tom12 Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 i othoni einai toso kali oso tin parousiazoun?? iparxei kapia thiki sto paketo? se metria xrisi poso krata i mpataria? fenete poly megalo sto xeri i to adikoun oi foto? kanena themataki kalo yparxei pouthena na doume?? :):):):):):):) kapios katoxos as apadisei. einai simantiko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sodissey Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 i othoni einai toso kali oso tin parousiazoun?? iparxei kapia thiki sto paketo? se metria xrisi poso krata i mpataria? fenete poly megalo sto xeri i to adikoun oi foto? kanena themataki kalo yparxei pouthena na doume?? :):):):):):):) η οθονη ειναι πολυ καλη και εχει καλη αποκριση υπαρχει θηκη στο πακετο πολυ ωραια αλλα χωρις πιαστρακι για τη ζωνη 3 ημερες σε μετρια χρηση (τωρα απενεργοποιησα το 3g να δω ποσο θα κρατησει) στο χερι ειναι μια χαρα σε σχεση με το P910i που ειχα και πιο ελαφρυ (αν ειχε και το ροδακι 5 κατευθυνσεων.... θα ηταν πιο βολικο) Για θεματα δεν ξερω αλλα νομιζω οτι του P1i που μπορεις να βρεις ταιριαζουν μια χαρα αυτα φιλε Τom12! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 kapios katoxos as apadisei. einai simantiko Δεν είμαι ακόμα κάτοχος του W960 για να απαντήσω στις ερωτήσεις σου, αλλά για θέματα δες εδώ: http://www.zedge.net/themes/908/sony-ericsson-w950-themes/13-0-1/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 η οθονη ειναι πολυ καλη και εχει καλη αποκριση υπαρχει θηκη στο πακετο πολυ ωραια αλλα χωρις πιαστρακι για τη ζωνη 3 ημερες σε μετρια χρηση (τωρα απενεργοποιησα το 3g να δω ποσο θα κρατησει) στο χερι ειναι μια χαρα σε σχεση με το P910i που ειχα και πιο ελαφρυ (αν ειχε και το ροδακι 5 κατευθυνσεων.... θα ηταν πιο βολικο) Για θεματα δεν ξερω αλλα νομιζω οτι του P1i που μπορεις να βρεις ταιριαζουν μια χαρα αυτα φιλε Τom12! euxaristo poly. me kalupses apolita. erxete kai i epidotisi se liges meres....:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alxk Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Δεν μπορώ να καταλάβω όμως γιατί δεν έβαλαν την μπαταρία που έβαλαν και στο p1i (1120 mAh). Βλακείες κάνει η SE.. Αυτη η τοσο μεγαλη διαφορα στο SAR τελικα ειναι πολυ βλαβερη?Θα πρεπει δηλαδη να χρησιμοποιουμε bt ακουστικο? Προτιμότερο είναι να χρησιμοποιούμε όσο το δυνατόν λιγότερο το κινητό τηλέφωνο :p αλλά σίγουρα ένα handsfree ή ακόμα και ένα BT handsfree "ψήνει" λιγότερο τον εγκέφαλό μας. Καλό θα ήταν επίσης να μην κολλάμε το κινητό στο αυτί και να μην φωνάζουμε όταν μιλάμε στο κινητό. Παράθεση :music: Wake up! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 paidia otan lete oti den exei kali edasi to ixeio, as poume einai sta epipeda k800? k750? paromiaste to me kapio. kai pio einai to sar??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostaKosta Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Άλλη μια ερώτηση... Από φωτογραφίες τι λέει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Δεν μπορώ να καταλάβω όμως γιατί δεν έβαλαν την μπαταρία που έβαλαν και στο p1i (1120 mAh). Βλακείες κάνει η SE.. . Δεν μπορεί να πεί στο W960? :confused: Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALISZ Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει το αρχείο (.sis) για την ελληνική γλώσσα? Ψάχνω σε όλα τα site της SE και δεν το βρίσκω πουθενά. Έχει κάποιος στις επιλογές γλώσσας και την ελληνική? Εγώ έχω μόνο την αγγλική... Παράθεση Nokia N95, SonyEricsson W960i, HTC TyTN II, HTC Touch Dual, Nokia N95 8 GB, HTC Touch Diamond, SE C902, Samsung SGH i-900 Omnia, HTC Touch HD, SE Xperia X1, LG Arena, SE W995, Samsung i8910 HD, Samsung i8000 Omnia II, iPhone 3GS, HTC HD2, iPhone 4, Xperia Mini, iPhone 4S, Galaxy Note II, Sony Xperia S, Galaxy S4, Galaxy Note3, LG Nexus 5, Galaxy Note 8, Galaxy Note 10.1 LTE 2014 Edition, LG G3, Galaxy Note 4, iPhone 6S Plus, iPhone 7 Plus. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtimb Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 Ρε παιδια να κανω μια ερωτηση επειδη ειμαι λιγο ασχετος απο οθονες αφης.Παιχνιδια πως παιζουμε στο Ρ1 η στο W960?Με την γραφιδα μονο,επειδη δεν υπαρχει καποιο πολυπληκτρο η joystic?Τα απλα java παιχνιδια τα παιζει η πρεπει να ειναι sis και πως?αντι για joystic χρησιμοποιουμε τα αριθμητικα πληκτρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sodissey Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 Ρε παιδια να κανω μια ερωτηση επειδη ειμαι λιγο ασχετος απο οθονες αφης.Παιχνιδια πως παιζουμε στο Ρ1 η στο W960?Με την γραφιδα μονο,επειδη δεν υπαρχει καποιο πολυπληκτρο η joystic?Τα απλα java παιχνιδια τα παιζει η πρεπει να ειναι sis και πως?αντι για joystic χρησιμοποιουμε τα αριθμητικα πληκτρα? παιζει και .sis και java και παιζεις με τα αριθμητικα πληκτρα απο οτι ξεω οπως σε ολα τα τλεφωνα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sodissey Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 Λοιπον εχω απενεργοποιησει το 3g και η μπαταρια με μετρια χρηση κραταει 4 μερες! Για οποιον δεν χρησιμοποιει 3g του προτεινω να το απενεργοποιησει και να χρησιμοποιει το απλο gsm!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 Και ποιος χρησιμοποιεί μόνιμα το 3g; Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 Εγώ το έχω μόνιμα στο 3G (το p1) ...Αλλά όμως δεν έχω σήμα :lol: :(. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 Αλλά όμως δεν έχω σήμα :lol: :(. Αν είναι έτσι είσαι απόλυτα δικαιολογημένος να το έχεις μόνιμα στο 3g. :lol: Δεν νομίζω ότι χάνεις τίποτα ουσιαστικό. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonMolina Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 Να πω κι εγώ την γνώμη μου... Το τηλέφωνο έχει τρελή ποιότητα ήχου στα κλασσικά ακουστικά Walkman που δίνει η SE. Μέχρι και το ράδιο ακούγεται τζάμι. Το interface του είναι απλά θεϊκό! Ιδιαίτερα βολικό βρίσκω την αναγνώριση γραφικού χαρακτήρα που δουλεύει και με τα δάχτυλα (αν είσαι λίγο ντελικάτος). Ειδικά όταν ψάχνεις ένα album μέσα στην συλλογή σου, ή ακόμα χειρότερα ένα τραγούδι μέσα στις εκατοντάδες είναι ότι πρέπει! Ρύθμισα και τον λογαριασμό του Gmail και έχω τα e-mail μου σε όλη την γειτονιά (να 'ναι καλά το Linksys - γιατί εγώ κερατιάτικα στην ρουφιάνα την Cosmote δεν πληρώνω!) Το μεγάλο γέλιο έπεσε στην σχολή! Μας έλεγε ο καθηγητής για ένα ωραίο βιβλίο στροβιλομηχανών και το παρήγγειλα επιτόπου για μία φίλη από το αμφιθέατρο... Με το PSP δεν το είχα δοκιμάσει ο μάπας! Και μιας και είπα PSP... Είχε ένα πανάκι καθαρισμού που πήρε μεταγραφή για το τηλέφωνο. Μια χαρά μου έκατσε! All in all, το τηλέφωνο είναι με διαφορά ότι καλύτερο έχω πάρει μέχρι στιγμής. Και το πιο όμορφο (μετά από S700i και W810i βέβαια ο συναγωνισμός δεν είναι τίποτα το τρομερό - για τα παλιότερα δεν θέλετε να ξέρετε καν!) Βέβαια για τα BT ακουστικά το ψήνω τρελά, αν και φοβάμαι ότι θα μου ξεζουμίζουν την μπαταρία. Άσε που δεν ξέρω πως τα πάνε από ποιότητα ήχου (βασικότατο!) Any help? Παράθεση Don Molina from Outer Heaven Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 Αν κραταει 4 ημέρες η μπαταρία, είναι μια χαρά! :D Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sodissey Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 Να πω κι εγώ την γνώμη μου... Το τηλέφωνο έχει τρελή ποιότητα ήχου στα κλασσικά ακουστικά Walkman που δίνει η SE. Μέχρι και το ράδιο ακούγεται τζάμι. Το interface του είναι απλά θεϊκό! Ιδιαίτερα βολικό βρίσκω την αναγνώριση γραφικού χαρακτήρα που δουλεύει και με τα δάχτυλα (αν είσαι λίγο ντελικάτος). Ειδικά όταν ψάχνεις ένα album μέσα στην συλλογή σου, ή ακόμα χειρότερα ένα τραγούδι μέσα στις εκατοντάδες είναι ότι πρέπει! Ρύθμισα και τον λογαριασμό του Gmail και έχω τα e-mail μου σε όλη την γειτονιά (να 'ναι καλά το Linksys - γιατί εγώ κερατιάτικα στην ρουφιάνα την Cosmote δεν πληρώνω!) Το μεγάλο γέλιο έπεσε στην σχολή! Μας έλεγε ο καθηγητής για ένα ωραίο βιβλίο στροβιλομηχανών και το παρήγγειλα επιτόπου για μία φίλη από το αμφιθέατρο... Με το PSP δεν το είχα δοκιμάσει ο μάπας! Και μιας και είπα PSP... Είχε ένα πανάκι καθαρισμού που πήρε μεταγραφή για το τηλέφωνο. Μια χαρά μου έκατσε! All in all, το τηλέφωνο είναι με διαφορά ότι καλύτερο έχω πάρει μέχρι στιγμής. Και το πιο όμορφο (μετά από S700i και W810i βέβαια ο συναγωνισμός δεν είναι τίποτα το τρομερό - για τα παλιότερα δεν θέλετε να ξέρετε καν!) Βέβαια για τα BT ακουστικά το ψήνω τρελά, αν και φοβάμαι ότι θα μου ξεζουμίζουν την μπαταρία. Άσε που δεν ξέρω πως τα πάνε από ποιότητα ήχου (βασικότατο!) Any help? Αγόρασα τα bluetooth ακουστικα HBH-DS200 και ακουγονται πολυ καλυτερα απο αυτα που περιλαμβανονται στη συσκευασια και δεν τρωνε την μπαταρια πολυ! Τα χρησιμοποιω κυριως για να ακουω μουσικη περιπου 2 ωρες την ημερα. Αξιζουν τα χρηματα τους αν καποιος μπορει να διαθεσει 69€ !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 Αγόρασα τα bluetooth ακουστικα HBH-DS200 και ακουγονται πολυ καλυτερα απο αυτα που περιλαμβανονται στη συσκευασια και δεν τρωνε την μπαταρια πολυ! Τα χρησιμοποιω κυριως για να ακουω μουσικη περιπου 2 ωρες την ημερα. Αξιζουν τα χρηματα τους αν καποιος μπορει να διαθεσει 69€ !!! με κατι παραπανω μπορεις να παρεις αυτα που εχω εγω και ειμαι παρα μα παρα πολυ ευχαριστημενος :) i-Tech Clip Radio Στερεοφωνικό Ακουστικό Περιγραφή - eXpansys Greece η απο εκει που τα αγορασα εγω i.Tech Clip Radio Bluetooth Stereo Headsets with FM Radio A2DP AVRCP (Black) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonMolina Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 Βασικά σκεφτόμουνα τα HBH-DS980, μιας και η οθόνη του σε συνδυασμό με τα πλήκτρα ελέγχου θα με βολέψουν... Κι αφού λέτε ότι πάει καλά με την αυτονομία, μάλλον θα το χτυπήσω! Παράθεση Don Molina from Outer Heaven Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sodissey Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 Κορυφαιο σε ποιοτητα ηχου και λειτουργιων ειναι το: http://www.plaisio.gr/advancedproductsearch.aspx?keyword=hbh-ds980&searchField=Product&searchType=AllProducts&maxPrice=&searchOrder=AVAIL'+OR+Availability%3d'EXPT'+OR+Availability%3d'ORDERONLY'+OR+Availability%3d'SHOP&initSearch=&paging=group&PhraseSelector=PowerPhrase αλλα δεν εχει υποδοχη 3,5mm για αλλαγη ακουστικων ή για σύνδεση οπως κανω εγω με το στερεοφωικο του αυτοκινητου μου που εχει εισοδο 3,5mm!!! και μετα το: http://www.plaisio.gr/advancedproductsearch.aspx?keyword=hbh-ds200&catalogsearch=&searchField=product&searchType=AllProducts&maxPrice=&searchOrder=AVAIL'+OR+Availability%3d'EXPT'+OR+Availability%3d'ORDERONLY'+OR+Availability%3d'SHOP&initSearch=&phraseselector=PowerPhrase Να σας πω την αληθεια αρχικα αγορασα το HBH-DS980 αλλα το πηγα πισω και πηρα το HBH-DS200 EPEIDH εχει υποδοχη 3,5mm!!! Για αλλες μαρκες δεν ξερω τι παιζει με την ποιοτητα ηχου!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 Να σας πω την αληθεια αρχικα αγορασα το HBH-DS980 αλλα το πηγα πισω και πηρα το HBH-DS200 EPEIDH εχει υποδοχη 3,5mm!!! Είσαι ευχαριστημένος από το DS200; Σκέφτομαι να το χτυπήσω και εγώ. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sodissey Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 Είσαι ευχαριστημένος από το DS200; Σκέφτομαι να το χτυπήσω και εγώ. εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος! αν το παρεις απο πλαισιο και δεν σου αρεσει το αλλαζεις αρκει να μην χαλασεις τη συσκευασια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 Ναι από το Πλαίσιο σκόπευα να το πάρω. Τώρα βέβαια να το δοκιμάσω και να μην ανοίξω την συσκευασία δεν ξέρω πως μπορεί να γίνει. Εκτός αν μιλάς για το design. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALISZ Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 Μπορεί να μου πει κάποιος που έχει αγοράσει το W960i από Πλαίσιο αν έχει σαν επιλογή στις γλώσσες των μενού, την ελληνική? Στο δικό μου δεν υπάρχει... Έχει μόνο την αγγλική... Παράθεση Nokia N95, SonyEricsson W960i, HTC TyTN II, HTC Touch Dual, Nokia N95 8 GB, HTC Touch Diamond, SE C902, Samsung SGH i-900 Omnia, HTC Touch HD, SE Xperia X1, LG Arena, SE W995, Samsung i8910 HD, Samsung i8000 Omnia II, iPhone 3GS, HTC HD2, iPhone 4, Xperia Mini, iPhone 4S, Galaxy Note II, Sony Xperia S, Galaxy S4, Galaxy Note3, LG Nexus 5, Galaxy Note 8, Galaxy Note 10.1 LTE 2014 Edition, LG G3, Galaxy Note 4, iPhone 6S Plus, iPhone 7 Plus. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts