Jump to content

Navimate Pro 3.0.0

Sergio4
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόλις κατέβασα την νέα αναβάθμιση του Navimate για το HTC P3300. Αν εξαιρέσουμε το ότι λείπουν οι χάρτες της Ανάβασης είναι ακριβώς το ίδιο με το xtreme. Τα χρώματα διαφέρουν και μου φαίνονται πιο ωραία μάλιστα από το xtreme. Παρα πολυ καλό και ...δωρεάν ;) Προς το παρον δεν είχα κανένα πρόβλημα στη πλοήγηση..για να δούμε γιατι δείχνει να άξιζε η αναμονή τελικά.

Μόλις κατέβασα την νέα αναβάθμιση του Navimate για το HTC P3300. Αν εξαιρέσουμε το ότι λείπουν οι χάρτες της Ανάβασης είναι ακριβώς το ίδιο με το xtreme. Τα χρώματα διαφέρουν και μου φαίνονται πιο ωραία μάλιστα από το xtreme. Παρα πολυ καλό και ...δωρεάν ;) Προς το παρον δεν είχα κανένα πρόβλημα στη πλοήγηση..για να δούμε γιατι δείχνει να άξιζε η αναμονή τελικά.

Καλησπέρα φίλε Sergio4, το κατέβασα και εγώ στο QTEK G100 και όντως το μενού είναι εντελώς διαφορεικό. Θα το τεστάρω και θα πώ εντυπώσεις!!:D

Sergio4 εννοείς δωρεάν αναβάθμιση γιατί το πρόγραμμα δεν είναι δωρεάν.

Διαβάζω στο forum της "υποστήριξής" του και το πρόγραμμα είναι για πέταμα.

Δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς. Οι developers ήταν αρκετά τυχεροί επειδή πούλησαν άδειες μαζί με τα P3300 και τώρα αυτοί που το πλήρωσαν κλαίνε τα χρήματά τους και με την προηγούμενη έκδοση και με τη νέα.

Sergio4 εννοείς δωρεάν αναβάθμιση γιατί το πρόγραμμα δεν είναι δωρεάν.

Διαβάζω στο forum της "υποστήριξής" του και το πρόγραμμα είναι για πέταμα.

Δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς. Οι developers ήταν αρκετά τυχεροί επειδή πούλησαν άδειες μαζί με τα P3300 και τώρα αυτοί που το πλήρωσαν κλαίνε τα χρήματά τους και με την προηγούμενη έκδοση και με τη νέα.

Ναι δίκιο έχεις λάθος το έγραψα. Το πρόγραμμα το είχα αγοράσει μαζί με το 3300. Κρίνοντας από το τι είχα και το τι έχω στα χέρια μου πιστεύω πως η νέα έκδοση έχει πολλές αλλαγές προς το καλύτερο. Αν διορθωθούν οι χάρτες λίγο ακόμη βέβαια..δεν είχα κανένα κόλλημα προς το παρον. Βασικά και εγώ μπήκα στο φόρουμ αλλά 1-2 άτομα είναι που το θεωρούν άχρηστο χωρίς να μιλάνε συγκεκριμένα. Πάντως εμένα με ενδιαφέρει το ότι γίνεται η δουλειά μου πλεον καλύτερα τώρα ο καθένας με τα "γούστα" του. Αν μου βγάλει πρόβλημα θα σας πω μήπως και το διασταυρώσω.

Ναι δίκιο έχεις λάθος το έγραψα. Το πρόγραμμα το είχα αγοράσει μαζί με το 3300. Κρίνοντας από το τι είχα και το τι έχω στα χέρια μου πιστεύω πως η νέα έκδοση έχει πολλές αλλαγές προς το καλύτερο. Αν διορθωθούν οι χάρτες λίγο ακόμη βέβαια..δεν είχα κανένα κόλλημα προς το παρον. Βασικά και εγώ μπήκα στο φόρουμ αλλά 1-2 άτομα είναι που το θεωρούν άχρηστο χωρίς να μιλάνε συγκεκριμένα. Πάντως εμένα με ενδιαφέρει το ότι γίνεται η δουλειά μου πλεον καλύτερα τώρα ο καθένας με τα "γούστα" του. Αν μου βγάλει πρόβλημα θα σας πω μήπως και το διασταυρώσω.

Φίλε Sergio και μένα προς το παρον δεν βγάζει πρόβλημα. Είναι όμως λίγο πιο αργό από πριν. Ίσως φταίει ότι είναι μεγαλύτερο σε μέγεθος το λογισμικό από πριν. ίσως να είναι και ότι η μνήμη μου είναι πίτα ...γιατι και τα άλλα λογισμικά που έχω ψιλοαργούν.

Μήπως ξέρεις πως μπορώ να το γυρίσω σε έκδοση xtreme το pda μου?

Φίλε Sergio και μένα προς το παρον δεν βγάζει πρόβλημα. Είναι όμως λίγο πιο αργό από πριν. Ίσως φταίει ότι είναι μεγαλύτερο σε μέγεθος το λογισμικό από πριν. ίσως να είναι και ότι η μνήμη μου είναι πίτα ...γιατι και τα άλλα λογισμικά που έχω ψιλοαργούν.

Μήπως ξέρεις πως μπορώ να το γυρίσω σε έκδοση xtreme το pda μου?

Crumel καλησπέρα απο όσο γνωρίζω μπορείς να κάνεις την αναβάθμιση απο την απλή έκδοση στην Xtreme πληρώνοντας 39€ και τίποτα άλλο. Εγώ βέβαια έχω το 420 Xtreme οπότε δεν ξέρω αν έχει πρόβλημα στα pda κλπ. Πάντως είναι πιό εύχρηστο απο ότι παλιά, καλύτερες επιλογές χρωμάτων και γενικά έχουν κάνει αρκετα καλούδια απο τη προηγούμενη έκδοση.:)

Crumel καλησπέρα απο όσο γνωρίζω μπορείς να κάνεις την αναβάθμιση απο την απλή έκδοση στην Xtreme πληρώνοντας 39€ και τίποτα άλλο. Εγώ βέβαια έχω το 420 Xtreme οπότε δεν ξέρω αν έχει πρόβλημα στα pda κλπ. Πάντως είναι πιό εύχρηστο απο ότι παλιά, καλύτερες επιλογές χρωμάτων και γενικά έχουν κάνει αρκετα καλούδια απο τη προηγούμενη έκδοση.:)

Ευχαριστώ φίλε πήρα τηλέφωνο και το έμαθα. Να σαι καλά πάντως.

Εγώ βέβαια έχω το 420 Xtreme οπότε δεν ξέρω αν έχει πρόβλημα στα pda κλπ. Πάντως είναι πιό εύχρηστο απο ότι παλιά, καλύτερες επιλογές χρωμάτων και γενικά έχουν κάνει αρκετα καλούδια απο τη προηγούμενη έκδοση.:)

Θες να πείς ότι στην pna έκδοση δεν έχει προβλήματα αλλά τα προβλήματα παρουσιάζονται μόνο την pda έκδοση?

Θες να πείς ότι στην pna έκδοση δεν έχει προβλήματα αλλά τα προβλήματα παρουσιάζονται μόνο την pda έκδοση?

Εγώ που τα έχω και τα δύο πλεον μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι τα reset που κάνω στο pda δεν τα κάνω σίγουρα στο pna.

• 1 month later...
Μετά από ένα τουλάχιστον μήνα χρήσης του Pna πρέπει να πω ότι οι χάρτες της Ανάβασης που έχουν ενσωματωθεί στην έκδοση Navimate xtreme είναι φοβεροί. Έχω καλύψει απίθανες off road διαδρομές έως τωρα και ήταν όλες χαρτογραφημένες. Περιμένω αντίστοιχη αναβάθμιση χαρτών και στο οδικό δίκτυο...

• 1 month later...

Οι χάρτες του navimate για μεσα στην Αττική είναι καλοί?

Γιατί ενδιαφέρομαι για το navimate 720 αλλά "κολλάω" μόνο στο θέμα το χάρτη.Το θέλω καθαρά ώς navi και τίποτα παραπάνω.

http://www.myphone.gr/mp1/myphone7.gif

P900/P910i/V3i/K800i/iPhone 2G/C510/Galaxy 3/Galaxy Ace/Galaxy S2/Galaxy S3/LG G2/OpO/Galaxy Alpha/S7 Edge

Χάρτες έχει αρκετά καλούς και σε κάποια μέρη όπως την Έδεσσα ή την Καστοριά καλύτερους από την NGi στο θέμα της ονομασίας των οδών κυρίως.Αλλά αυτές είναι πόλεις που δεν έχουν πλήρη πλοήγηση(ούτε στο Navimate έχουν, αλλά δεν υπάρχουν λιγότερες οδοί χωρίς όνομα) στο χάρτη της ΝGi,το οποίο όμως είναι κάτι που θα γίνει σε λίγο καιρό.

Από την άλλη έπαιξα για λίγο με το Νavimate 720 στα fnac στο the mall.To πρόγραμμα συνηθίζεται,αλλά κατά την γνώμη μου είναι απαράδεκτα αργό για pna στην κίνηση στα μενού και στον υπολογισμό διαδρομής σε σχέση με το destinator.