t_protos Δημοσιεύτηκε June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 28, 2007 Ξαφνικά ενώ δεν είχα πρόβλημα να διαβάζω τα mail μου απο το yahoo,τελευταία μου τα βγάζει κινέζικα.Κάνω προσπάθειες απο το view/character encoding αλλά τίποτα!Καμιά βοήθεια??:hypno: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaurosgate7 Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Ξαφνικά ενώ δεν είχα πρόβλημα να διαβάζω τα mail μου απο το yahoo,τελευταία μου τα βγάζει κινέζικα.Κάνω προσπάθειες απο το view/character encoding αλλά τίποτα!Καμιά βοήθεια??:hypno: μαλλον δεν αναγωριζει του χαραχτηρες!δοκιμασε προβολη-κωδικοποιηση-ελληνικα windows! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t_protos Δημ. June 28, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 τίποτα δεν γίνεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 τίποτα δεν γίνεται! Δοκίμασε κάθε πιθανή κωδικοποίηση, διαφορετικά άλλαξε browser.... Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t_protos Δημ. June 29, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 mozilla firefox χρησιμοποιώ.Δοκίμασα και με ιντερνετ εxplorer και έχω το ίδιο πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaurosgate7 Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 mozilla firefox χρησιμοποιώ.Δοκίμασα και με ιντερνετ εxplorer και έχω το ίδιο πρόβλημα... βαλε κ opera Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts