speed_fire08 Δημοσιεύτηκε July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 10, 2007 Συνδεω τα ηχεια στην καρτα ηχου βαζω στον πινακα ελεγχου τα ηχεια 5.1 κ ο ηχος βγαινει μονο απο το γουφερ κ ταα 2 μπροστινα ηχεια. απο τα αλλα 3 ηχεια τιποτα δεν ακουγεται! Κ οταν τα δοκιμαζω απο το προγραμμα της creative δουλευουν κ τα 5 κανονικοτατα! τι ρυθμιση μπορει να χρειαζεται? ευχαριστω! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 Αυτο ειναι λογικο. Δεν ειναι ολα τα μουσικα αρχεια 5.1. Στις ταινιες ναι, θα ειναι κανονικα σε ολα τα ηχεια αλλα τα mp3s φυσικα και θα ακουγονται ετσι εφοσον ειναι στερεο ηχος και ακουγετε και το μπασο απο το γουφερ. Για το winamp υπαρχει add-on το οποιο κανει virtual 5.1. Νομιζω ομως πως το προγραμμα τις καρτας ηχου σου θα εχει καποια τετοια επιλογη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. July 10, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 με winamp ακουω μουσικη. που μπορω να βρω το addon? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 Κανε ενα search στο Google και θα το βρεις. Η καταλληλη λεξη ηταν plugin. Και στην ιστοσελιδα του winamp μπορεις να το βρεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 Το plugin που λεει ο φιλος sonymobby λεγεται 'KB 5 Channels Output'...στο ανεβασα εδω http://www.sendspace.com/file/r8cbdu Παντως εγω χωρις να βαλω καποιο plugin ακουω μια χαρα και απο τα 5 ηχεια με τον εξης τροπο. Πηγαινε στα Preferences του winamp και απο την αριστερη στηλη επελεξε Output κατω κατω.Στα δεξια πατα διπλο κλικ στο 'DirectSound output v2.47 (d) [out_ds.dll]' και στο καινουργιο παραθυρο που θα εμφανιστει επελεξε στην καρτελα Device πανω πανω την καρτα ηχου που εχεις.Αν το αφησεις στο Primary Sound Driver δεν θα παιζουν και τα 5 ηχεια. @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouloxeris Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 Δεν μας λες τι κάρτα ήχου έχεις... Αν έχεις κάρτα της Creative πχ SB Audigy τότε κάνε ένα update τους drivers της κάρτας σου από το internet στο site της creative. Μετά βρες το προγραμματάκι Creative Audio Console που θα εγκατασταθει με τους οδηγούς και "παίξε" με την ρύθμιση στο tab CMSS 3D. Εγώ πριν μερικά χρόνια είχα το ίδιο πρόβλημα με την Audigy αλλά μετά το update παίζουν όλα τα ηχεία! In Trance We Trust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. July 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2007 παιδια εχω βαλει αυτα τα ιχεια στον υπολογιστη μου και δεν μου παιζουν ολα:( κα εχω κατεβασει και τους drivers και δεν γινεται τπτ αλλα πριν κανω την ανακτηση στα vista μου επαιζαν τα 5 τωρα μονο 2:( Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. July 11, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2007 κατεβασα το plugin αλλα δεν καταφερα κατι. τελικα εκανα τη ρυθμιση στο CMSS 3D κ παιζουν κ τα 5 ηχεια! ευχαριστω ολους για τις απαντησεις! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. July 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2007 Επίσης αν έψαχνες με την Αναζήτηση θα είχες βρει τη λύση, γιατί έχει συζητηθεί το θέμα. http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts