trela7 Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 ευχαριστω πολυ!!!! ξεκαθαρισες το θολο τοπιο μου!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 να ρωτήσω και κάτι ακόμα βρε παιδια;; ο προαστικος τροποποεί τα δρομολογια του στις γιορτες ή στις επετειους οπως τις 17 νοεμβρη ας πουμε;; αν θελω να τον χρησιμοποιησω εκεινη τη μερα ή την κυριακη τα δρομολογια ειναι ιδια ή αραιωνουν;; :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
far_ma Δημ. November 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2007 να ρωτήσω και κάτι ακόμα βρε παιδια;; ο προαστικος τροποποεί τα δρομολογια του στις γιορτες ή στις επετειους οπως τις 17 νοεμβρη ας πουμε;; αν θελω να τον χρησιμοποιησω εκεινη τη μερα ή την κυριακη τα δρομολογια ειναι ιδια ή αραιωνουν;; :) Τα δρομολογια του προαστιακου ειναι συγκεκριμενα για ολες τις μερες οποτε δεν τιθεται θεμα αραιωσης. Απλα πριν τον χρησιμοποιησεις τσεκαρε την ωρα κ δες μην τυχον εχουν ακυρωσεις δρομολογιων- πραγμα που γινεται συχνα-πυκνα λογω εργων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHIEF Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 συγνωμη που ξεθαβω το τοπικ! μπορειτε να μου πειτε:ειμαι πειραια.θελω να παω κιατο.ποσο κοστιζει το εισητηριο..επισης, στη νερατζιωτισσα θα κανω μετεπιβιβαση??γενικα,πειτε τα ΟΛΑ!!!! :P (φανταστειτε οτι απαντατε σε ατομο που θα χρησιμοποιησει πρωτη φορα προαστικακο,δλδ εμενα:lol:) ευχαριστω προκαταβολικα! ΥΓ εστειλα email sto info@proastiakos.gr (καπως ετσι αλλα δεν απαντησανε) επισης αν ειναι να κανω μετεπιβιβαση στη νερατζιωτισα,συμφερει να παρω προαστιακο απο πειραια και να αλλαξω τρενο εκει ή σαν n00b θα μπερδευτω???οποτε να παω με τον ησαπ...(που κανει και κανα 40 λεπτο περιπου) το βρηκα θενξ Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. July 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 Παιδια να ρωτησω κατι για αεροδρομιο παει τωρα ο προαστικος απο σταθμο Λαρισσης?Και αν οχι απο που?Γενικα με τι συμφερει καλυτερα να πας αεροδρομιο? Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 Παιδια να ρωτησω κατι για αεροδρομιο παει τωρα ο προαστικος απο σταθμο Λαρισσης?Και αν οχι απο που?Γενικα με τι συμφερει καλυτερα να πας αεροδρομιο? Όχι απευθείας. Πρέπει να κατέβεις σε άλλον σταθμό (νομίζω Άνω Λιόσια) και να μετεπιβιβαστείς. Μπορείς να δεις τα δρομολόγια από το site (http://www.proastiakos.gr) για να δεις αν σε βολεύουν οι ώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. July 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2009 http://www.proastiakos.gr/popup.photo.php?what=photo&table=photos&id=56 Εδω παντως φαινεται οτι η Αθηνα(Σταθμος Λαρισσης)ειναι στη γραμμη του αεροδρομιου,δε ξερουν τι τους γινεται Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. September 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2009 παιδιά η απεριορίστων διαδρομών για κόρινθο η μειωμένη πόσο κάνει; ισχύει και για μετρό; Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kingminosn82 Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 Πότε θα ανοίξει ο νέος σταθμός Άγιοι Ανάργυροι?Και σχετικά με τον σταθμό Μεταμόρφωση έχουμε νέα? Παράθεση Κύριος είναι μόνο ο ΘΕΟΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts