Jump to content

Γίνεται να βρώ απο που είναι μια φωτογραφία;

Nrg
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω μερικες φωτογραφιες και θελω να βρω απο που τις εχει παρει ο καθηγητης μου, υπαρχει καποιος τροπος πχ να τις ανεβασω σε ενα site και αυτο να μου βρει τα sites που αναφερονται σε αυτες τις φωτογραφιες κτλ;

Φανταστειτε κατι σαν το google αλλα αντι για λεξεις να κανεις upload φωτογραφιες :)

Τις έχει κατεβάσει δηλαδή από κάποιο site και θέλεις να βρεις από ποιο; Είναι δηλαδή κάποια jpg, κάποια gif ή ό,τι άλλο και θέλεις να μάθεις από πού τα πήρε;

Ρωτάω γιατί δεν πολυκατάλαβα τι εννοείς... Αν δεν εννοείς αυτό, διάφορες πληροφορίες θα βρεις στο EXIF της φωτογραφίας, αν αυτή έχει ληφθεί με ψηφιακή φωτογραφική μηχανή.

Ναι, ειναι κατεβασμενες απο site (εχω βρει μερικες) και ολες ειναι jpeg και gif. Θελω να μαθω απο που τις πηρε!

Εχω μερικες φωτογραφιες και θελω να βρω απο που τις εχει παρει ο καθηγητης μου, υπαρχει καποιος τροπος πχ να τις ανεβασω σε ενα site και αυτο να μου βρει τα sites που αναφερονται σε αυτες τις φωτογραφιες κτλ;

Φανταστειτε κατι σαν το google αλλα αντι για λεξεις να κανεις upload φωτογραφιες :)

Κατα 99,999999% οχι. Δεν μπορω να φανταστω καν πως θα μπορουσες να αναζητησεις κατι τετοιο, δεδομενου οτι και ελαχιστα να αλλαξει καποιος την εικονα, θα αλλαξει το μεγεθος της, κτλ... :)

Παντως, αν εχει αφησει ιδιο το ονομα της ο καθηγητης σου, μπορεις να το βαλεις αυτο στο google images, και να δεις αν σου βγαζει την ιδια εικονα, και σε ποιο site ;)

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

Αν έχει αλλάξει και format στις φωτογραφίες, καλά χριστούγεννα :p

Βάλεις filetype παραμέτρους στο google, και ξεκινάς το ψάξιμο στο google

Αν θές δοκίμασε το tagging game της google για να δείς πώς γίνεται το tagging και να βοηθηθείς.

Α, και υπομονή.. :D