Jump to content

Διακοπές 2007!

Nrg
 Κοινοποίηση

Που θα πάτε διακοπές φέτος;  

208 members have voted

1. 1. Που θα πάτε διακοπές φέτος;

• Βορειοανατολικο Αιγαιο(Θάσος,Λέσβος,Χίος,Σαμοθράκη κτλ)
      15
    • Σποράδες(Σκιάθος,Σκόπελος,Σκύρος,Αλλόνησος)
      18
    • Κυκλάδες(Πάρος,Νάξος,Μύκονος,Σαντορίνη κτλ)
      54
    • Δωδεκάνησα(Ρόδος,Κως,Κάρπαθος κτλ...)
      12
    • Κρήτη
      25
    • Ιόνιο/Επτάνησα(Κεφαλλονιά,Ζάκυνθος,Κέρκυρα κτλ)
      26
    • Όχι σε νησί.
      27
    • Αλλού, πχ εξωτερικό.
      31

Recommended Posts

παιδια γνωριζετε για Θασο κατι σιγουρο για δωματια??

Never Give Up:!:

Join friend!

• Απαντήσεις 192
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σκέφτομαι να ανέβω ΣΚ στη Θεσσαλονίκη και να έχω και μια διανυκτέρευση (Σάββατο βράδυ). Η Χαλκιδική μάλλον μου πέφτει λιγάκι μακρυά γιατί θέλω να κυκλοφορήσω στη Θεσσαλονίκη. Για να συνδυάσω λοιπόν Θεσσαλονίκη και μπανάκι, που προτίνετε να μείνω; Προς Περαία λέει τίποτα;

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.

Πάει και το Παρίσι...Back to Athens...

ΕΣΥ εισαι ο καλυτερος

σε ζηλευω απιστευτα... αχ... παρισι ... :love:

ειχε κοσμο η μονο τουρισμο? γιατι απο οτι ειδα οι Γαλλοι εχουν φυγει για παραλιες και επαρχια...

:X

tin epomeni tetarti fevgo gia kriti.sigkekrimena rethimno.tha kathiso mia vdomada

paidia,ena tha sas po.i kriti einai teleia.osoi den exete paei,apla xanete.proteino na pate rethimno kai xania.to irakleio den me enthousiase.

φυγανε χτες οι γονεις μου απο θεσσαλονικη για παρισι..8 μερες,900ε το ατομο(μεταφορικα και ξενοδοχειο)εχει και φθηνοτερα πακετα αναλογα με το ξενοδοχειο που θα επιλεκεισ να μεινεις..
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

ΕΣΥ εισαι ο καλυτερος

σε ζηλευω απιστευτα... αχ... παρισι ... :love:

ειχε κοσμο η μονο τουρισμο? γιατι απο οτι ειδα οι Γαλλοι εχουν φυγει για παραλιες και επαρχια...

Είχε, δεν θα χε; Αν και δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε να σου πω την αλήθεια...

γυρισα προχθες απο σαντορινη..πολυ ομορφο νησι και περα απο τα αξιοθεατα οποιος παει να μη ξεχασει να επισκεφτει το beach-bar(club) στη περισσα.εγγυημενα πραγματα!:)

Σε λίγες ημέρες αναχωρώ για την ιδιαίτερη μου πατρίδα το Ρέθυμνο.

Όσο για αυτούς που δεν θα πάνε διακοπές, υπομονή παιδιά και μην στενοχωριέστε, όλα θα πάνε καλά.

«Όταν πονάς μην περπατάς ~ σε δρόμους πατημένους ~ διάλεγε κάποια ερημικά

μονοπάτια.

• Κάτω από ξάστερο ουρανό ~ σε κάμπους ανθισμένους ~ φανέρωσε τους πόνους σου ~ στού Πλάστη εμπρός τα μάτια.

• Κι όταν το γλυκοχάραμα ~ ξυπνούν τα ρόδα, οι κρίνοι, ~ θα ιδής πόσο σε γιάτρεψε ~ η προσευχή σου εκείνη»

Μόλις γύρισα από ένα 7ημερο στην Πάρο (Νάουσα).

Χαμός.Κόλαση.Η καλύτερη εβδομάδα της ζωής μου. :)

Χθες γύρισα από 5ημερο στην Θάσο! Καλά μιλάμε από τότε που άνοιξαν τα σύνορα με Βουλγαρία και Ρουμανία έχει γεμίσει με τουρίστες από εκείνα τα μέρη το νησί. Φυσικά όσοι έρχονται είναι αυτοί που το «φυσάνε» το χρήμα. Έχει πολύ καλές τιμές το νησί. 2 κρεβάτια σε ξενοδοχείο Γ κατηγορίας με 35€ ! Για αυτό γουστάρω την Θάσο. Πάντα βρίσκω φτηνά για να μείνω. Και το εισιτήριο με το πλοίο μονάχα 3,5€ από Καβάλα & 1,70€ από Κεραμωτή το άτομο και 18€ το αμάξι από Καβάλα. Καμία σχέση με τους κλέφτες τους εφοπλιστές που για να βγάλεις εισιτήριο σε άλλο νησί θέλει τον μισθό μισής εβδομάδας εργασίας και βάλε…

Θάσο και πάλι Θάσο για όσους μένουν Βόρεια Ελλάδα και δεν θέλουν να ξοδέψουν ( ή δεν μπορούν να ξοδέψουν! ) πολλά για τις διακοπές.

Και κάτι ακόμα: εκεί στην Χαλκιδική δεν την παλεύουν καθόλου! Δεν φτάνει που πέρσι κάηκαν τα βουνά τους, φέτος ζητάνε τιμές λες και είναι Μύκονος. Για να σοβαρευτούν λιγάκι αν θέλουν να δούνε κόσμο και να βάλουν μυαλό!!! ΑΝΤΕ !!!!!!!

.

Θάσο και πάλι Θάσο για όσους μένουν Βόρεια Ελλάδα και δεν θέλουν να ξοδέψουν ( ή δεν μπορούν να ξοδέψουν! ) πολλά για τις διακοπές.

Εξωτερικό και πάλι εξωτερικό, φίλος...;)

Ειχα περασει πολυ ομορφα στην Θασο αλλα πραγματικα την νυχτα 2 μερη εχει ολα κι ολα να πας και βαριεσαι.:( Ενα νησακι σαν ολα τ'αλλα ειναι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

και εγω κανονισα τις διακοπες μου

Βαρκελωνη , 6 μερουλες , το Σεπτέμβριο... ! Γιουπιιιιιιιιιιι

:X

Ακούω προτάσεις....πρώτο ή δεύτερο πόδι????Και σε ποιό μέρος....έχω πολλά χρόνια να πάω και δεν ξέρω τι παίζει......θα πάμε η παρέα μετά τις 20 Αυγούστου και όπως είναι φυσικό στο μέρος που 8α μείνουμε θέλουμε να επικρατεί τζέρτζελο....νεολαία, κλαμπάκια άντε και κανένα lounge place καλοδεχούμενο....σας ακούω....
http://www.lottery24.com/img/horoscope/capricorn.gif Αιγόκερως Είσαι???

Ακούω προτάσεις....πρώτο ή δεύτερο πόδι????Και σε ποιό μέρος....έχω πολλά χρόνια να πάω και δεν ξέρω τι παίζει......θα πάμε η παρέα μετά τις 20 Αυγούστου και όπως είναι φυσικό στο μέρος που 8α μείνουμε θέλουμε να επικρατεί τζέρτζελο....νεολαία, κλαμπάκια άντε και κανένα lounge place καλοδεχούμενο....σας ακούω....

Mετά τις 15 Αυγούστου είναι γεγονός ότι δεν έχει ιδιαίτερο κόσμο στη Χαλκιδική εκτός από τα Σαββατοκύριακα.Παρόλα αυτά καλύτερα να πας στο πρώτο πόδι,έχει αναπτυχθεί πολύ περισσότερο από το δεύτερο.Θα πρότεινα ίσως καμοιά Καλλιθέα αλλά και όλα τα χωριά ειναι αξιόλογα στο πρώτο πόδι.:)

Και στην Κρυοπηγή είναι ωραία...Ειδικά τώρα...:happy:

Kai emeis gia Kalli8ea leme...mou eipan oti sk gemizei...alla oles tis meres pou 8a pame 8a einai ka8hmerines....dysthxws...nomizw oti meta tis 20 pera apo th mykono ola 8a arxisoun na adeiazoun....h xalkidikh ftanei se ba8mo erhmikhs???
http://www.lottery24.com/img/horoscope/capricorn.gif Αιγόκερως Είσαι???

Το Σάββατο 11/8 επιτέλους φεύγω και γω για διακοπές στα Κύθηρα! :yahoo::yahoo::yahoo:

nice! απο κει ειμαι....αν δεν εχεις κανονισει πολλα δες εδω για περισσοτερες πληροφοριες http://www.kythera.gr

Φεύγω αύριο για 7ήμερο στην Τήνο. Άσχημη περίοδο διάλεξα να πάω!Θα είναι τίγκα στο τάμα!Γενικά το νησί αξίζει???

ΠΑΝΤΑ τίγκα στο τάμα είναι η Τήνος! :p

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."