savasgr Δημοσιεύτηκε June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 21, 2007 γεια και χαρα σας, εχω isdn γραμμη ,μια altec dsl συνδεση με ενα zxdsl 852 usb modem και επεσε στα χερια μου ενα netgear wgr614 και θελω να κανω τις απαραιτητες ενεργειες για να μπορεσω να τα συνδεσω ολα αυτα για να μπαινω στον internet με το pda μου μεσω wifi...σας το ειπα οτι ειμαι ασχετος:lol: Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 γεια και χαρα σας, εχω isdn γραμμη ,μια altec dsl συνδεση με ενα zxdsl 852 usb modem και επεσε στα χερια μου ενα netgear wgr614 και θελω να κανω τις απαραιτητες ενεργειες για να μπορεσω να τα συνδεσω ολα αυτα για να μπαινω στον internet με το pda μου μεσω wifi...σας το ειπα οτι ειμαι ασχετος:lol: Το Netgear έχει ένα CD που θα σε βοηθήσει. Αν δεν ξέρεις τα βασικά θα χαθούμε αν σε κατευθύνω και παλι έχει δουλειά. Χοντρικά θα συνδέσεις το usb modem adsl στο router. Άν το pda έχει wifi τότε απλά θα συνδεθείς. Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasgr Δημ. June 30, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 περιμενω εναν φιλο σημερα που ξερει απο αυτα , λογικα θα βοηθησει, αν οχι θα αρχισω να αυτοσχεδιαζω...:lol: Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts