manan69t Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Οκ καταλαβα,πάντως αν τυχόν μπορώ να βοηθήσω σε τίποτα το φιλο ευχαρίστως. Πάντως άσχετο αλλά το έβγαλα λίγο με την ευκαιρία κ το είδα δίπλα στο note Και πραγματικά είναι το χάος Και όλο αυτό μέσα σε 3 μόλις χρόνια. Η ναυαρχίδα τότε της HTC που μάλιστα την είχα Και χρυσοπλήρωση 750 ευρώ είναι η μέρα με τη νύχτα με το γίγαντα της σαμυ,άσε που μου φαίνεται Και τόσο δα στο χέρι ενώ τότε κο θεωρούσα γκουμουτσα,τεράστιο! Πως αλλάζουν οι καιροί.. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamos Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 υπαρχει η δυνατοτητα να συνδεσω τη συσκευη με τα windows 7 χωρις να χρησιμοποιησω το mobile device center καθως δεν μου δουλευει?υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarthan Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Γεια σας εχω ενα htc p3650 με windows 5.26 Θελω να ρωτησω αν μπορω να κανω update κ ποια windows ειναι καλα για αυτο το κινητο?? Επισης γινεται να το μετατρεψω σε android??? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 Γεια σας εχω ενα htc p3650 με windows 5.26 Θελω να ρωτησω αν μπορω να κανω update κ ποια windows ειναι καλα για αυτο το κινητο?? Επισης γινεται να το μετατρεψω σε android??? Ευχαριστωδες εδω για android:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts