnx παιδια για την ανταποκριση!

Στο μαυρο το οποιο εχω εγω δεν τα δινουν!thnx παιδια για την ανταποκριση!

Και τοτε αυτη η πενα τι ειναι;http://dailymobile.files.wordpress.com/2007/12/lg-ku990-viewty-unboxing-04.jpg

Σιγα που θα σε παρουν.;)

Θα τους παρω ομως εγω...:cool:

Με πηραν τηλ. κ μου ειπαν οτι αυτο εχει να κανει αναλογα με τους εισαγωγεις κ οτι θα ηταν καλυτερο να απευθυνθω στα κεντρικα τους οι οποιοι μπορουν λεει να κανουν κ κατι παραπανω(ισως στελνοντας μ καποια hands-free),πραγμα το οποιο μου φαινεται αδιανοητο!

Με πηραν τηλ. κ μου ειπαν οτι αυτο εχει να κανει αναλογα με τους εισαγωγεις κ οτι θα ηταν καλυτερο να απευθυνθω στα κεντρικα τους οι οποιοι μπορουν λεει να κανουν κ κατι παραπανω(ισως στελνοντας μ καποια hands-free),πραγμα το οποιο μου φαινεται αδιανοητο!

Μια τετοια βλακεια της εταιριας εχει γινει και με την καμερα μου SONY που δεν εβαλαν μεσα πενα!Μου ειπαν το ιδιο...:mad::X

Παρτους αυριο τηλεφωνο(LG) καπες τι σου ειπαν.Τι αλλο μπορεις να κανεις;Αμα ειναι ηλιθειοι οι ανθρωποι και δεν ξερουν τι βαζουν μεσα στα κουτια...

παιδια εμενα δν ειναι το κουτι αυτο που δειχνουν πιο πανω αλλα ενα μικρο ασπρο αλλα εμενα μεσα ειχε και hands free και πενα και το ειχα παρει απο τον γερμα νο και μεσα αντι για broswer εχει myview {ρε παιδια στην lg εχει ενα προγραμμα το οποιο κανει αναβαθμιση του λογισμικου στις υποστηριζομενες συσκευες εχει κu990i_v10a και οχι ku990 πως τωρα θα κανω αναβαθμιση?. και στο mygreatphone εχει hacking και μεσω efs και παρουσιαζονται πολλα προβληματα }

παιδια εμενα δν ειναι το κουτι αυτο που δειχνουν πιο πανω αλλα ενα μικρο ασπρο αλλα εμενα μεσα ειχε και hands free και πενα και το ειχα παρει απο τον γερμα νο και μεσα αντι για broswer εχει myview {ρε παιδια στην lg εχει ενα προγραμμα το οποιο κανει αναβαθμιση του λογισμικου στις υποστηριζομενες συσκευες εχει κu990i_v10a και οχι ku990 πως τωρα θα κανω αναβαθμιση?. και στο mygreatphone εχει hacking και μεσω efs και παρουσιαζονται πολλα προβληματα }

Κι εμενα δεν ειναι αυτο το κουτι.Ειναι ενα πολυ μικροτερο μαυρο.Πηρα σημερα στα κεντρικα τους κ μου ειπαν οτι θα με παρουν τηλ. για να δουμε τι θα κανουμε!

Εγώ που το πήρα απο cosmote στα Mall το άσπρο είχε μέσα και άσπρη γραφιδα όπως στην φωτο ποιο πάνω και άσπρα ακουστικά αλλα τα έχασα και τα 2 και τωρα δεν ξέρω που τα πουλάνε ξέρετε μήπως εσείς θελω ασπρα πάλι όχι τα μαυρα!:)

;)

Εγώ που το πήρα απο cosmote στα Mall το άσπρο είχε μέσα και άσπρη γραφιδα όπως στην φωτο ποιο πάνω και άσπρα ακουστικά αλλα τα έχασα και τα 2 και τωρα δεν ξέρω που τα πουλάνε ξέρετε μήπως εσείς θελω ασπρα πάλι όχι τα μαυρα!:)

Δυσκολα να βρεις ακουστηκα LG...ασπρα κιολας!

μηπως να πας σε κανενα καταστημα και να παραγγειλεις??

Δεν νομιζω να υπαρχουν.Αν υπαρχουν ομως καποιο καταστημα της LG θα τα εχει.

Καλημέρα παίδες. Πήρα και εγω το LG από VODAFONE και είχε μέσα όλα τα παρελκώμενα.

Το μόνο κακό είναι ότι έβαλα ατσούμπαλα το screen protector και τώρα ψάχνω για να πάρω καινούριο γιατι φαίνονται στρογγυλές "φουσκάλες" στην οθόνη:(.