grimak Δημοσιεύτηκε June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 30, 2007 Εδώ θα σας ενημερώνουμε για τα νέα update των GR SpeedCameras by GPSPocketPC Team και θα προσπαθούμε να απαντάμε στις όποιες απορίες σας. Νέο update Ιουλίου 07 Change Log : Προστέθηκαν 30 νέα σημεία: 2 WR - 28 R Αφαιρέθηκε 1 σημείο: 1 BL Download links για Destinator 6 - PN - 3 - ND5.5, εδώ: SpeedCameras by GPSPocketPC Team *Symbian + TomTom 5.20 SpeedCameras Οδηγίες από τον φίλο pipino1976 για εγκατάσταση των SpeedCameras και στο TomTom ΕΔΩ Παράθεση Φιλικά Μάκης Destinator-> SpeedCameras - POI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grimak Δημ. August 1, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 SpeedCameras update Αυγούστου 07 Change Log : Προστέθηκαν 43 νέα σημεία: 6 CTV - 32 R - 5 WR Αφαιρέθηκαν 5 σημεία: 3 G - 2 R Διορθώθηκαν 4 σημεία: 3 G - 1 R Download links για Destinator 6 - PN - 3 - ND5.5, εδώ: SpeedCameras by GPSPocketPC Team *Symbian + TomTom 5.20 SpeedCameras Οδηγίες από τον φίλο pipino1976 για εγκατάσταση των SpeedCameras και στο TomTom ΕΔΩ Παράθεση Φιλικά Μάκης Destinator-> SpeedCameras - POI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
applepie Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 Όλα καλά αλλά πως τα περνάμε στο πρόγραμμα; Ποιά αρχεία αντικαθιστούμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ D6_GR_SpeedCam_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grimak Δημ. September 4, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 SpeedCameras update Σεπτεμβρίου 07 Change Log : Προστέθηκαν 60 νέα σημεία: 12 CTV - 38 R - 9 WR - 1 G Αφαιρέθηκε 1 σημείο: 1 G Διορθώθηκαν 5 σημεία: 4 G - 1 R Download links για Destinator 6 - PN - 3 - ND5.5, εδώ: SpeedCameras by GPSPocketPC Team *Symbian + TomTom 5.20 SpeedCameras Οδηγίες από τον φίλο pipino1976 για εγκατάσταση των SpeedCameras και στο TomTom ΕΔΩ Παράθεση Φιλικά Μάκης Destinator-> SpeedCameras - POI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grimak Δημ. October 8, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 SpeedCameras update ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 07 Change Log : Προστέθηκαν 19 νέα σημεία: 1 CTV - 18 R Αφαιρέθηκαν 6 σημεία: 2 G - 4 R Download links για Destinator 6 - PN - 3 - ND5.5, εδώ: SpeedCameras by GPSPocketPC Team *Symbian + TomTom 5.20 SpeedCameras Οδηγίες από τον φίλο pipino1976 για εγκατάσταση των SpeedCameras και στο TomTom ΕΔΩ Παράθεση Φιλικά Μάκης Destinator-> SpeedCameras - POI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 Πως μπορω να βγαλω τις καμερες απο το προγραμμα? ρωταω γιατι εχω καποιο προβληματακι και θελω να τις αφαιρεσω και μετα να τις ξαναβαλω. Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geok Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 Πως μπορω να βγαλω τις καμερες απο το προγραμμα? ρωταω γιατι εχω καποιο προβληματακι και θελω να τις αφαιρεσω και μετα να τις ξαναβαλω. Ευχαριστω εκ των προτερων. Σβήνεις τα παρακάτω αρχεία 1. ΦΟΡ_ΡΑΝΤΑΡ_ΤΑΧΥΤ_R.dat 2. ΚΑΜ_ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΛ_BL.dat 3. ΚΑΜ_ΔΙΑΧ_ΚΥΚΛ_CTV.dat 4. ΚΑΜΕΡΑ_ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ_G.dat 5. ΡΑΝΤΑΡ_ΕΚΦΟΒΙΣΜ_WR.dat 6. ΦΟΡ_ΡΑΝΤΑΡ_ΤΑΧΥΤ_R.bmp 7. ΚΑΜ_ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΛ_BL.bmp 8. ΚΑΜ_ΔΙΑΧ_ΚΥΚΛ_CTV.bmp 9. ΚΑΜΕΡΑ_ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ_G.bmp 10. ΡΑΝΤΑΡ_ΕΚΦΟΒΙΣΜ_WR.bmp μέσα στο ppc σου, από τον φάκελο \DestinatorApps\Destinator\Userdata\Favorites Σβήνεις τα παρακάτω wav: 1. ΦΟΡ_ΡΑΝΤΑΡ_ΤΑΧΥΤ_R.wav 2. ΚΑΜ_ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΛ_BL.wav 3. ΚΑΜ_ΔΙΑΧ_ΚΥΚΛ_CTV.wav 4. ΚΑΜΕΡΑ_ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ_G.wav 5. ΡΑΝΤΑΡ_ΕΚΦΟΒΙΣΜ_WR.wav απο το ppc σου, από τον φάκελο \DestinatorApps\Destinator\Voice\Greek Όλα τα παραπάνω αν έχεις Destinator 6 και οπτικές ειδοποιήσεις στα ελληνικά. Αν δεν ισχύει κάτι τετοιο τότε πες μου τι έχεις για να σε βοηθήσω ανάλογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas76 Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 καλησπερα.αν μας σταματήσει τροχαια θα υπάρχει πρόβλημα?γιατί ένας φίλος μου μου έλεγε κάτι τέτοια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 Δε νομίζω, δεν είναι αντι-ραντάρ. Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grimak Δημ. October 31, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 SpeedCameras update ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 07 Προστέθηκαν 8 νέα σημεία: 1 G - 7 R Αφαιρέθηκαν 2 σημεία: 2 R Download links για Destinator 6 - PN - 3 - ND5.5, εδώ: SpeedCameras by GPSPocketPC Team *Αλλαγή εικονιδίων by gandalf *Symbian + TomTom 5.20 SpeedCameras Οδηγίες από τον φίλο pipino1976 για εγκατάσταση των SpeedCameras και στο TomTom ΕΔΩ Παράθεση Φιλικά Μάκης Destinator-> SpeedCameras - POI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris3344 Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 SpeedCameras update ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 07 Προστέθηκαν 8 νέα σημεία: 1 G - 7 R Αφαιρέθηκαν 2 σημεία: 2 R Download links για Destinator 6 - PN - 3 - ND5.5, εδώ: SpeedCameras by GPSPocketPC Team *Αλλαγή εικονιδίων by gandalf *Symbian + TomTom 5.20 SpeedCameras Οδηγίες από τον φίλο pipino1976 για εγκατάσταση των SpeedCameras και στο TomTom ΕΔΩ για dest7 μπορουν να χρησιμοποιηθουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 για dest7 μπορουν να χρησιμοποιηθουν; Nαι, όπως στο 6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris3344 Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Nαι, όπως στο 6. απλα δεν ακουγονται οι ηχοι και θελει τιποτα αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geok Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 απλα δεν ακουγονται οι ηχοι και θελει τιποτα αλλο Συνήθως παίζουν οι wav ήχοι που θα βρεις στο πακέτο. Αν δεν παίξουν τότε δοκίμασε να μετατρέψεις τους wav ήχους σε αρχεία με επέκταση .spx... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grimak Δημ. December 7, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2007 SpeedCameras update ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 07 Προστέθηκαν 71 νέα σημεία: 9 G - 16 R - 8 WR - 38 CTV Αφαιρέθηκαν 4 σημεία: 2 R - 1 G - 1 WR Διορθώθηκε 1 σημείο: 1 R Download links για Destinator 6 - PN - 3 - ND5.5, εδώ: SpeedCameras by GPSPocketPC Team *Symbian + TomTom 5.20 SpeedCameras Οδηγίες από τον φίλο pipino1976 για εγκατάσταση των SpeedCameras και στο TomTom ΕΔΩ Παράθεση Φιλικά Μάκης Destinator-> SpeedCameras - POI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TearDrop Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 Επεσε το site ή μόνο εγώ έχω πρόβλημα και δεν μου ανοίγει?? Παράθεση Ti na balw twra edw.. den kserw! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grimak Δημ. December 18, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 Επεσε το site ή μόνο εγώ έχω πρόβλημα και δεν μου ανοίγει?? Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον server και προσπαθούμε να το λύσουμε... Παράθεση Φιλικά Μάκης Destinator-> SpeedCameras - POI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrea966 Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 ειναι μονο για το destinator 6 η κανουν και στο 7? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geok Δημ. December 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 ειναι μονο για το destinator 6 η κανουν και στο 7? Κάνουν και για το 7 αλλά δεν υποστηρίζονται επίσημα, μέχρι να βγει η επίσημη ελληνική έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geok Δημ. December 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 SpeedCameras update ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 08 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Change Log : Προστέθηκαν 37 νέα σημεία: 23 CTV - 13 R - 1 WR -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Download links για Destinator 6 - PN - 3 - ND5.5, εδώ: SpeedCameras by GPSPocketPC Team *Symbian + TomTom 5.20 SpeedCameras Οδηγίες από τον φίλο pipino1976 για εγκατάσταση των SpeedCameras και στο TomTom ΕΔΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geok Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 SPEEDCAMERAS UPDATE ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2008 Change Log : Προστέθηκαν 30 νέα σημεία: 2 CTV - 28 R Αφαιρέθηκαν 8 σημεία: 2 G - 3 R - 3WR Διορθώθηκαν 3 σημεία: 2 G - 1BL Download links για Destinator 6 - PN - 3 - Pna_D6, εδώ: SpeedCameras by GPSPocketPC Team Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plastiras Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 Μια βοήθεια. Σε destinator 7, γιατί δε μου μαρκάρατε στο φάκελο favorites το ΦΟΡ_ΡΑΝΤΑΡ_ΤΑΧΥΤ_R. Κάνω όλη τη διαδικασία όμως δε μου επιτρέπει να μαρκάρω τη συγκεκριμένη επιλογή. Ολα τα υπόλοιπα μαρκάρονται κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geok Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 SPEEDCAMERAS UPDATE ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2008 Change Log : Προστέθηκαν 56 νέα σημεία: 25 R - 4 WR - 32 CTV - 7 BL - G 1 Αφαιρέθηκαν 13 σημεία: 3 G - 8 R - 1WR - CTV 1 Διορθώθηκαν 3 σημεία: 2 G - 1BL Download links για Destinator 6 - PN - 3 - Pna_D6, εδώ: SpeedCameras by GPSPocketPC Team Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geok Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 SPEEDCAMERAS UPDATE IOYNIOY 2008 Change Log : Προστέθηκαν 37 νέα σημεία: 20 R - 0 WR - 4 CTV - 6 BL - 7 G Αφαιρέθηκαν 5 σημεία: 0 G - 3 R - 2WR - 0 CTV Διορθώθηκαν 0 σημεία: Download links για Destinator 6 - PN - 3 - Pna_D6, εδώ: SpeedCameras by GPSPocketPC Team Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts