pavlidisc Δημοσιεύτηκε June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 13, 2007 Παιδιά δώστε τα φώτα σας γιατί τα δικά μου ... έσβησαν! Κάνω εγκατάσταση το Adobe Reader 8.0. Όλα καλά. Πάω να το τρέξω 1η φορά και μου βγάζει το Licence Agreement. Εδώ είναι το πρόβλημα : Ότι και να πατάω , είτε Accept είτε Decline, δεν γίνεται τίποτα. Δεν συνεχίζει η εφαρμογή. Αποτέλεσμα : Κλείνω το πάράθυρο με το x και φυσικά κλείνει και η εφαρμογή αφου δεν έχω συμφωνήσει με την Άδεια Χρήσης τους! :( Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 Βάλε Foxit Reader. Κάνει τα ίδια και είναι πολύ πιο ελαφρύς http://www.foxitsoftware.com/pdf/rd_intro.php Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. June 14, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Σε ευχαριστώ θα το δοκιμάσω. Πάντως αυτό το πρόβλημα με τον Acrobat Reader είναι τελείως κουλό! Πρώτη φορά το αντιμετωπίζω...! Άν έχει κάποιος λύση ας μου πεί. Ευχαριστώ. Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts