pik. Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 ελα μου ντε...ποιο????? επισης μια ερωτηση αν οταν καποιος βγαζει μια φωτο μπορει να σιγασει τον χαρακτηριστικο ηχο... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. May 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2007 παιδια χελπ!!!!! το βρηκα στα 250 με μια προσφορα (εξωτερικο) και σκεφτομαι να το παρω... αλλα δεν ξερω ο μηχανισμος στο Σλαιντ ειναι καλος η οχι σε σχεση με το 900??? βασικα αυτο με απασχολει.... κατα τα αλλα πιστευω για 250Ε καινουριο κινητο με αυτα τα χαρακτηριστικα ειναι πολυ καλο η οχι????? Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 παιδια χελπ!!!!! αλλα δεν ξερω ο μηχανισμος στο Σλαιντ ειναι καλος η οχι σε σχεση με το 900??? ειναι ακριβως , ΜΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ο ιδιος μηχανισμος! Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 ευχαριστω πολυ φιλε για την αμεση απαντηση. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 το Ζ720 πωλειται και σε εκδοση μη Βοντα απο τον γερμανο στα 365Ε... καλη τιμη προκειμενου να μην ειναι Λαιβ..... θα μπορουσε καποιος αν το εχει παρει(απο γερμανο) να βγαλει μια φωτο το τηλ ανοιχτο γιατι μεχρι τωρα βλεπω διαφορετικο πληκτρολογιο απο εκδοση Βονταφον και αλλο απο την αυθεντικη... ισχυει???? Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotimo Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 :) Ενα θερμο καλησπερα σε ολο το foroum.θα ηθελα να μας πει καποιος κατοχος SGH-Z720 αν εχει βαλει καποια εφαρμογη που να κανει χρηση του HSDPA και να μιλαει με χαμηλο κοστος οπως πχ η trouphone για τα νοκια και γενικοτερα αν υπαρχει για το SGH-Z720 κατι τετοιο.Νομιζω ειναι αρκετα ενδιαφερων κινητο και αξιζει να το δουμε....:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 Καλημέρα! Θα ήθελα να κάνω δυο ερωτησούλες και μια αναφορά για το z720 του οποίου είμαι νέος κάτοχος πρώτη και σημαντικότερη είναι αν έχετε παρατηρήσει την οθόνη γύρω γύρω αν εφάπτεται καλά (φωλιάζει) μέσα στο κινητό γιατί εμένα είναι σαν να έχει ξεκολλήσει :rocket:από τα πλάγια (δεξιά) και επάνω:(:( έτσι το πήρα αλλά άργησα να το καταλάβω:cry: δεύτερη ερώτηση πως μπορώ να δω ποια έκδοση λογισμικού ‘’φοράει’’ και η παρατήρηση είναι ότι στο μενού <<συντομεύεις>> έχει μια συντόμευση ‘’υπέρυθρες’’ η οποία στην πραγματικότητα είναι η αποστολή sms:wacko::) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
automan Δημ. August 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2007 paidia i mpataria tou einai xalia.to exw gia deutero kai mallon tha to pulisw Παράθεση nokia n73-nokia 6120c(sold)-nokia n82 black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juniorjack Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 Ραδιόφωνο δεν έχει..; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 Η live έκδοση δεν έχει bluetooth; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 Ξέρει κανείς πώς μπορώ να αλλάζω γλώσσα όταν γράφω κείμενο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Θέλω να χρησιμοποιήσω το κινητό ως modem για να μπαίνω στο internet. Εχουμε καμμία λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 (edited) Καλησπερα.Ειχα το samsung z720 αλλα για να μη μου ξανακλεψουν κινητο το ειχα κλειδωσει... Δυστυχως τους κωδικους δε τους θυμαμαι,αν και προσπαθησα να βαλω καποιους που χρησιμοποιω,δε καταφερα κατι... Θελω να το δωσω στην αδερφη μου να το χρησιμοποιει σα 2ο κινητο και ηδη εχω ακουσει του κοσμου τα βρισιδια...:O Υπαρχει κανενας τροπος να το ξεκλειδωσω?Καποιος ισως γενικος κωδικος ξεκλειδωματος? Edited January 19, 2012 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts