Xander Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Στον στρατό είχαμε ένα βάτραχο δεμένο στο παράθυρο. Έκανε καλή δουλειά με τα κουνούπια, δεν αφήνε τίποτα. :lol::lol: απλή καθημερινή λύση για κάθε σπιτικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Τωρα τελευταια πετυχαινω σε κατι καναλια τηλεμαρκετινγκ μια λαμπα της diamantino.Ειναι λιγο ακριβη (39 €) αλλα πρεπει να κανει καλη δουλεια+το οτι αποφευγεις τα χυμικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasGre Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Παρηγγειλα εγω κατι αντιστοιχο με UV λαμπα 6w της telco και καλυπτει θεωρητικα 30τ.μ με κοστος περι τα 14€. Ελπιζω να κανει δουλεια γιατι δεν παλευεται αλλο η κατασταση. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Πες μας αμα κανει δουλεια , γιατι οντως η κατασταση φετος δεν παλευεται:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Καλημέρα, να ρωτήσω κι εγώ παιδιά για το δικό μου πρόβλημα με τα κουνούπια, στο διαμέρισμα που μένω......είμαι στον τελευταίο όροφο (5ο) και από πάνω έχω ταράτσα με κεραμοσκεπή. Στην τέντα του μπαλκονιού μου λοιπόν, υπάρχουν σμήνη κουνουπιών, από την εξωτερική της πλευρά (που βλέπει ο ήλιος) ακόμα και την ημέρα, με αποτέλεσμα να τσιμπάνε συνεχώς τα παιδιά που βγαίνουν να παίξουν στο μπαλκόνι την ημέρα, για τη νύχτα δε το συζητώ διότι γίνεται χαμός..... Απορώ πως μαζεύονται τόσα πολλά την ημέρα και ειδικά στην τέντα μου........σκέφτομαι να ραντίσω κάτι την τέντα αλλά τι? Πως να το ζητήσω και από που? Από μαγαζί με γεωργικά φάρμακα? Σκέφτηκα και το θέμα της λάμπας που αναφέρετε εδώ, αλλά θα κάνει δουλειά την ημέρα αυτή ή είναι μόνο για τη νύχτα?? Κάθε βοήθεια δεκτή..... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Καλημέρα, να ρωτήσω κι εγώ παιδιά για το δικό μου πρόβλημα με τα κουνούπια, στο διαμέρισμα που μένω......είμαι στον τελευταίο όροφο (5ο) και από πάνω έχω ταράτσα με κεραμοσκεπή. Στην τέντα του μπαλκονιού μου λοιπόν, υπάρχουν σμήνη κουνουπιών, από την εξωτερική της πλευρά (που βλέπει ο ήλιος) ακόμα και την ημέρα, με αποτέλεσμα να τσιμπάνε συνεχώς τα παιδιά που βγαίνουν να παίξουν στο μπαλκόνι την ημέρα, για τη νύχτα δε το συζητώ διότι γίνεται χαμός..... Απορώ πως μαζεύονται τόσα πολλά την ημέρα και ειδικά στην τέντα μου........σκέφτομαι να ραντίσω κάτι την τέντα αλλά τι? Πως να το ζητήσω και από που? Από μαγαζί με γεωργικά φάρμακα? Σκέφτηκα και το θέμα της λάμπας που αναφέρετε εδώ, αλλά θα κάνει δουλειά την ημέρα αυτή ή είναι μόνο για τη νύχτα?? Κάθε βοήθεια δεκτή..... παρε και ριξε imperator η fendona. αυτα ειναι για απολυμανση κατοικιων. κανουν και για τα κουνουπια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 (edited) παρε και ριξε imperator η fendona. αυτα ειναι για απολυμανση κατοικιων. κανουν και για τα κουνουπια. Σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση, μου πρότειναν και κάποιο Lambda Cyhalothrin 80ml για να το κάνω διάλυμα με νερό (αναλογία 20ml/1 Lt) και να ψεκάσω τις επιφάνειες που θέλω......είναι αυτό εδώ Edited May 23, 2013 by topmar Προσθήκη κειμένου Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση, μου πρότειναν και κάποιο Lambda Cyhalothrin 80ml για να το κάνω διάλυμα με νερό (αναλογία 20ml/1 Lt) και να ψεκάσω τις επιφάνειες που θέλω......είναι αυτό εδώ και το icon παρομιο ειναι. οποιο θες περνεις. εγω χρησιμοποιω το imperator. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Καλημέρα, να ρωτήσω κι εγώ παιδιά για το δικό μου πρόβλημα με τα κουνούπια, στο διαμέρισμα που μένω......είμαι στον τελευταίο όροφο (5ο) και από πάνω έχω ταράτσα με κεραμοσκεπή. Στην τέντα του μπαλκονιού μου λοιπόν, υπάρχουν σμήνη κουνουπιών, από την εξωτερική της πλευρά (που βλέπει ο ήλιος) ακόμα και την ημέρα, με αποτέλεσμα να τσιμπάνε συνεχώς τα παιδιά που βγαίνουν να παίξουν στο μπαλκόνι την ημέρα, για τη νύχτα δε το συζητώ διότι γίνεται χαμός..... Απορώ πως μαζεύονται τόσα πολλά την ημέρα και ειδικά στην τέντα μου........σκέφτομαι να ραντίσω κάτι την τέντα αλλά τι? Πως να το ζητήσω και από που? Από μαγαζί με γεωργικά φάρμακα? Σκέφτηκα και το θέμα της λάμπας που αναφέρετε εδώ, αλλά θα κάνει δουλειά την ημέρα αυτή ή είναι μόνο για τη νύχτα?? Κάθε βοήθεια δεκτή..... Απολύμανση & παιδιά... Πάνε αυτά τα 2 μαζί?? Δε ξέρω γι'αυτό ρωτάω... Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 το ιμπερατορ δεν εχει θεμα. δεν λεμε να ψεκασεις και να παει το παιδι να κατσει πανω η να πιασει το απολυμασμενο μερος και μετα να το βαλει στο στομα. φαντασου οτι το δινουν και για σπιτια με κατοικιδιο. 1 ωρα μετα να γλυψει ο σκυλος δεν εχει προβλημα. παντα ομως προσεχουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 (edited) το ιμπερατορ δεν εχει θεμα. δεν λεμε να ψεκασεις και να παει το παιδι να κατσει πανω η να πιασει το απολυμασμενο μερος και μετα να το βαλει στο στομα. φαντασου οτι το δινουν και για σπιτια με κατοικιδιο. 1 ωρα μετα να γλυψει ο σκυλος δεν εχει προβλημα. παντα ομως προσεχουμε. Έτσι ακριβώς όπως τα λέει ο φίλος είναι.Είμαι γεωπόνος και έχω κατάστημα με γεωπονικά είδη. Αν διαβάσεις τις ετικέτες και στα τρία αυτά φάρμακα που αναφέρατε θα δεις ότι γράφουν ότι είναι "εντομοκτόνα εσωτερικών και εξωτερικών χώρων για την καταπολέμηση εντόμων υγειονομικής σημασίας" (η ετικέτα του icon). Βέβαια πάντα προσέχουμε όταν ψεκαζουμε και που ψεκαζουμε, ιδιαίτερα όταν έχουμε και παιδιά όπως ανάφερε και ο gsa1967. Edited May 23, 2013 by guspsoras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Έτσι ακριβώς όπως τα λέει ο φίλος είναι.Είμαι γεωπόνος και έχω κατάστημα με γεωπονικά είδη. Αν διαβάσεις τις ετικέτες και στα τρία αυτά φάρμακα που αναφέρατε θα δεις ότι γράφουν ότι είναι "εντομοκτόνα εσωτερικών και εξωτερικών χώρων για την καταπολέμηση εντόμων υγειονομικής σημασίας" (η ετικέτα του icon). Βέβαια πάντα προσέχουμε όταν ψεκαζουμε και που ψεκαζουμε, ιδιαίτερα όταν έχουμε και παιδιά όπως ανάφερε και ο gsa1967. συναδελφοι ειμαστε και εγω γεωπονος ειμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Έτσι ακριβώς όπως τα λέει ο φίλος είναι.Είμαι γεωπόνος και έχω κατάστημα με γεωπονικά είδη. Αν διαβάσεις τις ετικέτες και στα τρία αυτά φάρμακα που αναφέρατε θα δεις ότι γράφουν ότι είναι "εντομοκτόνα εσωτερικών και εξωτερικών χώρων για την καταπολέμηση εντόμων υγειονομικής σημασίας" (η ετικέτα του icon). Βέβαια πάντα προσέχουμε όταν ψεκαζουμε και που ψεκαζουμε, ιδιαίτερα όταν έχουμε και παιδιά όπως ανάφερε και ο gsa1967. Μου πέφτεις λίγο μακριά να ερχόμουν να το πάρω από σένα... :p το ιμπερατορ δεν εχει θεμα. δεν λεμε να ψεκασεις και να παει το παιδι να κατσει πανω η να πιασει το απολυμασμενο μερος και μετα να το βαλει στο στομα. φαντασου οτι το δινουν και για σπιτια με κατοικιδιο. 1 ωρα μετα να γλυψει ο σκυλος δεν εχει προβλημα. παντα ομως προσεχουμε. Οι αναλογίες είναι όπως θα αναγράφει το σκεύασμα ή προτείνεις (προτείνετε) κάτι άλλο? Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 (edited) Μου πέφτεις λίγο μακριά να ερχόμουν να το πάρω από σένα... :p Οι αναλογίες είναι όπως θα αναγράφει το σκεύασμα ή προτείνεις (προτείνετε) κάτι άλλο? Μπα, μην στεναχωριέσαι, δεν με πειράζει. :):):) Το imperator και το icon έχουν ίδια δοσολογία = 10cc (1 κουταλιά της σούπας) σε 1 λίτρο για προληπτική εφαρμογή και 20cc (2 κουταλιές της σούπας) για κατασταλτική εφαρμογή. http://www.syngenta.com/country/gr/el/products/public-health/insecticides/Pages/Icon-2,5-CS.aspx http://www.syngenta.com/country/gr/el/products/public-health/insecticides/Pages/IMPERATOR-25-EC.aspx Εγώ πριν καμιά 20αριά μέρες ψέκασα με το icon την αυλή του σπιτιού και τα μπαλκόνια, από τότε ησύχασα. Edited May 26, 2013 by guspsoras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 εγω εριξα τα 80ml του imperator σε μια ψεκαστηρα σε 5 λιτρα νερο . ειχα μυρμηγκια κλπ και το εκανα για κατασταλτικη εφαρμογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Μπα, μην στεναχωριέσαι, δεν με πειράζει. :):):) Το imperator και το icon έχουν ίδια δοσολογία = 10cc (1 κουταλιά της σούπας) σε 1 λίτρο για προληπτική εφαρμογή και 20cc (2 κουταλιές της σούπας) για κατασταλτική εφαρμογή. http://www.syngenta.com/country/gr/el/products/public-health/insecticides/Pages/Icon-2,5-CS.aspx http://www.syngenta.com/country/gr/el/products/public-health/insecticides/Pages/IMPERATOR-25-EC.aspx Εγώ πριν καμιά 20αριά μέρες ψέκασα με το icon την αυλή του σπιτιού και τα μπαλκόνια, από τότε ησύχασα. εγω εριξα τα 80ml του imperator σε μια ψεκαστηρα σε 5 λιτρα νερο . ειχα μυρμηγκια κλπ και το εκανα για κατασταλτικη εφαρμογη. Μάγκες καλημέρα και συγγνώμη αν σας κούρασα... Imperator ή icon? Απ' ότι κατάλαβα το ίδιο πράγμα είναι, ότι και να πάρω. Σωστά? Μπορώ να ψεκάσω και τις τέντες? Και τις μπαλκονόπορτες περιμετρικά? Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 παρομοια φαρμακα ειναι. ναι μπορεις να ψεκασεις και τις τεντες και τις μπαλκονοπορτες περιφερειακα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Μάγκες καλημέρα και συγγνώμη αν σας κούρασα... Imperator ή icon? Απ' ότι κατάλαβα το ίδιο πράγμα είναι, ότι και να πάρω. Σωστά? Μπορώ να ψεκάσω και τις τέντες? Και τις μπαλκονόπορτες περιμετρικά? Ναι σχεδόν τα ίδια είναι, απλά αλλάζει η δραστική ουσία. Κατά την γνώμη μου πάρε το icon γιατί καταπολεμά περισσότερα έντομα, αλλά και το imperator να πάρεις θα κάνεις την δουλειά σου. Πάρε όποιο είναι πιο φτηνό. Ψέκασε παντού, τέντες, μπαλκονόπορτες, τοίχους και είσαι κομπλέ. Αν έχεις μωρό ή μικρά παιδιά, κράτα τα μακριά για μερικές ώρες καλού κακού και ετοιμάσου να σκουπίζεις πτώματα εντόμων:D:D:D Καλή επιτυχία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Ναι σχεδόν τα ίδια είναι, απλά αλλάζει η δραστική ουσία. Κατά την γνώμη μου πάρε το icon γιατί καταπολεμά περισσότερα έντομα, αλλά και το imperator να πάρεις θα κάνεις την δουλειά σου. Πάρε όποιο είναι πιο φτηνό. Ψέκασε παντού, τέντες, μπαλκονόπορτες, τοίχους και είσαι κομπλέ. Αν έχεις μωρό ή μικρά παιδιά, κράτα τα μακριά για μερικές ώρες καλού κακού και ετοιμάσου να σκουπίζεις πτώματα εντόμων:D:D:D Καλή επιτυχία. Μέσα και έξω? Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Μέσα και έξω? Ναι, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και σε εσωτερικούς και σε εξωτερικούς χώρους, είναι άοσμα και δεν αφήνουν σημάδια στους τοίχους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasGre Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Πες μας αμα κανει δουλεια , γιατι οντως η κατασταση φετος δεν παλευεται:( Το χρησιμοποιώ εδώ και 4 ημέρες και δεν με έχει τσιμπήσει τίποτα. Ίσως επειδή δεν έχει πολύ ζέστη το βράδυ αυτές τις ημέρες να μην έχει και πολλά κουνούπια αλλά και πάλι αυτά που ήρθανε τα βρήκα ψόφια πάνω στο ηλεκτρικό σύρμα που έχει γύρω γύρω η λάμπα. Έχει και αφαιρούμενο κάδο στο κάτω μέρος για να πετάς τα ψόφια αν και μέχρι τώρα όσα ψόφησαν κόλλησαν πάνω στο σύρμα. Για τα 13€ που ζητάει πιστεύω είναι μία καλή λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 (edited) Τελικά christoforas τί έκανες με τα κουνούπια; ησύχασες; Edited May 31, 2013 by guspsoras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Καλημέρα, δεν έχω προλάβει ακόμη να απολυμάνω όπως μου υπέδειξες μαζί με τον άλλο φίλο, λόγω συνεχών επαγγελματικών ταξιδιών. Το Σάββατο λογικά θα ψεκάσω και θα δούμε... Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 Καλησπέρα.Μετά το θέμα με τα μακαρόνια, ήρθε η ώρα για ένα ακόμη βαθυστόχαστο θέμα!:lol: Πώς αντιμετωπίζετε τα κουνούπια;Με φιδάκια, ή άλλα συστήματα; Με τις κατσαρίδες; Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 Σαλόνι, διάδρομος, δωμάτιο, υπάρχει καθημερινά από τις 6-7 το απόγευμα έως το πρωί που θα ξυπνήσουμε μηχάνημα με ταμπλέτες και δουλεύει... ΚΆΘΕ ΜΈΡΑ για καμιά 100 μέρες το χρόνο σίγουρα... Δεν υπάρχει κουνούπι ποτέ στο σπίτι μέσα... Τώρα για έξω είναι μπέρδεμα... Βάζω 2 φιδάκια, μαστουρώνεις.... Και βλέπεις και κανένα σημαδάκι από κουνούπι... Πόσο μάλλον κάτι μυγάκια με φτερά που δε φεύγουν με τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts