cadet131 Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 @aris_21 Με το δικό μου κινητό δε δοκίμασα να σερφάρω μέσω άλλου router. Όμως φίλος που αγόρασε το W960 δοκίμασε να σερφάρει από το σπίτι του αδερφού του και όλα καλά. Δοκιμάζοντας όμως να σερφάρει μέσω του δικού μου router αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 @aris_21 Με το δικό μου κινητό δε δοκίμασα να σερφάρω μέσω άλλου router. Όμως φίλος που αγόρασε το W960 δοκίμασε να σερφάρει από το σπίτι του αδερφού του και όλα καλά. Δοκιμάζοντας όμως να σερφάρει μέσω του δικού μου router αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα. δοκιμασε να κανεις ενα restart το router σου και μην βαζεις κωδικο ασφαλειας να δεις αμα συνδεεται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efkarjr Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 Ξέρει κανείς ή άκουσε τίποτε τελικά για το πότε θα το φέρει η Vodafone στα καταστήματα της; Παράθεση Η Γνώση Ανοίκει Στον Κόσμο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 Ξέρει κανείς ή άκουσε τίποτε τελικά για το πότε θα το φέρει η Vodafone στα καταστήματα της; μα το εχει φερει ηδη.αλλο που δεν το εχει το επισημο site της vodafone :confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 Οσον αφορά το γράμμα φ στο ελληνικό Τ9,έχει δεί κανείς που βρίσκεται;;; Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sf-haris Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 Παιδια στο Lg viewty μπορεις με τη γραφιδα να παρεμβεις στις φωτογραφιες και να γραψεις κατι πανω σ' αυτες ή να σχεδιασεις κατι. Μηπως γινεται αυτο και στο w960i? Tα πληκτρα που εχει η συσκευη στο πληκτρολογιο ειναι τα κανονικα πληκτρα που πατιουνται μεσα ή ειναι και αυτα αφης οπως η οθονη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efkarjr Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Είχα αγοράσει ένα LG KS20 από Vodafon πριν 20 μέρες το οποίο εμφάνισε ένα σοβαρό bug και αναγκάστηκα να τo πάω πίσω. Σήμερα με ειδοποίησαν για αντικατάσταση. Έτσι ψάχνω για νέο κινητό και το W960i είναι μέσα στις επιλογές μου. Διάβασα όλο το νήμα και θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις: 1. Η μπαταρία του πόσο διαρκεί; (Πόσο με κανονική χρήση -πόσο με βαριά χρήση;) 2. Οι εφαρμογές που υπάρχουν για UIQ 3.0 είναι αρκετές; Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να το χρειαστήκατε και να μη βρέθηκε το ίδιο ή αντίστοιχο για το W960; Από games και emulators υπάρχουν; 3. Ποιες οι διαφορές με το Ρ1 (δε διαπίστωσα πάρα πολλές) και γιατί να προτιμήσω το 960. Είναι σίγουρα πιο εμφανίσιμο, έχει καλύτερο μενού και τι άλλο; 4. Η οθόνη αφής -που τείνει να γίνει στανταρ στα κινητά του μέλλοντος- αξιοποιείτει και δουλεύει σωστά; Στην ίδια τιμή ~550 ευρώ υπάρχει κάποια άλλη λύση σε smartphone; Ξέρω ότι οι απαντήσεις στις ερωτήσεις μου είναι υποκειμενικές αλλά θέλω να το ψάξω λίγο γιατί όπως είπα αγόρασα πριν 20 μερες ένα κινητό, έσκασα τα ωραία μου λεφτά, δεν το χρησιμοποίησα ποτέ και τώρα το φυσάω και δεν κρυώνει. Δε θέλω να πάθω τα ίδια. Ευχαριστώ! Παράθεση Η Γνώση Ανοίκει Στον Κόσμο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cadet131 Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 δοκιμασε να κανεις ενα restart το router σου και μην βαζεις κωδικο ασφαλειας να δεις αμα συνδεεται. Τελικά με disabled το WPA και restart κατάφερα να συνδεθώ στο internet από το router στο σπίτι (speedtouch 585 v6). Το θέμα όμως είναι ότι δεν υπάρχει προστασία. Θα δοκιμάσω να συνδεθώ με ενεργοποιημένο το WEP και restart. Υπάρχει μήπως από φίλο/η κάποια άλλη ιδέα για σύνδεση στο internet μέσω το W960 έχοντας ταυτόχρονα ενεργοποιημένη και την ασφάλεια του router; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Τελικά με disabled το WPA και restart κατάφερα να συνδεθώ στο internet από το router στο σπίτι (speedtouch 585 v6). Το θέμα όμως είναι ότι δεν υπάρχει προστασία. Θα δοκιμάσω να συνδεθώ με ενεργοποιημένο το WEP και restart. Υπάρχει μήπως από φίλο/η κάποια άλλη ιδέα για σύνδεση στο internet μέσω το W960 έχοντας ταυτόχρονα ενεργοποιημένη και την ασφάλεια του router; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. εγω εχω ενεργοποιημενη ασφαλεια με 8ψηφιο κωδικο δικο μου και συνδεεομαι κανονικα. δοκιμασε το ετσι.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SPRING Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Εμένα κάτι δεν μ'αρέσει στο δικό μου... 1) μια φορά κόλλησε και χρειάστηκε να βγάλω την μπαταρία για να επανέλθει. 2) Μου κάνει κόλλημα όταν του αλλάζω θέματα. 3) όταν βγαίνω απ τα web δεν κλείνει η υδρόγειος αλλά πρέπει να το παλαίψω αρκετά. τι λέτε να κάνω? να το πάω πίσω ή χαμένος κόπος? το έχω λιγότερο από μήνα Υ.Γ. (άσχετο) πόσα μηνύματα πρέπει να έχω για να μπορώ να συμμετέχω στις δημοπρασίες?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Εμένα κάτι δεν μ'αρέσει στο δικό μου... 1) μια φορά κόλλησε και χρειάστηκε να βγάλω την μπαταρία για να επανέλθει. 2) Μου κάνει κόλλημα όταν του αλλάζω θέματα. 3) όταν βγαίνω απ τα web δεν κλείνει η υδρόγειος αλλά πρέπει να το παλαίψω αρκετά. τι λέτε να κάνω? να το πάω πίσω ή χαμένος κόπος? το έχω λιγότερο από μήνα Υ.Γ. (άσχετο) πόσα μηνύματα πρέπει να έχω για να μπορώ να συμμετέχω στις δημοπρασίες?) 1.και μενα μου το εχει κανει πολλες φορες στην αρχη. δεν εκλεινε οταν πατουσα απενεργοποιηση(εβγαζα την μπαταρια) τωρα εχει καιρο να το κανει. 2.οχι δεν ειδα κατι τετοιο. 3.για να βγεις πρεπει να το κλεισεις εσυ δεν κλεινει αυτοματα. νομιζω αμα θυμαμαι γυρω στα 80.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 νομιζω αμα θυμαμαι γυρω στα 80.:) :rolleyes: 100 μηνυματα πρεπει να εχεις.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 εγω εχω ενεργοποιημενη ασφαλεια με 8ψηφιο κωδικο δικο μου και συνδεεομαι κανονικα. δοκιμασε το ετσι.:) Κι εγώ συνδέομαι κανονικά με 26ψήφιο κωδικό!! Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SPRING Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 ευχαριστώ...:)Τι εφαρμογές υπάρχουν? Επίσης τίνος κινητού τα θέματα ή ό,τι άλλο (games, wallpapers, εφαρμογές) ταιριάζουν στο w960? Τόσο καιρό δεν έχω βρει κάτι...:(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 ευχαριστώ...:)Τι εφαρμογές υπάρχουν? Επίσης τίνος κινητού τα θέματα ή ό,τι άλλο (games, wallpapers, εφαρμογές) ταιριάζουν στο w960? Τόσο καιρό δεν έχω βρει κάτι...:(:(:( μπορεις να βρεις και να δεις εδω http://www.ipmart-forum.com/ :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Next_Level Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Μηπως ξερει κανενας που μπορω να βρω δωρεαν DivX Player για το W960i μου?:) Παράθεση ''Absence of evidence is not evidence of absence'' - Carl Sagan Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtimb Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Ερωτηση κρισεως!Τα παιχνιδια και οι εφαρμογες πιανουν μνημη και απο τα 159ΜΒ του τηλεφωνου ή μονο στα 8giga?Οταν μου χηταει αποθηκευση βεβαια παταω στα 8 giga αλλα επειδη τα βλεπω και αλλου,γι αυτο ρωταω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Μηπως ξερει κανενας που μπορω να βρω δωρεαν DivX Player για το W960i μου?:) http://rapidshare.com/files/82808577/Divx_player.rar Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SPRING Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Και πως τα βάζουμε στο κινητό αυτά τα αρχεία? τα ξεζιπάρουμε στο pc ή στο κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 Και πως τα βάζουμε στο κινητό αυτά τα αρχεία? τα ξεζιπάρουμε στο pc ή στο κινητό? Τα ξεζιπαρεις στο pc και στελνεις την εφαρμογη(sis) στον κινητο :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 εχει βρει κανενας καμια καλη θηκουλα?? εκτος βεβαια απο αυτη που εχει το κουτι.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mois Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 μόλις μου εγίνε κάτι που δεν το περιμενα απο το νεο μου w960i,διαπίστωσα πως δεν βλεπει καθόλου την μνήμη 8g.Το έκανα επανεκινηση και πάλυ τιποτα.Προσπαθησα να κάνω διαμόρφωση και ας χάσω το περιεχόμενο της κατέληξε να κολήσει.Αυτή τη στγμή το εβαλα να κανει γενική επαναφορά.Ελπίζω να γίνει κατι διαφορετικα βλέπω να επιστρέφω σε nokia πάλι. και κάτι άλλο όταν ειναι συνδεμενο με το bluetooth ακουστικο δεν μπορούσα να λάβω δεδομένα απο αλλη συσκευή. Έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο σε κανεναν άλλο? τι έκανε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mois Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 μετα την γενική επαναφορα όλα δείχνουν να πιγαίνουν καλά. Καλα που είχα κανει και back up επαφές κτλ κτλ Απλα θα πρέπει να περάσω πάλι μουσική και φωτογραφίες. Δεν μου άρεσε καθόλου αυτο που μου έτυχε μιας και σαν πρώην υπέρμαχος nokia η μετάβαση μου σε sonyericsson δεν ήταν και η ευκολότερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mois Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 mipws exei bgei anaba8misi gia to w960i? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythosaudio Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Καλημέρα. Πρόσφατα απέκτησα το W960i και έχω μόνο μια ερώτηση. Με το που άνοιξα για πρώτη φορά την συσκεύη επέλεξα γλώσσα English αλλά διαπίστωσα μετά ότι τις υπόλοιπες τις διέγραψε το κινητό! Υπάρχει πακέτο με γλώσσες διαθέσιμο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts