malcolmthe4 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Καλημέρα , Κατέβασα το pc suite tis lg για να μπορώ να συνδέσω το κινητό με το λάπτοπ μου & όταν έκανα start updating & μου βγήκε ένα άλλο παράθυρο για να ξεκινήσει να σύνδεση τους μου έβγαλε μήνυμα ότι δεν γίνεται και ότι πρέπει να αποσυνδέσω το καλώδιο απο το κινητό , εγώ το έκανα ,αλλά τελικά δεν έγινε η σύνδεση , τι πρέπει να κάνω άλλο για να μπορέσω να συνδεθώ? Επίσης έχω κατέβασει και το λογισμικό του usb. Ευχαριστώ λοιπον πρεπει πρςτα απο τις ρυθμισεις του κινητου να επιλεξεις τι θελεις: λειτοθργια usb σαν φλασακι δλδ....ή λειτουργεια data οπου μπορεις να δεις τα αρχεια στη μνημη τοου κινητου..παντως η σουιτα της lg δεν την παλευει καστανο, δοκιμασε το KU990 EFS TOOL by Yoshihiro ή το myphone explorer το ενα για να δεις τα αρχεια σου, το αλλο να ρυθμισεις την ατζεντα με τα ονοματα.... ημερολογιο κτλπ. ελπιζω να βοηθησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malcolmthe4 Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Χρειάζομαι μια μπαταρία για το εν λόγω τηλέφωνο και βρήκα μία με τεράστια αυτονομία, δείτε http://www.batteryupgrade.gr/shopBrowser.php#/assortmentProductId/74001956/shopGroupId/48385810 Την έχει δοκιμάσει κανείς; φιλε απ οτι βλεπω στο σαητ δινουν "χωρητικοτητα" 1600 mAh ενω η μανισια μπαταρια εχει 1000 mAh... δηλαδη 60% παραπανω δεν την εχω δοκιμασει την μπαταρια αλλα λογικα δεν θα πρεπει να εχεις προβλημα. εξ αλλου το σαητ δινει 12 μηνες καλης λειτουργιας ... οποτε δεν χανεις κ τπτ αλλα κ παλι λεω πως δεν την εχω δοκιμασει για να μπορω να σου πω οτι τις πιανει τις ωρες αναμονης που λεει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Tελικά επέλεξα την μανίσια μπαταρία γιατί πολύ απλά η συγκεκριμένη ήθελε άλλο καπάκι που ήταν τεράστιο και φαινόταν χάλια η συσκευή στο πίσω μέρος. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Θέλω να ρωτήσω , όταν βγάζω μια κάθετη φωτογραφία , γιατί μου εμανίζεται μετά σε οριζόντια μορφή ? και επίσης όταν θέλω να γυρίσω μια φωτό απο οριζόντια σε κάθετη & οτι έχω επιλέξει για να μου την εμφανίσει σε κάθετη μορφή , τελικά μένει σε οριζόντια μορφή ? πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 Σήμερα το έχουν προσφορά στο getitnow στα 119, σκέφτηκα να το γράψω, μήπως κάποιος σκέφτεται να το ξαναπάρει :) Εγώ είχα μείνει πολύ ευχαριστημένος απο το viewty. Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SiReX1985 Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 (edited) ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΕΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ LG KU990i ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΩ ΕΚΔΟΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΟΠΩΣ COSMOTE - VODAFONE LIVE KAI TETOIA...ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΟΥ...ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΩ,ΕΧΩ ΕΚΔΟΣΗ V10a ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΧΕΙ V10d.ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ? ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ? ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΨΙΝΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΤΩΡΑ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. ΕΙΔΑ ΣΤΟ YOUTUBE ΣΧΕΤΙΚΑ VIDEO ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ US - GB ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ..ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ? ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΩ Η ΕΣΤΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Edited October 27, 2010 by Spidey Σε παρακαλώ να μη γράφεις με κεφαλαία γιατί απαγορεύεται.Καλώς ήρθες στο φόρουμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirakis1914 Δημ. November 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2010 μπορεί κάποιος να με πεί πόσες ώρες πρέπει να φορτίσω για πρώτη φορά το κινητό μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 γεια χαρα παιδια μια ερωτηση να κανω σχετικα με την οθονη αν ξερει καποιος ας απαντησει... σχεδον ολη η αριστερη πλευρα της οθονης εχει πορβλημα δηλ παταω ειτε να γραψω μηνυμα ειτε καποιον αριθμο και πατιεται σε αλλο σημειο της οθονης..εχει πεσει αρκετες φορες κατω κ στο συγκεκριμενο σημειο της οθονης πρεπει να εχει μπει υγρασια....ποσο κοστιζει καπια αλλαγη οθονης ? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matt21 Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 Αν έχεις ακόμα εγγύηση δοκίμασε να το στείλεις στην lg κάνοντας την πάπια :p Μπορεί να στο καλύψουν. Σε διαφορετική περίπτωση αγοράζεις μία οθόνη από το ebay με 20 ευρώ και τη βάζεις μόνος σου. Να στην αλλάξουν σε μαγαζί δε συμφέρει οικονομικά :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 Η οθόνη κοστίζει γύρω στα 50 ευρώ όπως μπορείς να δείς και εδώ. Μαζί με τα μεταφορικά εάν χρειαστεί και με την εργασία, θα σου βγεί σίγουρα 100 ευρώ. Οπότε καλύτερα να το αγοράσεις, τώρα έχει πέσει και αρκετά η τιμή του και σε συμφέρει έτσι. :) Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RODIFIRE Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Γεια σας και καλος ηρθα στο σιτε σας και στιν τρελη παρεα :p εχω ενα LG απο Aγγλια που δεν μου δεχετε ελληνικες sim Μονο τιν αγγλικι που εχω πως μπορω να το ξεκληδωσω? μπορει καποιος να με βοηθησει? η φλασαροντας η ακομα καλυτερα με τον κωδικο να τον βαλω να ξεκληδωσω καθε βοηθεια δεχτη ευχαριστω προκαταβολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egsmshop Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Γεια σας και καλος ηρθα στο σιτε σας και στιν τρελη παρεα :p εχω ενα LG απο Aγγλια που δεν μου δεχετε ελληνικες sim Μονο τιν αγγλικι που εχω πως μπορω να το ξεκληδωσω? μπορει καποιος να με βοηθησει? η φλασαροντας η ακομα καλυτερα με τον κωδικο να τον βαλω να ξεκληδωσω καθε βοηθεια δεχτη ευχαριστω προκαταβολικα Είνια κλειδωμένο στο Αγγλικό δίκτυο . Αν δεν μπορέσεις να βρεις λύση επικοινώνησε μαζί μου μέσω pm ή στο msn : e-gsmshop@hotmail.com Φιλικά Παράθεση Unlock All Mobile Phones , Modem . Repair Boot HTC , Samsung , LG ... Ανάκτηση επαφών από νεκρά τηλέφωνα . Info msn : e-gsmshop@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RODIFIRE Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 σε εχω κανει add αλλα δεν σε πετυχα αν και ημουν πολυ Msn να σε βρω εχω ξεκληδωσει το κινιτο πλεον μονος μου μετα απο ποσες μερες ψαξημο και ξενιχτυα παρα πολα τωρα θελω να κανω debrand να μην εχω vodafone και πολλα αλλα ψαχνω αλλα δεν βρισκω βλεπω σαυτο το σιτε υπαρχουν πολλα ταλεντα αλλα δεν βλεπω και πολυ βοηθεια να πεφτη ισος λογο χρονου ελπιζω να σε βρω Msn να τα πουμε Υ.Γ. οποιος ξερει γιατι δεν μπορω να σηνδεσω το κινιτο με το EFS MEDIA BUILDER δεν μου το βλεπει καν στιν αναζητησει πως κανω debrand? αν εχει καποιος το cd που ειχε μεσα το κουτι απο το 990i αν το ανεβαζει αν γινετε και θελω drivers για Windows 7 64 bit αυτα τα λιγα :p:p:p:p:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RODIFIRE Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 εχω ενα σοβαρο προβλημα με το Moby Explorer ενω η κοπελα μου το ιδιο προβλημα τρεχει κανονικα εμενα με ρωταει απο 6 φορες καθε κινιση που κανω "Συδεσγ αρχειου το Mony Explorer πρεπει να εχει προσβαση στα αρχεια του τηλεφωνου σας. ΟΚ? *Να επιτραπει αυτι τη φορα. -Αρνηθειται αυτη τη φορα" παταω οκ 5-6 φορες τουλαχιστον στο περιπου και αν παω να μπω σε επομενο φακελο παλι και παλι το ιδιο σε οτι κανω σην το μηνυμα επιδει ειναι beta πως το διορθωνω? θελω να κανω debrand το κινιτο μου απο τιν vodafone και για τελος εχω κανει εγκατασταση τους Driver LG ο υπολογιστεις το αναγνωριζει το προγραμα EFS MEDIA BUILDER ομως δεν μου το βλεπει το δωκιμασα και στα windows 7 μου και σε XP Υ.Γ. εχει κανεις το CD το ελληνικο τις LG? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasakli Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 (edited) den mporo na katebaso to CYL.MANAGER falte kamia istoselida sto site gai na do kai na to katebaso euxaristo :D Edited December 13, 2010 by tasakli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Groovy Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Hellooo!!!!!υπαρχη καποιος τροπος οστε να μπορω να κανω αναβαθμηση λειτουργηκου στο ku990?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi3 Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 καλημερα και απο εμενα τι παιχνιδια εχεται στο κινητο και αν γινεται απο που ευχαριστω:):):):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HACKWORLD Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 http://viewtyfulthemes.webs.com/installingthemes.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HACKWORLD Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 (edited) καλησπερα 8α βαλω ενα λινκ για τους drivers αν και μπορεις να τους βρεις πανευκολα στο google http://www.megaupload.com/?d=7J87LOKA TO EFS MEDIA BUILDER δν βλεπει το κινιτο σ γτ/1.δν εχεις βαλει τα drivers ki 2. γτ πρεπει να ειναι το τηλεφωνο σε υπηρεσια δεδεμενον οκ MAN:p::p:p:D:D Edited December 28, 2010 by HACKWORLD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 γεια κ απο μενα, εχω ενα κινητο στην κατοχη μου το οποιο αλλου πατας και αλλου παταει στην οθονη...εχει καποιος παρομοιο προβλημα?σε τι μπορει να οφειλεται? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 γεια κ απο μενα, εχω ενα κινητο στην κατοχη μου το οποιο αλλου πατας και αλλου παταει στην οθονη...εχει καποιος παρομοιο προβλημα?σε τι μπορει να οφειλεται? Λογικα θα χρειαζεται ξανα calibration η οθονη. Υπαρχει η επιλογη στο menu του LG. Δες αυτο το βιντεο, δειχνει τα βηματα. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Λογικα θα χρειαζεται ξανα calibration η οθονη. Υπαρχει η επιλογη στο menu του LG. Δες αυτο το βιντεο, δειχνει τα βηματα. τι ειναι αυτο το calibration?το ανοιγω και δεν μπορω να κατησω τιποτα πανω στην οθονη... Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyboy18 Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 γεια σας! εχω ενα προβλημα με αυτο το κινητο, το εχω αγορασει απο vodafone αλλα μεσα εχω καρτα cosmote, και το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να μπω στο internet, εχω παρει τις ρυθμισεις απο cosmote , αλλα μπορω να μπω μονο με wap(με το cosmote my view). Kαι αυτο εχει σαν αποτελεσμα να μην μπορω να τρεξω skype , opera mini κ αλλες τετοιες εφαρμογες στο κινητο μου. Με την vodafone παιζουν κανονικα:wacko: ξερει κανενας τιποτα? αν κανω κατι λαθος στις ρυθμισεις η cosmote μου εδωσε αυτες τις ρυθμισεις αλλα τιποτα ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ :: ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΟΘΟΝΗ . ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ – ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ – ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ – ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΡΟΣΘΗΚΗ . ΤΙΤΛΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ : COSMOTE Internet ΦΟΡΕΑΣ : UMTS ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ : ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ : TO ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΚΕΝΟ ΚΩΔΙΚΟΣ : TO ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΚΕΝΟ APN : internet ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ BROWSER – ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ – ΠΡΟΦΙΛ – ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΝΕΟΥ – ΟΝΟΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ : COSMOTE Internet ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ : TO ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΚΕΝΟ ΤΟΠΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ – TCP ΧΩΡΙΣ PROXY ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ IP : 000.000.000.000 ΘΥΡΑ PROXY SERVER : 0000 ΑΣΦΑΛΕΙΑ : ΜΗ ΑΣΦΑΛΗΣ ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ : COSMOTE Internet KAI ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ. Για ορίσετε ως προεπιλεγμένο το προφίλ που καταχωρήσατε, επιλέξτε Menu > Ρυθμίσεις Browser > Προφίλ : COSMOTE Internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rms93 Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 paidia exo to lg ku990i (viewty) k molis mpaino sto youtube na do video me vgazei ekei p paizei ta video mou...alla m leei oti dn mporo na do video apo youtube....mipws exetai kapoia lusi???(euxaristo) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 εγώ θέλω να ρωτήσω , κάποιες φορές όταν με παίρνουν τηλέφωνο τους δείχνει ή ότι είναι κλειστό ή ότι μιλάω , αλλά έμενα μου δείχνει κανονικά είναι ανοιχτό , σας έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο ?, η κάρτα που έχω είναι wind και είναι usim απο τις καινούργιες κάρτες δηλαδή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts