nikosmilos Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Καλησπέρα , Έχει δοκιμάσει κάποιος να περάσει προγράμματα- παιχνίδια στο U700; Ο τρόπος του U600 δεν πιάνει…. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη ……!!! :dizzy::dizzy::dizzy: Σαχλαμάρες της SAMSUNG. Ο θεός βοηθός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
root80 Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 η απάντηση ειναι εδώ :http://www.mobile9.com/invboard/lofiversion/index.php/t43727.html είναι οι οδηγείες που γράφει η danianiela και δουλεύει............... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
root80 Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Επειδη σκεφτομαι κ εγω να αγορασω αυτο το πολυ ομορφο κινητο, θα ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις σε οσους ειναι ηδη κατοχοι ή γνωριζουν: 1) Σε τι αναλυση τραβαει βιντεο? 2) Υπαρχει οντως καθυστερηση οταν πατας τα πληκτρα αφης? 3) Διαβαζει .pdf κ αλλα αρχεια κειμενου? 4) Με ποιον τροπο περναμε java παιχνιδια? Ειναι απλο ή χρειαζεται ολοκληρη διαδικασια οπως σε παλιοτερα samsung? Αυτα τα λιγα! Βεβαια κ οποιαδηποτε αλλη γνωμη κ εμπειρια απο το κινητο θα ηταν ευπροσδεκτη! Μην παρουμε κ γουρουνι στο σακι....! 1) Εώς 176Χ144 2)Αντίθετα μπορεί να τα ακουμπήσεις ελάχιστα και να ενεργοποιηθούν !!!!!(μέχρι να το μάθω τον άλλον τον έβαζα συνέχεια αναμονή…):O 3)Ναι 4)Τον έχω αναφέρει ποιο πάνω.......(είναι βάσσανο Αλλά SAMSUNG είναι αυτή….!) Δεν μπορείς να τα έχεις όλα!!!Και ομορφιά και καλή ποιότητα και να είναι και απλό στην χρήση (δεν εννοώ βέβαια την καθημερινή) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArchangelGr Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 Ρώτησα και τελικά το U700 της vodafone ΔΕΝ έχει vodafone live μενού.. :up: Φιλε μ που το ρωτησες αυτο και το λες ετσι????? ΕΛΕΟΣ!!!! Παράθεση Σαμιώτης Π. Samsung Customer Care Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TelisAgg Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 Ρε παιδιά, είμαι φανατικός SEάκιας, αλλά έκανα την υπέρβαση και πήρα U700 (λόγω εμφάνισης βέβαια). Τώρα προσπαθώ να κάνω τα αυτονόητα, όπως πχ να προγραμματίσω τα "προγραμματιζόμενα" πλήκτρα συντομεύσεων και συγκεκριμένα το αριστερό & δεξιό, τα οποία είναι προρυθμισμένα στα SMS και στο Internet. Αλλά ΔΕΝ μπορώ!!! Μπορεί κάποιος πιο έμπειρος να βοηθήσει; Αρχίζω να νιώθω άσχετος...:lol::lol::lol: Παράθεση Οικογένεια, φίλους, δουλειά και γέλιο :lol:. Τι άλλο να θέλει κανείς; (η υγεία είναι προαπαιτούμενο...) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 Θα μεγαλώσεις και θα μάθεις!!!!:lol::lol: Πλάκα κάνω..>! Θεωρώντας ότι έχει το ίδιο μενού με το U600 πας: Ρυθμίσεις -> Ρυθμίσεις τηλεφώνου -> Συντομεύσεις :) Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TelisAgg Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 Σε ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά εκεί ρυθμίζεις ΜΟΝΟ τις 4 συντομεύσεις του κεντρικού πλήκτρου. Το αριστερό και δεξιό αδυνατώ να βρω από πού ρυθμίζεται... Να σημειώσω οτι στο πενιχρό manual τα αναφέρει σαν "προγραμματιζόμενα" πλήκτρα. Παράθεση Οικογένεια, φίλους, δουλειά και γέλιο :lol:. Τι άλλο να θέλει κανείς; (η υγεία είναι προαπαιτούμενο...) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 Ααααα! Σόρρυ, εγώ δεν πρόσεξα ΄... αλλά αν εννοείς τα touch keys (αριστερά και δεξιά) έχω την εντύπωση πως δεν αλλάζουν... Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος! Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 Γνωρίζει κανείς αν το U700 της vodafone έχει vodafone live μενού ή όχι..; Ναι εχει.Το πηρε η κορη μου αλλα δεν την βλεπω ενθουσιασμενη. Αν δεν κάνω λάθος όλα τα vodafone κινητά έχουν και το μενού της:mad: Οχι ολλα.....Το U600 δεν εχει. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 Ρε παιδια ποσο σας κραταει η μπαταρια του ???? Της κορης μου απο χθες το πρωι μονο μεχρι σημερα το μεσημερι χωρις ιδιαιτερη χρηση ομιλιας.Ειναι λογικο αυτο ???? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArchangelGr Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Οχι ολλα.....Το U600 δεν εχει. Το U600 ρε παιδια ΔΕΝ ειναι VFlive συσκευη!!!!!!!!!! Γι' αυτο εδω στη δουλεια ακουμε ΤΑ περιεργα!!!! Η παραπληροφόρηση σε όλο της το μεγαλείο! Παράθεση Σαμιώτης Π. Samsung Customer Care Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Το U600 ρε παιδια ΔΕΝ ειναι VFlive συσκευη!!!!!!!!!! Αυτο ειπα κι εγω... Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArchangelGr Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Γιαννης το παλικαρι εγραψε: Αν δεν κάνω λάθος όλα τα vodafone κινητά έχουν και το μενού της. Και απαντας εσυ: Οχι ολλα.....Το U600 δεν εχει. Απο ποτε το U600 ειναι συσκευη της vodafone???? Παράθεση Σαμιώτης Π. Samsung Customer Care Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Γιαννης το παλικαρι εγραψε: Αν δεν κάνω λάθος όλα τα vodafone κινητά έχουν και το μενού της. Προφανως εννοουσε κινητα με συνδεση Vodafone.Ας μας πει ο ιδιος εδω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArchangelGr Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Αν ειναι ετσι ΟΚ! Απλα στο call center ξερεις ποσες φορες μες εχουν ρωτησει αν το U600 ειναι VF συσκευη???? Πως τους εχει κολλησει δεν μπορω να καταλαβω.... Παράθεση Σαμιώτης Π. Samsung Customer Care Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Αν ειναι ετσι ΟΚ! Απλα στο call center ξερεις ποσες φορες μες εχουν ρωτησει αν το U600 ειναι VF συσκευη???? Πως τους εχει κολλησει δεν μπορω να καταλαβω.... Τυχερος εισαι...Εχω ακουσει και πιο απιθανες ερωτησεις σε call center. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FLO Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Τελικα παιδια πιο προτεινεται? το u600 η το u 700?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Τελικα παιδια πιο προτεινεται? το u600 η το u 700?? Πηρε στη γυναικα μου το U600 και στην κορη μου το U700 πριν μια βδομαδα.Εγω δεν θα επαιρνα κανενα .... Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArchangelGr Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Κατα τη γνώμη μου τo U700 ειναι καλυτερο... Διορθωνει και το προβλημα με τον καταλογο αλλα δεν εχει FM.... Είναι και 3G.... Παράθεση Σαμιώτης Π. Samsung Customer Care Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s6_sot Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Κατα τη γνώμη μου τo U700 ειναι καλυτερο... Διορθωνει και το προβλημα με τον καταλογο αλλα δεν εχει FM.... Είναι και 3G.... ¨Οταν λες προβλήματα με τον κατάλογο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Ρε παιδια ποσο σας κραταει η μπαταρια του ???? Της κορης μου απο χθες το πρωι μονο μεχρι σημερα το μεσημερι χωρις ιδιαιτερη χρηση ομιλιας.Ειναι λογικο αυτο ???? Τελικα για την μπαταρια δεν εχει να πει κανεις τιποτα ??? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s6_sot Δημ. October 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2007 Παιδιά επειδή σήμερα θα πάω για κινητο, θα μπορούσατε να μου πείτε τι προβλήματα είχε με τον κατάλογο και διορθώθηκαν (το ς το γράφει κανονικα?), πόσο κρατάει η μπαταρία του και αν κανει συγχρονισμό με το outlook?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArchangelGr Δημ. October 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2007 Το U600 δεν ταξινομει αλφαβητικα. Το U700 ταξινομει κανονικα. Η μπαταρια κραταει 2-3 ημερες. Κανει συγχρονισμο με Outlook. Παράθεση Σαμιώτης Π. Samsung Customer Care Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostantinos19 Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 ti psaxntete na brite tora poso ktataei i mpataria logiko einai i kori s an to exei sta xeria apo to proi mexri to brady .. ego ksero pos exei tin poiotiota tis samsung kai oti exei parei brabeio gia to kaliteri tilefono to 2007 tora n esys kserete parsotera apo aytous poy edosan to brabeio..... nai kai mia mera na krataei kai ti egine?? an milaei 2 ores kai bazei cam kaii mp3 ???? eksaloy einai toso lepto poy dikeologite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArchangelGr Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 konstantinos19 εγινε και παρα εγινε.... αγοραζεις ενα τηλεφωνο για να ειναι λειτουργικο. οχι μονο επειδη ειναι κομψο. αυτα τα κανουν οι φιγουρατζιδες η αλλιως οι Samsungακηδες. Παράθεση Σαμιώτης Π. Samsung Customer Care Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts