supersayan Δημ. May 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2008 kalhspera paidia exw ena provlhma me to thl..pataw sthn othonh k kollaei ti na kanw???:( mia fora moy to ekane ekana 2 - 3 epanekinhseis evgala - fysiksa tin mpataria k meta phgaina me tin apodiksh pros ton germano k eftiakse apo mono toy.to eipa k moy eipan pws an to ksanakanei na to steilw gia service.elpizw na vohthisa.sxetika me ayto poy lew poio panw den kserei kaneis; Παράθεση That is not dead which can eternal lie and with strange aeons even death may die. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas_ofi Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 mia fora moy to ekane ekana 2 - 3 epanekinhseis evgala - fysiksa tin mpataria k meta phgaina me tin apodiksh pros ton germano k eftiakse apo mono toy.to eipa k moy eipan pws an to ksanakanei na to steilw gia service.elpizw na vohthisa.sxetika me ayto poy lew poio panw den kserei kaneis; το εκανα αλλα παλι κολλαει..:cry:σε ευχαριστω παντως!!:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abrageo Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 kalispera paides exo polu kairo na mpo sto forum kai 8elo ti boi8eia sas.Mporei na mou pei kapoios an exei bgei kapoio kainourgeio firmware gia to kinito mas? FILIKA PANTA ABRAGEO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonydeli7 Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 kalispera paides exo polu kairo na mpo sto forum kai 8elo ti boi8eia sas.Mporei na mou pei kapoios an exei bgei kapoio kainourgeio firmware gia to kinito mas? FILIKA PANTA ABRAGEO οχι....ακομα τιποτα...:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jojo30 Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 Paidia auto to kinito oso me enthousiase arxika allo toso kai xeoirotera mporw na pw me exei entelws ksenerwsei me apotelesma na to exw metanoiwsei. Arxika travouse kapoia kolimata wspou ekana epanakiniseis kai elega den variese, meta arxise na min akougetai o ixos klisis otan kapoios se kalouse kai pali epanakiniseis kai kapws eftiaxne mexri pou ksana kai ksana ginotan to idio dixws giatreia kai san na min eftane auto arxisan ta kolimata kai me tin kamera, fortwne fortwne alla den elege na anoiksei me tipota. Den antexa o antrwpos kai to esteila apo ekei pou irthe, den mporesan na to ftiaxoun kai twra perimenw nea syskeui. Gia na doume.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 Σίγουρα θα το χες γαμ***ι στα πεσίματα φίλε :p Δεν γίνεται ένα κινητό τηλέφωνο να ξεκινάει έτσι μια μέρα να μη δουλεύει. Ειδικά το πρόβλημα με την κάμερα που αναφέρεις είναι πρόβλημα από πεσίματα - πέφτει το κινητό κ χαλαρώνουν κάποια καλώδια στο εσωτερικό με αποτέλεσμα να μην υπάρχει επαφή του κινητού με την κάμερα. Πώς γίνεται κ μόνο το δικό μου δουλεύει Α-Ψ-Ο-Γ-Α ενώ δεν το προσέχω κ ιδιαίτερα είναι μέγα μυστήριο! (φτου φτου μη ματιαστώ μόνος μου :p ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jojo30 Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 SE DIABEBAIWNW OTI OXI MONO DEN EXEI PESEI KATW ALLA TO EXW MESA SE THIKI DERMATINI KAI TO PROSEXW SAN KORI OFTHALMOU ALLA EN TOUTOIS EXEI PAROUSIASEI ENA KARO PROBLHMATA!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_giannis Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 Τελικα εξακολουθω να πιστευω πως αυτο που ειχα πει παλιοτερα για πλακα, μαλλον ισχυει και στην πραγματικοτητα.. Οτι η αγορα απο ολες αυτες τις θεωρουμενες "καλες" συσκευες, είναι λίγο λόττο . . . (για ολες τις μαρκες) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_69 Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 Χρησιμοποιει κανεις σας bluetooth ακουστικο? Αν ναι,εχετε κανενα προβλημα με συνεχεις αποσυνδεσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abrageo Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 Paidia auto to kinito oso me enthousiase arxika allo toso kai xeoirotera mporw na pw me exei entelws ksenerwsei me apotelesma na to exw metanoiwsei. Arxika travouse kapoia kolimata wspou ekana epanakiniseis kai elega den variese, meta arxise na min akougetai o ixos klisis otan kapoios se kalouse kai pali epanakiniseis kai kapws eftiaxne mexri pou ksana kai ksana ginotan to idio dixws giatreia kai san na min eftane auto arxisan ta kolimata kai me tin kamera, fortwne fortwne alla den elege na anoiksei me tipota. Den antexa o antrwpos kai to esteila apo ekei pou irthe, den mporesan na to ftiaxoun kai twra perimenw nea syskeui. Gia na doume.... File mou se katalabaino kai go mia apo ta idia oso me en8ousiaze arxika allo toso kai xeirotera mporw na pw me exei entelws ksenerwsei.Ta problimata tou dikou mou arxika me to pou to pira to mic tis kameras den douleue itan xalasmeno (ti suskeui tin pira sta xeria mou meta apo 2 bdomabes ao tin agoratis logo foititikon ypoxreoseon)to stelno mia fora stin omnitec sto service dld ,alla ta tsakalia ekei to mono pou kanane itan na xanabaloun to firmware xana ,otan to pira den eixe dior8o8ei tpt apolutos tous perno ena til tous ta pselno ena xeraki to xanastelno mou to ftiaxnoun kai mou to stelnoun meta apo 3 bdomades sxedon apo ti mera pou to esteila sigkegkrimena tin pempti prin apo tis apokries ola oraia kai kala alla meta ta problimata den eixan stamatimo kolouse sinexos i o8oni to koufo gia na patiso to 2 pataga to 5 pisteuo na katalabaineis asto mnm den mporousa na grapso ospou to perno apofasi na to xanasteilo sto service aytoi ti fora apo to oteshop apo opou kai to agorasa(m.tetarth stal8ike) kai akoma den exei er8ei to til apo to service itan i teleytaia eukairia gia auto to til den 8a uparxei alli gt sinolika apo ti mera pou to pira na to exo sta xeria mou topoli 1 mina oute mera parapano ayta ta oliga kai apo mena.KAI 8A SUMFONISO ME ENAN FILO POU SE PROIGOUMENA POST EIPE KALITERA PARE ENA CLIMATISTIKO LG PARA KINITO EIXE APOLITO DIKIO. PROSOPIKI MOU APOPSI NOKIA KAI XERO PSOMI. FILIKA PANTA ABRAGEO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpilidis Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 ..........PROSOPIKI MOU APOPSI NOKIA KAI XERO PSOMI............. καλά .... εγω όσα νόκια και αν είχα είχαν πάει τουλαχιστον 1 φορα το καθενα για service...... Ισως το ποιο αξίοπιστο κινητο που ειχα ως τωρα είναι το LG (ούτε μια φορά δεν μου έχει κολλήσει!!!!!!!!!!! και με δύσκολή χρηση και με ένα καλό πέσιμο:() Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrebreton Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 εγώ έχω παρατηρήσει ότι απ όταν πέρασα το theme manager και έχω κάποιο από τα θέματά του ενεργό τότε δεν υπακούει στο πάτημα της οθόνης με το πρώτο και σχεδόν πάντα αργεί να πάρει την εντολή [ακόμα και αν έχει πατηθεί το συγκεκριμένο σημείο της οθόνης]. Χαρακτηριστικό είναι το πάτημα του "δημιουργία νέου μηνύματος" που σχεδόν ποτέ δεν εκτελεί την εντολή [ώστε να αλλάξει η οθόνη και να γράψω μηνυμα] και πρέπει να πατήσω 3-4 φορές για να προχωρήσει επιτέλους παρακάτω. Επίσης όπως έχω ξανα πει η οθόνη στις 2 κάτω γωνίες της έχει αρχίσει να ξεκολλάει μια σκληρή ζελατίνα-προστατευτικό που έχει...πως είναι το screen protector αλλά πολύ πιο σκληρό που το έχει σαν πάνω πάνω προστατευτικό η οθόνη...ΈΛΕΟΣ δλδ... Εννοείται ότι έχει μείνει ήδη ένα μήνα στο service για άλλο πρόβλημα [το είχα αναφέρει τότε] που έβγαλε την πρώτη βδομάδα όταν αγόρασα και ευτυχώς διορθώθηκε. Το έχω ήδη 6 μήνες και με έχει κουράσει με όλα αυτά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 Καλησπέρα παιδιά. Δεν ξέρω αν το έχω ήδη αναφέρει, αλλά έχω δύο προβληματάκια. Πρώτον, δεν μπορώ να συνδέσω το τηλέφωνο με τον υπολογιστή μέσω bluetooth. Δεύτερον, έχει τύχει δυο φορές τις τελευταίες τρεις μέρες, να μου έχουν στείλει μήνυμα και να μην το έχω παρει. Ενώ έχει έρθει και αναφορα στον άλλον. Πχ σήμερα, απαντώ σε ένα μήνυμα που μου ήρθε, και μετά απο 5 λεπτά έπρεπε να είχει έρθει απάντηση απο τον άλλον, και δεν ήρθε. Και λέει μου είπε παραδόθηκε. Σας έχει τύχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abrageo Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 καλά .... εγω όσα νόκια και αν είχα είχαν πάει τουλαχιστον 1 φορα το καθενα για service...... Ισως το ποιο αξίοπιστο κινητο που ειχα ως τωρα είναι το LG (ούτε μια φορά δεν μου έχει κολλήσει!!!!!!!!!!! και με δύσκολή χρηση και με ένα καλό πέσιμο:() Opos eipe kai mono sou toulaxiston mia fora to ka8ena ego to exo steilei 3 fores se 4 mines ta sumperasmata dika sou... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elisabethnal Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 Έχω να αναφέρω 2 βασικά προβλήματα που πρέπει να γνωρίζουν τουλάχιστον οι επίδοξοι αγοραστές αυτής της συσκευής: 1)Η μπαταρία είναι....χάλια!Δεν αντέχει καθόλου,ειδικά αν χρησιμοποιείς πολυμέσα και δε σε προειδοποιεί εγκαίρως ότι χρειάζεται φόρτισμα :mad: 2)Όταν έχω εισερχόμενη κλήση,ο ήχος του τραγουδιού ακούγεται κάπως...παραμορφωμένος :confused: (ευτυχώς όταν παίζω τραγούδια απ'τους "ήχους" ακούγονται κανονικά!) Επίσης τα ελάχιστα θέματα που υπάρχουν είναι κακόγουστα και όπως έχω προαναφέρει είναι απαράδεκτο να μην έχει μεγάφωνο το ραδιόφωνο! Βέβαια με όλα αυτά τα προβλήματα που διαβάζω ότι σας παρουσιάζονται,νομίζω πως πρέπει να αισθάνομαι και τυχερή(!)...μέχρι στιγμής! Όσο για τη NOKIA θα συμφωνήσω ότι είναι μακράν η πιο αξιόπιστη εταιρία (τουλάχιστον σε κινητά) και γι'αυτό ακριβώς προβληματιζόμουν για το αν θα έπρεπε να πάρω το LG... Τελικά-αναλογικά-μήπως οι απογοητευμένοι είναι περισσότεροι από τους ικανοποιημένους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 Η μπαταρία σίγουρα δεν είναι καλή, κυρίως γιατί αν πέσει η πρώτη γραμμή, οι άλλες τελειώνουν με την μια, οπότε να μια προειδοποίηση, οτι η πρώτη κρατάει 3 φορές απο όσο κρατάνε οι άλλες όλες μαζί. Αλλά και το n82 δεν κρατάει πολύ περισσότερο. Ειδικά αν έχουμε υπόψιν μας οτι είναι οθόνη αφής. Ο ήχος όταν σε καλούν, νομίζω έχει μικρή ένταση στην αρχή, και μετά δυναμώνει, αν αναφέρεσαι σ αυτό. Δεν με ενοχλεί προσωπικά. Ούτε για θέματα ενδιαφέρομαι. Για τα δικά μου προβλήματα τίποτα; Δυο ποστ πιο πάνω είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elisabethnal Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 Εγώ προσωπικά δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τα μηνύματα...Με το bluetooth όμως τώρα που το λες δυσκολεύτηκα κι εγώ λιγάκι στην αρχη όχι όμως για να αναγνωρίσει τον Η/Υ μου αλλά το ακουστικό.Τελικά μετά από πολλές-πολλές προσπάθειες το αναγνώρισε! ;)Δυστυχώς δεν έχω να προτείνω κάτι για το πρόβλημά σου... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supersayan Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 Δεν το λεω με καμια κακια αλλα επειδη βλεπω που λετε για εφαρμογες πολυμεσα και πολλα αλλα.Οπως ειπε κ ο φιλος μας ο flik πιο πανω ειναι ολα αφης κ το κιν δεν ειναι κ για πολλα πολλα,θελει προσοχη.Η καθε εταιρια εχει τα δικα τις.Εγω ηθελα να δω αν μπορουμε να συνδεθουμε με το καλωδιο το usb - internet kit να δω αν μπορουμε να συνδεθουμε δωρεαν χωρις να χρεωθουμε απο το wap(κ καλα να το χρισημοποιησουμε σαν modem η να μπουμε κ καλα μεσω του υπολογιστη).Εχει δοκιμασει κανεις τιποτα; Παράθεση That is not dead which can eternal lie and with strange aeons even death may die. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilardino Δημ. May 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 εμενα παντως δουλευει σουπερ.....ειναι καπως δυσχρηστο αλλα ενταξει οθονη αφης ειναι αυτη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_giannis Δημ. May 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 Σιγα το δυσχρηστο.. Το εχω δοκιμασει καλα σε καταστημα και πιστεψε με, απο αλλα [:whistle:] ειναι πιο ευχρηστο με τα "τεραστια" (συγκριτικα) εικονικα πληκτρα που εχει αυτο.. Πιστευω δυσχρηστο θα μπορουσες να το πεις, σε σχεση με ενα κινητο με κανονικα πληκτρα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilardino Δημ. May 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 Πιστευω δυσχρηστο θα μπορουσες να το πεις, σε σχεση με ενα κινητο με κανονικα πληκτρα. αυτο ακριβως εννοουσα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_giannis Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Πράγματει, ξενιζει λιγο η αλλαγη, απο τα κανονικα κουμπακια που πολλες φορες παταγες χωρις καν να τα κοιτας (!), στα εικονικα πληκτρα και τον χειρισμο με το δαχτυλο απλα πανω σε οτι θες, κι αν δεν το "θελεις" το κινητο, ειτε P1i με μικρα εικονικα πληκτρα, ειτε Viewty με μεγαλα πληκτρα, ειτε iPhone ακομα πιο ευχρηστο.. δεν σ'αρεσει μετα κ δεν το 'υχαρηστιεσαι . . . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KTOLISK Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 gia sas paidia exo mia aporia gia to Lg Viewty (KU990) kseri kapois pos mporo na to bgalo ato internet meso tou usb ?kai oxi meso GPRS euxaristo Παράθεση TOLIS SKETOShttp://www.myphone.gr/forum/image/vBulletin_logo.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontosk Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 καλησπέρα παίδες. μήπως μπορείτε να μου πειτε πως μπορώ να εγκαταστήσω θέματα στο τηλεφωνάκι μου; ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpilidis Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 καλησπέρα παίδες. μήπως μπορείτε να μου πειτε πως μπορώ να εγκαταστήσω θέματα στο τηλεφωνάκι μου; ευχαριστώ εκ των προτέρων! έλεος ρε παιδια.. ψάξτε - διαβαστε λιγο το τοπικ! τοσες φορες τα έχουμε πει! τέσπα δες εδω http://www.ku990.co.uk/forum/showthread.php?t=3004&highlight=thememanager Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts