chrismd Δημοσιεύτηκε June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 22, 2007 Παιδιά χρειάζομα κάτι το οποίο δεν ξέρω κατα πόσο είναι εφικτό. Χρείαζομαι ένα πρόγραμμα να το πω; Αυτό που θέλω είναι ένα αντίστροφο χρονόμετρο μέχρι τις 10 μαίου 2008 που να λέει είτε πόσες ώρες ή δευτερόλεπτα απομένουν μεχρι τότε. Αν γίνετε να μπορώ να το έχω και στην επιφάνεια εργασίας. Έχω προς το παρόν ΧΡ αλλά τώρα θα πάρω και τον πρώτο μου mac. υπάρχει περίπτωση να βρώ κάτι τέτοιο Help!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 Παιδιά χρειάζομα κάτι το οποίο δεν ξέρω κατα πόσο είναι εφικτό. Χρείαζομαι ένα πρόγραμμα να το πω; Αυτό που θέλω είναι ένα αντίστροφο χρονόμετρο μέχρι τις 10 μαίου 2008 που να λέει είτε πόσες ώρες ή δευτερόλεπτα απομένουν μεχρι τότε. Αν γίνετε να μπορώ να το έχω και στην επιφάνεια εργασίας. Έχω προς το παρόν ΧΡ αλλά τώρα θα πάρω και τον πρώτο μου mac. υπάρχει περίπτωση να βρώ κάτι τέτοιο Help!!!! Ψάξε κάτι σε countdown program. Με μια πολύ γρήγορη αναζήτηση βρήκα αυτό. Φαντάρος είσαι και θες να μετράς αντίστροφα;;; :p :lol: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismd Δημ. June 22, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 Ευχαριστώ τελικά βρήκα και άλλα πολλά προγράμματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts