aiep Δημοσιεύτηκε July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 7, 2007 Επειδή πλέον στο forum της Ace Hellas μας φιμώνουν και μας σβήνουν τα μηνύματα διαμαρτυρίας και μας ζητάνε απλά να κάνουμε τους beta testers αυτής της απελπισίας που λέγεται Navimate, ας μαζευτούμε εδώ και ας συνεχίσουμε τον αγώνα μας. Ζήτω η ελευθερία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 Σήμερα έτυχε να σας διαβάζω. Υπάρχει σχετικό θέμα. Navimate Pro 3.0.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiep Δημ. July 7, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 Ας έχουμε αυτό εδώ μόνο για παράπονα και προσπάθεια δικαίωσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiep Δημ. July 8, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2007 !!!Απαραίτητη διευκρίνηση!!! Δεν μου έσβησαν post. Τα μετέφεραν σε offtopic thread. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomgr Δημ. July 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2007 Ας έχουμε αυτό εδώ μόνο για παράπονα και προσπάθεια δικαίωσης. Μπορείς να μας εξηγήσεις τι ακριβώς γίνεται? ΝΑ μάθουμε και οι υπόλοιποι και να προσέχουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiep Δημ. July 10, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 Μπορείς να μας εξηγήσεις τι ακριβώς γίνεται? ΝΑ μάθουμε και οι υπόλοιποι και να προσέχουμε Πέρα από τα λάθη που αντε να το καταννοήσεις, πέρα από το 1 λεπτό τουλάχιστον για τον υπολογισμό διαδρομής, υπάρχει κάποιος που να μπορεί να δουλέψει με αυτή την απεικόνιση; Απλά δείτε τα captures που πήρα από το ίδιο ακριβώς σημείο με το igo και το να navimate. Συγκρίνετε τις πληροφορίες που δίνουν τα δύο προγράμματα. Καμμία σχέση. Προσέξτε ότι το igo μου δίνει μέχρι και το στίγμα (κουκίδα) που πραγματικά βρίσκομαι και ταυτόχρονα τον πλησιέστερο δρόμο από το σημείο αυτό. Προσέξτε ότι το navimate δεν εμφανίζει τα ονόματα των γύρω δρόμων και το πόσο εύκολα μπορείς να μπερδευτείς. Προσέξτε το μέγεθος του βέλους στο navimate. Είναι τεράστιο. Μερικές φορές καλύπτει δύο δρόμους πράγμα που σημαίνει ότι επίσης μπορείς εύκολα να μπερδευτείς. Ευτυχώς που έχει καλές φωνητικές οδηγίες και σώζει κάπως την κατάσταση. Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να δουλέψει με αυτή την απεικόνιση, μπράβο του. Εγώ όμως δεν μπορώ. Και νομίζω ότι είναι το πρώτο που πρέπει να φτιαχτεί. Οι δρόμοι πάντα θα έχουν λάθη. Το πρόγραμμα όμως πρέπει να είναι σωστό. Και το navimate απλά δεν είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomgr Δημ. July 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2007 Αρα λοιπόν υπάρχει πρόβλημα στο πρόγραμμα και μένα το dest με έχανε και δεν ήξερα που να στρίψω μεγαλύτερο πρόβλημα από αυτό δεν νομίζω να υπάρχει. Οι χάρτες του έχουν γίνει πιο καλοί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter82 Δημ. July 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2007 Παιδιά καλησπέρα. Συμφωνώ και εγώ με τον aiep για τη 3διάστατη προβολή ότι δεν βοηθάει καθόλου, αλλα γενικά έχουν κάνει αρκετά καλά πράγματα στη νέα έκδοση. Έχω το 420 Xtreme και πρίν λίγες μέρες αγόρασα απο internet το htcp3600 . Στο pda βέβαια έχω το dest 7 και το igo που είναι όντως σε αρκετά σημεία καλύτερα στο μενού απο το navimate, αλλα νομίζω οτι εχουν αρκετά χρόνια στη πιάτσα. Εγω λέω προς το παρόν να μήν τους αδικούμε, εγώ ακόμα δεν είδα κάτι χοντρό στο 420 μου. Κάποια λάθη υπάρχουν αλλά πχ μου έβγαλε και το igo ένα λάθος στο Βόλο να πάω απο θάλασσα σε κάποιον προορισμό. Γενικά θέλουν όλα βελτίωση στους χάρτες. Βέβαια με τους χάρτες του dest δεν συναντησα και πολλά τρελά. Αυτά λοιπόν και τα ξαναλέμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter82 Δημ. July 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2007 :):):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts