Dark_DeMoN Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 Hello και παλι μηπωσ καποιοσ θα μπορουσε να μου εξιγισει πωσ να περασω θεματα στο LG μεσο Microsd γτ δν εχω καλωδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donmitsos Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 Dark_DeMoN said: Hello και παλι μηπωσ καποιοσ θα μπορουσε να μου εξιγισει πωσ να περασω θεματα στο LG μεσο Microsd γτ δν εχω καλωδιο Γινεται αυτο?? Και εγω θελω αν γινεται... Παράθεση Χ10 mini 2.1 Iridium Rom Thanks to Dark_Dog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosthebest Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 isidorosr20595 said: Για καλυτερη προστασια. Ακομα να το παρεις;:lol: Αστα να πανε.Που θα μου παει ομως θα το παρω οπου ναναι Παιδες μια ερωτηση.Ενας φιλος μ εχει το blackberry και τα κουμπια τ υποτιθεται οτι ειναι αφης.Αλλα για να μπεις σε εναν καταλογο ας πουμε χρειαζεται να πιεσεις το κουμπι μεσα.Ακουγεται ενα 'κλικ' και μετα μπαινεις.Δηλαδη δν ειναι αφης.Ισχυει κατι τετιο με το viewty? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Όχι δεν είναι έτσι με το viewty, αν και πάλι θέλει λίγη πίεση. Το Blackberry του φίλου σου (το Storm λογικά) είναι αφής αλλά μια διαφορετική τεχνολογία για αυτό και είναι σαν να κάνει κλικ. Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayioto Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Καλησπέρα σας. Θα ήθελα την βοήθεια σας. Πράσφατα απέκτησα το LG Viewty, το οποίο είναι ένα αρκετά καλό κινητό και με κάποιες ελλείψεις κατά την γνώμη μου. Εκεί πάντως που χρειάζομαι την βοήθει σας σας ειναι στο εξης. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν στον πίνακα συντομεύσεων που βγαίνει στην οθόνη, μπορείς να καταχωρήσεις ότι θέλεις για συντόμευση, ή είναι προαποφασισμένο από την εταιρία. Στα περισσότερα κινητά μπορείς να επιλέξεις. Προσπάθησα να το βρω, αλλά δεν τα κατάφερα. περιμένω με αγωνία απάντηση και θα σας υποβάλω σιγά σιγά και τις επόμενες απορίες μου. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Μεγια!! Πολύ καλή επιλογή. Όχι δυστυχώς, δε γίνεται. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosthebest Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 andreas_ku990 said: Όχι δεν είναι έτσι με το viewty, αν και πάλι θέλει λίγη πίεση. Το Blackberry του φίλου σου (το Storm λογικά) είναι αφής αλλά μια διαφορετική τεχνολογία για αυτό και είναι σαν να κάνει κλικ. Αυτο ειναι.Η τεχνολογια του ειναι υγρων κρυσταλλων (?) νομιζω.Απλα καλυτερα που το viewty δν ειναι ετσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitirigos Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 χαιρετω παντες, μολις πηρα το Viewty χωρις το cd του και βρηκα απο εδω το Driver και το PCSuite3. Βαζω λοιπον και SD καρτα με 2 γιγαντες και ειμαι αρχοντας, ναι; Οχι 1) Το τηλεφωνο βλεπει την καρτα αλλα οταν το συνδεω στο PC με Mass Storage επιλογη μου δινει βαλε δισκο στο Ε: οτι κενο δηλαδη και στις ιδιοτητες μου δειχνει χωρητηκοτητα 0 byte. Ειναι ο Driver η ή Καρτα; 2) Στο PCSuite3 με βλεπει αλλα οταν παο να κανω Συγχρονισμο μου λεει οτι δεν μπορει να συνδεθει με αυτο το τηλεφωνο Εχετε καμμια προταση; Θα εκτιμισω την βοηθεια σας Νικος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 pitirigos said: χαιρετω παντες, μολις πηρα το Viewty χωρις το cd του και βρηκα απο εδω το Driver και το PCSuite3. Βαζω λοιπον και SD καρτα με 2 γιγαντες και ειμαι αρχοντας, ναι; Οχι 1) Το τηλεφωνο βλεπει την καρτα αλλα οταν το συνδεω στο PC με Mass Storage επιλογη μου δινει βαλε δισκο στο Ε: οτι κενο δηλαδη και στις ιδιοτητες μου δειχνει χωρητηκοτητα 0 byte. Ειναι ο Driver η ή Καρτα; 2) Στο PCSuite3 με βλεπει αλλα οταν παο να κανω Συγχρονισμο μου λεει οτι δεν μπορει να συνδεθει με αυτο το τηλεφωνο Εχετε καμμια προταση; Θα εκτιμισω την βοηθεια σας Νικος Ο driner γιατι οπως ειδα και στο 2 δεν αναγνωριζει ο H/Υ το κινητο. Το ιδιο προβλημα εχω και εγω και εγω αλλα δεν ξερω πως να το αντιμετοπισω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosthebest Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 Παιδες μια ερωτηση.Τα handsfree του Arena δν κανουν για το viewty? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 panosthebest said: Παιδες μια ερωτηση.Τα handsfree του Arena δν κανουν για το viewty? Nομιζω πως κανουν.Εχουν την ιδια υποδοχη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 παιδιά το viewty έχει βγάλει κάποια αναβάθμιση από τότε που κυκλοφόρισε; Δεν το έχω ψάξει καθόλου. Εννοώ επίσημη αναβάθμιση. Αν ναι από που την κατεβάζω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 Quote Παιδες μια ερωτηση.Τα handsfree του Arena δν κανουν για το viewty? Αν έχεις το μισό κομμάτι των ακουστικών του viewty τότε ναι κάνουν. Αν όχι δεν κάνουν. Το μισό εννοώ ότι τα ακουστικά του viewty ήταν δυο κομμάτια, έτσι το μισό το έβαζες γιατί χρειαζόταν και από πάνω έβαζες ότι άλλα ακουστικά ήθελες 3,5mm. Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosthebest Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 andreas_ku990 said: Αν έχεις το μισό κομμάτι των ακουστικών του viewty τότε ναι κάνουν. Αν όχι δεν κάνουν. Το μισό εννοώ ότι τα ακουστικά του viewty ήταν δυο κομμάτια, έτσι το μισό το έβαζες γιατί χρειαζόταν και από πάνω έβαζες ότι άλλα ακουστικά ήθελες 3,5mm. Αρα αν δν υπαρχουν μεσα στο κουτι τν πατησες ε? Και μια αλλη ερωτηση.Μεσα στο κουτι πλεον υπαρχει screen protector? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 panosthebest said: Αρα αν δν υπαρχουν μεσα στο κουτι τν πατησες ε? Nαι:(:mad::cry: panosthebest said: Και μια αλλη ερωτηση.Μεσα στο κουτι πλεον υπαρχει screen protector? Οχι:(:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KATHARMA_100 Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Hι παίδες..Μία ερώτηση θέλω να κάνω-Απο που μπορώ να προμηθευτώ το sreen protector??? Eyxaristw..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosthebest Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 KATHARMA_100 said: Hι παίδες..Μία ερώτηση θέλω να κάνω-Απο που μπορώ να προμηθευτώ το sreen protector??? Eyxaristw..:) Φιλε στη σελιδα 237 υπαρχει link που σου δινει την διευθυνση για το screen protector.Νομιζω στο e-shop ειναι. Φιλε γραψε λαθος.Στη σελιδα 238 ειναι.:) Παιδες μια ερωτηση.Ξερει κανεις ποτε θα καταργηθει η κυκλοφορια του VIEWTY? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 παιδιά το κινητό μου τα παιξε μάλλον, η μπαταρία ενώ έχει φορτιστεί και δείχνει τέρμα ξαφνικά βγάζει μήνυμα χαμηλής μπαταρίας και σβήνει, έχει τύχει σε άλλους; έχω δοκιμάσει να το φορτίσω και με το usb από υπολογιστή αλλά το πρόβλημα παραμένει :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 Το'χεις καιρο; Μαλλον πας για καινουργια μπαταρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosthebest Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 Conception said: Το'χεις καιρο; Μαλλον πας για καινουργια μπαταρια... Ακριβως.Το ιδιο ειχα παθει μ το ericsson T290i.Αλλη μπαταρια κ εισαι οκ φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paintstar Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 Καλημερα σε ολους,σημερα θα παραγγειλω και εγω το Viewty.. Εχω ακομα το διλλημα λευκο η' μαυρο αν και συγκλινω προς το λευκο... Ψαχνοντας το νετ βρηκα κατι πολυ ενδιαφερον και θα ηθελα να το μοιραστω μαζι σας.. Enjoy! http://www.sgpstore.com/index.php/cPath/23_31 http://www.yopool.com/categories/Skins/LG-KU990-Skin/ Παράθεση Device: HTC Desire, s-on Radio: 32.49.00.32U_5.11.05.27 HBOOT / Recovery: stock / ClockWorkMod 2.5.1.8 Kernel Version : 2.6.35.10 Rom: ΜΙUΙ 1.8.19 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 panosthebest said: Παιδες μια ερωτηση.Ξερει κανεις ποτε θα καταργηθει η κυκλοφορια του VIEWTY? οταν τελειωσει το αποθεμα. σε κανενα μηνα υπολογιζε... Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 Καλα, ποσα LG εχουνε βγει στο εξωτερικο; Ωραια αυτα τα σχεδιακια παντως..αρκει να εφαρμοζουν καλα πανω στο κινητο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosthebest Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 Paintstar said: Καλημερα σε ολους,σημερα θα παραγγειλω και εγω το Viewty.. Εχω ακομα το διλλημα λευκο η' μαυρο αν και συγκλινω προς το λευκο... Ψαχνοντας το νετ βρηκα κατι πολυ ενδιαφερον και θα ηθελα να το μοιραστω μαζι σας.. Enjoy! http://www.sgpstore.com/index.php/cPath/23_31 http://www.yopool.com/categories/Skins/LG-KU990-Skin/ Καλως ηρθες φιλε.Πολυ ωραια τα λινκ που εδωσες.Ειδικα αυτη η προσοψη με τ γη ολοκληρη τα σπαει. Ευχαριστω conception.Θα το παρω αυτη τη βδομαδα μαλλον Φιλε paintstar μια ερωτηση.Πως γινεται μπροστα ν απεικονιζεται η γη?Αυτο ειναι θεμα η οχι?Ευχαριστω! Γραψτε λαθος.Εδια πως γινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paintstar Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 Εγω δεν εχω δει καν ακομα πως γινεται..:O Μια ερωτηση μιας που τελικα μαλλον θα παρω το λευκο.Ολα τα λευκα κυκλοφορουν με καλυμα της καμερας η' οχι? Παράθεση Device: HTC Desire, s-on Radio: 32.49.00.32U_5.11.05.27 HBOOT / Recovery: stock / ClockWorkMod 2.5.1.8 Kernel Version : 2.6.35.10 Rom: ΜΙUΙ 1.8.19 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts