jabaman Δημοσιεύτηκε June 24, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 24, 2007 Καλησπέρα παιδιά. Έχω αγοράσει ένα notebook και θέλω να το χρησιμοποιήσω ως GPS. Ξέρω ότι χρειάζεται να αποκτήσω μια bluetooth GPS συσκευή, αλλά δεν ξέρω τι παίζει από προγράμματα. Γνωρίζει κανείς; Υπάρχει το destinator των pda για PC; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. June 26, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2007 Γνωρίζει κάποιος παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. June 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2007 Γνωρίζει κάποιος παιδιά; Destinator με καποια sdk παιζει σε λαπτοπ.Αυτο που παιζει σιγουρα ειναι το toponavigator της Αναβασης το οποιο ομως πρεπει να αγορασεις με κοστος στα 350. Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 Microsoft Autoroute 2005, 2006, 2007 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 Καλησπέρα παιδιά. Έχω αγοράσει ένα notebook και θέλω να το χρησιμοποιήσω ως GPS. Ξέρω ότι χρειάζεται να αποκτήσω μια bluetooth GPS συσκευή, αλλά δεν ξέρω τι παίζει από προγράμματα. Γνωρίζει κανείς; Υπάρχει το destinator των pda για PC; Υπάρχει.Δεν χρειάζεται sdk. Και είναι ακριβώς το Destinator PN. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmitsos Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 Το destinator παιζει αλλα με την βοηθεια του MapMonkey και ειναι το καλυτερο προγραμμα για laptop! Τσεκαρε το στο emule! Ολα τα υπολοιπα ειναι μαυρα χαλια! τα εχω δοκιμασει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts