Pitsikoulina Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 (edited) Λοιπόν έχουμε και λέμε.. Kill Bill - Bang Bang Requiem for a Dream Titanic - My heart will go on Elfen Lied - Lilium Techno Forrest Gump Slumdog Millionaire - Paper Planes Amelie - Comptine d'un autre ete Toy Story - Εγώ κι εσύ μαζί The Godfather Death Note Blade - Phat Bass Tekken 5 - Sparking Happy Potter - Hedwigs Resident Evil Edited September 18, 2010 by Pitsikoulina Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 (edited) λατρευω τα soundtracks!πιστευω οτι η ορχηστρικη ειναι η καλυτερη μουσικη.βγαζουν ενα δεος...μια επικοτητα... αγαπημενος ο hans zimmer αξιζει να ακουσετε και την μουσικη απο ''globus '' που φτιαχνει μουσικη για τρειλερ ταινιων Λοιπον... the lord of the rings trilogy titanic(το αγαπημενο μου) angels and demons requiem for a dream kill bill da vindi code Hunchback of Notre Dame evita Lion King pirates of carabean forrest gump Psycho The exorcist Edited September 18, 2010 by Fernando_Sucre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 (edited) Συμφωνώ ότι η ορχηστρική μουσική κάνει τη διαφορά στα soundtracks.. Και μάλιστα τις περισσότερες φορές μένει χαραγμένη στη μνήμη μας. Επίσης μου αρέσουν πολύ και τα: Ο Καρυοθραύστης Swan Lake Pocahontas - Colors of the wind Pirates of the Caribbean DareDevil - Bring me to life Avatar - Over the hill 8 Mile - Lose yourself Edited September 18, 2010 by Pitsikoulina Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 (edited) Ο Καρυοθραύστης Swan Lake +1 :respect: Pocahontas - Colors of the wind Tι μου θυμισες ...αυτο μου αρεσει και στην ελληνικη εκδοχη Οπως επισης και The Lion King - Circle Of Life (Greek Edition) Anastasia - Once upon a December (Greek Edition) Edited September 20, 2010 by unagi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empathis Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Ξέρω πως δεν είναι το original theme της ταινίας (το οποίο έχει ήδη αναρτηθεί στο topic) αλλά το θεωρώ ως ένα από τα καλύτερα soundtracks ταινιών που έχουν βγει ποτέ και σε παρασύρει να δεις την ταινία όσο κανένα άλλο. Μοιάζει να είναι το τέλειο video για το τέλειο τραγούδι και τούμπαλιν. Terminator 2 - Guns n' roses - You could be mine Παράθεση I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream! That's my nightmare. Crawling, slithering, along the edge of a straight razor... and surviving. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 +1 :respect: Tι μου θυμισες ...αυτο μου αρεσει και στην ελληνικη εκδοχη Οπως επισης και The Lion King - Circle Of Life (Greek Edition) Anastasia - Once upon a December (Greek Edition) Στην ελληνική εκδοχή εμένα μου αρέσει περισσότερο :p Πωωωω η Αναστασία.. Τι μου θύμισες τώρα.. Τι ταινία και τι υπέροχο τραγούδι.. Όπως επίσης και Η Παναγία των Παρισίων - Παιδιά του Θεού.. Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themaras7 Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Δεν ξέρω αν τα έχετε αναφέρει πιο πάνω αλλά τα αγαπημένα μου soundtrack είναι απο τις ταινίες: Gladiator Interview with a vampire Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 Στα αγαπημένα μου βρίσκεται και το Extreme ways της ταινίας The Bourne Ultimatum (Moby=κορυφή)... Όμορφο και το Gangsta's Paradise - Coolio. Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 Επισης λατρευω και την μουσικη απο το Les choristes και ολα τα υπολοιπα :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minardi1984 Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Μου άρεσαν πάρα πολύ τα εξής : 1) ''I will find you'' (Last of the Mohicans) από Sara Grimaldi 2) ''Last of the mihicans'' (Last of the Mohicans) από Enya 3)''The Lonely Shepherd" (Kill Bill) από Gheorghe Zamfir (Έχω την εντύπωση ότι υπάρχει τραγούδι με αυτόν τον ρυθμό με τίτλο ''Everything'' αλλά δεν ξέρω καλλιτέχνη. 4) ''Lord of the rings'' (Lord of the Rings) από Blind Guardian 5) ''Battle Without Honor Or Humanity'' (Kill Bill) από Tomoyasu Hotei (και αυτή η έκδοση πολύ ωραία ---> http://www.youtube.com/watch?v=JsvwYU9K504 ) αυτά μπορώ να θυμηθώ τώρα. :) Παράθεση ''Αυτοί που πέρα από την θάλασσα πετάνε , ουρανό αλλάζουν κι όχι την ψυχή τους''. Οράτιος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Aααα ξεχασα να πω το απο το E.T.: The Extra-Terrestrial :):happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 Free Willy - Will you be there( Michael Jackson) Free Willy 2 - Childhood ( Michael Jackson Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Free Willy - Will you be there( Michael Jackson) Free Willy 2 - Childhood ( Michael Jackson απίστευτο το Will you be there... ειδικα το video clip που δειχνει και σκηνες απο την ταινια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Ξεθάβω το θέμα και προσθέτω Το εξαιρετικό soundtrack της ταινίας Garden State. Και από 28 days later και 28 weeks later . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protoporos Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 κοκτειλ και κοκομο απο μπιτς μποις:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts