kage Δημοσιεύτηκε June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 1, 2007 ειναι με το μηχανημα(dj fx) ή sample? εχει κανεις sample me korna p bazoun sta club thn eniaia omws oxi auth p xei sto virtual dj.... as thn anebasei http://www.rapidshare.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount04092015 Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 re file aftin pou exei to vdj vazoun kai sta club. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 Μεγάλη γυφτιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 Όντως μεγάλη γυφτιά.Το πρόγραμμα εκείνο είναι για πέταμα κοινώς.Από ableton και πάνω χρησιμοποιεί ο σωστός επαγγελματίας στη δουλειά του.Που θα τη βρούμε τώρα τη κόρνα όμως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Candlemass Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 Prwta ap' ola to Ableton einai sequencer, kammia sxesh me klassika DJ mixers opws to VirtualDJ kai to Traktor... Kai 2on to VirtualDJ kanei mia xara th douleia tou, den einai ka8olou gia petama. Proswpika to xrhsimopoiw otan kanw ekpomph mesw internet giati 8elw kati aplo kai kalo. To kalytero programma gia mixing pantws einai to Traktor. Kata ta alla symfwnw oti oi kornes einai megalh gyftia! Παράθεση HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 Prwta ap' ola to Ableton einai sequencer, kammia sxesh me klassika DJ mixers opws to VirtualDJ kai to Traktor, opote an den 3eroume den apantame. Kai 2on to VirtualDJ kanei mia xara th douleia tou, den einai ka8olou gia petama. Proswpika to xrhsimopoiw otan kanw ekpomph mesw internet giati 8elw kati aplo kai kalo. To kalytero programma gia mixing pantws einai to Traktor. Kata ta alla symfwnw oti oi kornes einai megalh gyftia! φίλε μου θα ήθελες να είναι sequencer.Όλοι οι μεγάλοι dj όπως paul van dyke,sasha κτλ,χρησιμοποιούν αυτό το πρόγραμμα.όταν δεν ξέρουμε δεν απαντάμε όπως προείπες.Το γεγονός ότι χρησιμοποιείς εσύ απλά προγράμματα δε σημαίνει ότι είναι τα καλύτερα.:p:) Τα κλασσικά είναι για τους dj αρπακόλα που δυστυχώς είναι πολλοί στην Ελλάδα,(δε βγάζω έξω τον εαυτό μου,σαν αρχάριος που είμαι:happy: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 Και τι θες τώρα mi3s; Να πάνε να αγοράσουν όλοι οι έλληνες DJ's Ableton επειδή χρησιμοποιεί ο PvD; :wacko: Ο καθένας οτι γουστάρει χρησιμοποιεί, με το αποτέλεσμα να είναι αυτό που μετράει τελικα. Το οτι δε χρησιμοποιούν Ableton μας μάρανε... Btw, Ableton Live is a loop-based software music sequencer for Macintosh and Windows by Ableton. The latest major release of Live, Version 6, was released in September 2006. Relative to other software sequencers, Live is designed around the notion of being as much an instrument for live performances as a tool for composing and arranging. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Candlemass Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 φίλε μου θα ήθελες να είναι sequencer.Όλοι οι μεγάλοι dj όπως paul van dyke,sasha κτλ,χρησιμοποιούν αυτό το πρόγραμμα.όταν δεν ξέρουμε δεν απαντάμε όπως προείπες.Το γεγονός ότι χρησιμοποιείς εσύ απλά προγράμματα δε σημαίνει ότι είναι τα καλύτερα.:p:) Τα κλασσικά είναι για τους dj αρπακόλα που δυστυχώς είναι πολλοί στην Ελλάδα,(δε βγάζω έξω τον εαυτό μου,σαν αρχάριος που είμαι:happy: ) Kala den se pare3hgw, ayta sou eipane ayta les. Allo sobrako allo grabata, opws leme allo Ableton, allo Traktor, allo Fruity Loops/Cubase/Reason kai allo VirtualDJ/PCDJ kai den symmazeontai. m' aresei pou epimeneis kiolas. To oti mporei na xrhsimopoih8ei live gia na mixarei kapoia samples einai asxeto me to eidos tou programmatos. Oute virtual decks/turntables exei gia na 8ewrh8ei mixing software. Den eimai DJ kai den me endiaferei ti xrhsimopoiei o opoiosdhpote, alla epeidh asxoloumai me VSTs kai sequencers/multitrack editors 3erw ti paizei. A kai to "an den 3eroume den apantame" to afairesa prin apanthseis giati skefthka oti mporei na ekane ena la8os to paidi, as mhn to apoparw amesws...Mallon ekana la8os. Kai 3ereis ti lene e? O e3ypnos paradexetai, o ponhros dikaiologeitai kai o blakas epimenei... Παράθεση HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Kαλά οκ όντως ο καθένας ότι πιστεύει λέει.Απλά το ableton είναι ΚΑΙ mixing software,δε λέω ότι θέλω.Αυτό μαθαίνω να χρησιμοποιώ άλλωστε,όχι επειδή είναι δύσκολο απλά με τα άλλα όπως το virtualdj (για το τρακτορ δε γνωρίζω)μπορεί ό καθένας να γίνει dj ενώ με αυτό χρειάζονται πολλές γνώσεις. http://www.ableton.com/live6-showcaseΔιβάστε εδώ τι μπορεί να κάνει κανείς με αυτό το πρόγραμμα,που ο gkr11 μόνο το sequencer κράτησε.Και όχι μόνο με λούπες αλλά ΚΑΙ με ολόκληρα κομμάτια.Το έχω δοκιμάσει πιστέψτε με. Εδώ λέει για αυτό που λέτε ότι μπορεί να παίξει κάποιος με λούπες live αλλά For Players and Composers Ready to play on stage and compose in the studio, right out of the box. Και εδώ λέει αυτό που επιμένω.For DJs Elevate your DJ sets. Remix, mash up and produce your music.:X Tέλως πάντων.Το ξεφύγαμε το θέμα γιατί αρχικά απο μιά κόρνα ξεκίνησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount04092015 Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 ασε ρε φιλε τωρα με το αμπλετον.σιγα μην παω ναστραβωθω να μαθω αυτο το προγραμμα ενω εχω το vdj.μια χαρα την κανει τιν δουλεια του κι ας παιζει με οτι θελει ο σασα.και στο κατω κατω δεν μαρεσει κιολας ο σασα:p .παντως οντως οι περισσοτεροι dj στα μαγαζια που παω ειναι μαλακες και ξυνουν τα τετοια τους.εγω προσωπικα ειμαι ακομα 16 και θα ηθελα να ασχοληθω επαγγελματικα ως dj.αλλα εχω μελλον ακομα για να παρω κονσολα:D . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Kαλά οκ όντως ο καθένας ότι πιστεύει λέει.Απλά το ableton είναι ΚΑΙ mixing software,δε λέω ότι θέλω.Αυτό μαθαίνω να χρησιμοποιώ άλλωστε,όχι επειδή είναι δύσκολο απλά με τα άλλα όπως το virtualdj (για το τρακτορ δε γνωρίζω)μπορεί ό καθένας να γίνει dj ενώ με αυτό χρειάζονται πολλές γνώσεις. http://www.ableton.com/live6-showcaseΔιβάστε εδώ τι μπορεί να κάνει κανείς με αυτό το πρόγραμμα,που ο gkr11 μόνο το sequencer κράτησε.Και όχι μόνο με λούπες αλλά ΚΑΙ με ολόκληρα κομμάτια.Το έχω δοκιμάσει πιστέψτε με. Εδώ λέει για αυτό που λέτε ότι μπορεί να παίξει κάποιος με λούπες live αλλά For Players and Composers Ready to play on stage and compose in the studio, right out of the box. Και εδώ λέει αυτό που επιμένω.For DJs Elevate your DJ sets. Remix, mash up and produce your music.:X Tέλως πάντων.Το ξεφύγαμε το θέμα γιατί αρχικά απο μιά κόρνα ξεκίνησε. Δεν είπε κανείς το αντίθετο mi2s. Το Ableton δε φτιάχτηκε καθαρά για DJ'ing, άσχετα αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και αυτό. Και με το σώβρακο μπορείς να πας για μπάνιο, αλλά με το μαγιό θα κάνεις πιο εύκολα τη δουλειά σου. Τον DJ δεν τον κάνει το software, γι' αυτό μην παθιάζεσαι τόσο πολύ με το Ableton. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 ok.Sorry λοιπόν.Ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιεί ότι θέλει.Σόρυ και για την επίθεση.Ας κλείσουμε λοιπόν αυτή τη μικρή παράθεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iason1907 Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 episis se ayto to ableton, an deis to video oloi xrisimopoioun apple, exeis apple??? :p Egw exw ara eimai pio pro... Proswpika xrisimopoiw to traktor kai to vriskw mia xara, epagelmatias dn eimai, na mixarw kapoia tragoudia thelw.. oxi na vgazw paragwges kai na prospathw na xrisimopoiw disxrista programmata mono gia mix Παράθεση Apple iPhone 3G, Nokia: 3110, 3210, 3330, 8210, 6150, 3410, 6610, 6230, 6670, 6270, N70, 6131, E50, 6500 slide, 1680, E51, 6220c, NEC N400i, Sharp GX17, ETEN: M600+ SE: T610, K800i, W580i(x2), K810i, P990i, W20i(zylo), X10 mini pro, ZTE Blade, LG Optimus Black Now: Apple iPhone 3G, Sony Xperia U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts