kostas125 Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 Φιλε Κωστα θελω αν γινεται να μου δωσεις (μεσω pm) το τηλεφωνο απο αυτο το μαγαζι που πειρες την εκσατμηση και το γραναζι... Αν θυμαμαι καλα το μαγαζι πρεπει να ειναι στην θεσσαλονικη ε?? ειναι ο μερεμετσακης που λεει και το προηγουμενο post. http://www.meremetsakis.gr Παράθεση Need For Speed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_crypton_x Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 ειναι ο μερεμετσακης που λεει και το προηγουμενο post. http://www.meremetsakis.gr Ευχαριστω για την πληροφορια!!!1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Live your life on 0-402m ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. July 23, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 ρε παιδια η yamaha δεν μπορει να φερει μαιμου.αποκλειετε.μην κοιτατε που δεν ειναι στο σιτε της yoshi η που δεν την βρισκετε στο εμποριο.υπαρχει μια συμφονια.τα ιδια γινοταν και με την termignoni που ειχε η yamaha ως βελτιωτικη εξατμιση στο crypton-r Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_crypton_x Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 ρε παιδια η yamaha δεν μπορει να φερει μαιμου.αποκλειετε.μην κοιτατε που δεν ειναι στο σιτε της yoshi η που δεν την βρισκετε στο εμποριο.υπαρχει μια συμφονια.τα ιδια γινοταν και με την termignoni που ειχε η yamaha ως βελτιωτικη εξατμιση στο crypton-r Και εγω το σκεφτηκα αυτο αλλα η yamaha στο http://www.motodynamics-accesories.gr εχει την termignioni για το crypton r, για το crypton x δεν εχει τιποτα αλλα πιστευω οτι θα βγαλουν για το crypton x termignioni. yoshimura ειναι πιο πολυ για suzuki!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Live your life on 0-402m ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cryptox Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 Φιλε Κωστα θελω αν γινεται να μου δωσεις (μεσω pm) το τηλεφωνο απο αυτο το μαγαζι που πειρες την εκσατμηση και το γραναζι... Αν θυμαμαι καλα το μαγαζι πρεπει να ειναι στην θεσσαλονικη ε?? pigene pare ena imitation granazi gia cryptonr me 1.5 euro kai oxi 15 :lol::lol::lol: edw 165 poulane tin carbon yoshi(dn einai kanoniko anthrakonima alla vameni) kai 150 tin apli aluminio i anoksidoti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cryptox Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 Και εγω το σκεφτηκα αυτο αλλα η yamaha στο http://www.motodynamics-accesories.gr εχει την termignioni, για το crypton x δεν εχει τιποτα αλλα πιστευω οτι θα βγαλουν για το crypton x termignioni. yoshimura ειναι πιο πολυ για suzuki!! file savvas milousa prin ligous mines me ena atomo apo malesia o opios poulouse tin yoshimura mou ipe pos i eksatmisi einai gnisia kai oti erxete kateuthian ap oto ergostasio tis yoshimura mias kai exei enan filo eki pou tou tis promitheui dn kserw twra kata poso alitheui afto... exw xasi epikinonia me to atomo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_crypton_x Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 pigene pare ena imitation granazi gia cryptonr me 1.5 euro kai oxi 15 :lol::lol::lol: edw 165 poulane tin carbon yoshi(dn einai kanoniko anthrakonima alla vameni) kai 150 tin apli aluminio i anoksidoti Γραναζι εχω βαλει εδω και καιρο με 2 ευρω... τιμεσ για κατι πλαστικα θελω να μαθω!!1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Live your life on 0-402m ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas125 Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 file savvas milousa prin ligous mines me ena atomo apo malesia o opios poulouse tin yoshimura mou ipe pos i eksatmisi einai gnisia kai oti erxete kateuthian ap oto ergostasio tis yoshimura mias kai exei enan filo eki pou tou tis promitheui dn kserw twra kata poso alitheui afto... exw xasi epikinonia me to atomo γνησια η οχι το θεμα ειναι οτι το μηχανακι πεταει στις ψηλες και ειναι σαν να ψιλομπουκωνει στις χαμηλες μονο στην πρωτη. βεβαια δεν εχω βγαλει τον πνιχτη που μπορει να διορθωσει πολλα στην εκκινηση. εγω αυτο εχω να πω...:D Παράθεση Need For Speed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cryptox Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 γνησια η οχι το θεμα ειναι οτι το μηχανακι πεταει στις ψηλες και ειναι σαν να ψιλομπουκωνει στις χαμηλες μονο στην πρωτη. βεβαια δεν εχω βγαλει τον πνιχτη που μπορει να διορθωσει πολλα στην εκκινηση. εγω αυτο εχω να πω...:D oxi dn diorthoni tpt stis xamiles ta idia skata einai :lol::lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas125 Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 oxi dn diorthoni tpt stis xamiles ta idia skata einai καμια μπουκαλα νιτρο τουλαχιστον παιζει να βαλουμε μπας και το δουμε να ξεκιναει ικανοποιητικα??????:lol::D:lol::ninja: Παράθεση Need For Speed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anagno Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 σημερα ηρθε το φιλτρο αεροσ, δεν προλαβα να το βαλω.εχει βαλει κανεισ?? τον πνιχτη να τον βγαλω???η οχι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cryptox Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 καμια μπουκαλα νιτρο τουλαχιστον παιζει να βαλουμε μπας και το δουμε να ξεκιναει ικανοποιητικα??????:lol::D:lol::ninja: nai na tin rithmisoume na anigi apo tis 1000 mexri tis 2000 strofes :P vasika afto pou 8a eline to provlima 8a itan enas simplektis sto xeri kai o meremetzakis pou exei feri einai KLEFTIS!!! 600euro gia tin metatropi zitaei tis stigmi pou o xiropiitos kostizi 180euro max! :S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_crypton_x Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 σημερα ηρθε το φιλτρο αεροσ, δεν προλαβα να το βαλω.εχει βαλει κανεισ?? τον πνιχτη να τον βγαλω???η οχι?? Τη φιλτρο αερος πηρεσ ρε φιλε?????? K&N?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Live your life on 0-402m ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anagno Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Τη φιλτρο αερος πηρεσ ρε φιλε?????? K&N?? ναι κν. τον πνιχτη να τον βγαλω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_crypton_x Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 ναι κν. τον πνιχτη να τον βγαλω??? NAI. Μπαινει κατευθειαν το φιλτρο ή με πατεντα??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Live your life on 0-402m ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anagno Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 NAI. Μπαινει κατευθειαν το φιλτρο ή με πατεντα??? θα σου πω μαλλον αυριο που θα το βαλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexkont Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 ο aggelos_kalymnos που ειναι να βαλει καμια φωτο απ τα πλαστικα π τα εβαψε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_crypton_x Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 μου ειπε μασω pm οτι θα βαλει στο forum τις φωτο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Live your life on 0-402m ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexkont Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 και γω περιμενω να μου ερ8ει το καλυμμα της σελας κ θα ανεβασω φωτος:happy: εβγαλα κ το λασπωτηρα(τον εκοψα βασικα) και εγινε τζιτζι:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_crypton_x Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 ego ton evgala kai ekana poliasteriko apo kato gia na mhn vrexontai ta ilektrika!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Live your life on 0-402m ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexkont Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 ego ton evgala kai ekana poliasteriko apo kato gia na mhn vrexontai ta ilektrika!! σε τι μαγαζια γινονται αυτα τα πολυεστερικα?ποσο κοστιζουν? μπαινουν ευκολα??:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_crypton_x Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 σε τι μαγαζια γινονται αυτα τα πολυεστερικα?ποσο κοστιζουν? μπαινουν ευκολα??:) monos moy to ekana.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Live your life on 0-402m ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexkont Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 monos moy to ekana.. lol...πως το εκανες αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_crypton_x Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 lol...πως το εκανες αυτο? me plastiko kai poliastera!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Live your life on 0-402m ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anagno Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 εβαλα το φιλτρο σημερα >>το εκανα βολτα ειχε μια διαφορα ελαχιστη.μετα εβγαλα τον πνιχτη το ξανα εκανα βολτα κ δεν πηγαινε μονο ωραιο θορυβο εκανε στα ψηλα κολλουσε κατω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts