sunday11 Δημοσιεύτηκε July 8, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 8, 2007 Έχω ένα προβλημα κάθε φορα που παίζω ένα παιχνίδι μετα από κάποια ώρα μαυρίζει η οθόνη ακούγεται ένα μπιπ από την κεντρική μονάδα και πρέπει να κάνω restart.Εκανα format αλλά το πρόβλημα συνεχίζεται.Έχω πειράξει διάφορες ρυθμίσεις στο power saving του control panel αλλά το πρόβλημα δεν διορθώνεται.Πριν τα vista δεν ειχα κανένα πρόβλημα είναι θέμα λειτουργικού ή hardware?Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. July 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2007 κατα 90% ειναι προβλημα υπερθερμανσης του επεξεργαστη η της καρτας γραφικων. το ιδιο προβλημα ειχα κ το ελυσα ως εξης. ανοιξα το κουτι εβγαλα το ανεμηστιρακι του επεξεργαστη κ καθαρησα την ψυκτρα η οποια ειχε γεμισει σκονες. κ το προβλημα δεν μου ξαναεμφανιστηκε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eugenios20 Δημ. July 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2007 Το πιο πιθανο ειναι προβλημα θερμοκρασιας το ιδιο ειχα και εγω.Κανε οτι ειπε ο speed-fire08 και αν κανει το ιδιο ισως χρειαστει να αλλαξεις το ανεμηστιρακι της cpu η να βαλεις ενα στην καρτα γραφικων η να μην παιζεις παιχνιδια το καλοκαιρι μεχρι να τελειωσουν οι ζεστες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sunday11 Δημ. July 15, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 To Everest μου δείχνει τις παρακάτω θερμοκρασίες: voltage cpu core 2.6 cooling fun cou 1.8 cpu1 65 cpu2 66 motherboard 55 είναι φυσιολογικές? Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. July 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2007 Ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ με μια 6600GT. Έχω καθαρίσει ανεμιστηράκια κτλ, έχω αλλάξει τροφοδοτικό, αλλά επιμένει. Η κάρτα δεν πάει πάνω από 50-55 βαθμούς. Προσωρινή λύση, ένα μικρό underclock... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts